הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון הכי איכותית

• פותח/ת השרשור iagag
  • פורסם בתאריך

iagag

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני מחפש אבקת חלבון, לא יודע איזה לקנות רוצה לקנות את האבקה הכי איכותית שיש אין מגבלה של כסף כרגע

כי אתה סוגר קהל גדול של אנשים, אני חושב שמחישוב קל שלהם הם יכולים לראות אם אתה מרוויח מזה או לא.
מה הכוונה סוגר קהל גדול ? זה שיש קו מוצרים לא כשר אז מי שרק מקפיד על כשרות (לא דוסים ב 100 שערים) לא יקנו חלבון כשר מאותה חנות ?

מה הכוונה סוגר קהל גדול ? זה שיש קו מוצרים לא כשר אז מי שרק מקפיד על כשרות (לא דוסים ב 100 שערים) לא יקנו חלבון כשר מאותה חנות ?
ברור לך ששני פסי ייצור זה עולה פי 2 וזו פי 2 התעסקות?

כי אתה סוגר קהל גדול של אנשים, אני חושב שמחישוב קל שלהם הם יכולים לראות אם אתה מרוויח מזה או לא.
לא רק שהם לא עושים צבא ולא תורמים כלום למדינה וחצי מהמיסים שלי הולך על שטויות שלהם. עכשיו גם אני משלם בגללם 30% יותר על חלבון. חרא של מדינה.

תלוי אם אתה מעוניין בחברה ישראלית יש את פיור רבקה מצוינת באחלה מחיר
אם אתה מעוניין במוצר חול יש את דיימטייז אופטימום המחיר נע בין 340 לדיימטייז עלית והאופטימום 400 בערך אם אני זוכר נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית