L Lunatic משתמש מתחיל 32 0 נק' מוניטין: 0 0 32 0 19/8/16 #1 החלטתי לקנות גיינר מכיוון שאני לא מצליח לאכול את כל מה שבתפריט שלי (אין זמן, לא נמצא הרבה בבית, אין זמן לבשל). על איזה גיינר אתם ממליצים? חשבתי על לקנות את הגיינר של dymatize super mass gainer, אבל אין בו הרבה מנות הגשה והוא עולה מלא.
החלטתי לקנות גיינר מכיוון שאני לא מצליח לאכול את כל מה שבתפריט שלי (אין זמן, לא נמצא הרבה בבית, אין זמן לבשל). על איזה גיינר אתם ממליצים? חשבתי על לקנות את הגיינר של dymatize super mass gainer, אבל אין בו הרבה מנות הגשה והוא עולה מלא.
V Vitz משתמש מתחיל 231 34 נק' מוניטין: 29 0 231 34 19/8/16 #2 חלבון + שיבולת שועל + חמאת בוטנים + פרי יותר מנון, יותר בריא, וגם אין פה 40 גרם סוכר שיש במנה אחת של גיינר Upvote 0 Downvote
חלבון + שיבולת שועל + חמאת בוטנים + פרי יותר מנון, יותר בריא, וגם אין פה 40 גרם סוכר שיש במנה אחת של גיינר
F firefox משתמש מתחיל 37 5 נק' מוניטין: 5 0 37 5 20/8/16 #3 אתה יודע שרוב האנשים שאין להם זמן ובאמת שומרים.. מכינים פעם אחת כמה מנות ופשוט שמים בקופסאות מסודרות במקרר. כל יום מוציאים קופסא ולוקחים לעבודה. אין לך זמן לשים סיר אורז\פסטה בשבת ולהכין 5 חתיכות של חזה עוף? זה בערך 15 דקות עבודה זה הכל. Upvote 0 Downvote
אתה יודע שרוב האנשים שאין להם זמן ובאמת שומרים.. מכינים פעם אחת כמה מנות ופשוט שמים בקופסאות מסודרות במקרר. כל יום מוציאים קופסא ולוקחים לעבודה. אין לך זמן לשים סיר אורז\פסטה בשבת ולהכין 5 חתיכות של חזה עוף? זה בערך 15 דקות עבודה זה הכל.