הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 225 KG

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
טוב קצת על עצמי - קוראים לי איתי זלאיט אני גר כרגע ברחובות, עובד כמאמן כושר אישי ולומד תואר ראשון במדעי התזונה הפקולטה לחקלאות.
גיל 22
גובה 182.5 ס"מ
משקל 91-92

תכננתי לעשות באימון:
סקוואט 225
בנצ' 165
ודדליפט 250
ניגשתי לסקוואט ב225 (בסרטון), ניסיתי 230 ונכשלתי והתחלתי לחוש בחילה אז וויתרתי על המשך האימון ולצערי לא אוכל לנסות בזמן הקרוב את התרגילים כי אני לפני שבועיים מילואים ואז חודש בטוקיו ובפיליפינים ויקח לי טיפה זמן לחזור שוב למסלול הנכון.
אני לא מרבה באימונים שלי לרדת מה-5 חזרות והסגנון אימונים שלי הוא יותר General Strength מאשר Powerlifting, ובגלל זה אני מעריך שהגבתי כל כך רע ומופתע לסינגל (למרות שניסיתי לבנות פיק מסוים). בכל מקרה זה הכל.

נ.ב - אני די מתבייש בעומק של הסקוואט (אמנם ירדתי מקביל אבל אני בדרך כלל יורד עוד כמה סנטימטרים) כנראה הופתעתי מהמשקל אבל זה לא תירוץ...

כן, כל הפאוורליפטרים שיוצאים פצועים מתחרויות כי הם לא התקדמו לינארית לסינגל שלהם...
ברור אלכס, כי זו הייתה הכוונה שלי.
א. אנשים לרוב כן בונים סוג של פיק לקראת תחרות.
ב. המטרה האחרונה של תחרות היא לקדם אותך, אני מדבר נטו מבחינת רווח והפסד. לדעתי, סינגלים זה לא דבר רווחי בטווח הארוך להתקדמות הכללית.

אנשים בונים פיק ולרוב הוא לא לינארי, כמו שאתה מנחש. להגיד שסינגלים זה לא דבר רווחי זה מגוחך. זה הספורט, ואם אתה לא עושה את הספורט אתה לא בונה את כל הכישורים הנדרשים. כמו שאתה רואה לפותח האשכול לא הלך כל כך טוב, בדיוק בגלל שהוא אף פעם לא עושה סינגלים.
יש סיבה שאנשים שעוברים לבולגרית רואים שיפור ב-1RM מהר מאוד.

יש סיבה שאנשים שעוברים לבולגרית רואים שיפור ב-1RM מהר מאוד.
אבל זו ממש לא דוגמא טובה. רוב האנשים עובדים באזור החמש חזרות בצורה כזו או אחרת ואז מבצעים פה ב את הסינגלים.
בבולגרית על זה אתה עובד, אתה מתאמן בקירוב לסינגל או השלשות. ואז ביצוע סינגל זה לא ממש שונה ממה שאתה עושה כרגיל וכחלק מהתכנית.
הפואנטה שלי בגדול היא שביצוע משהו "לא רגיל" ושאתה לא מתכונן אליו לרוב לא יניב כלום.

אבל זו ממש לא דוגמא טובה. רוב האנשים עובדים באזור החמש חזרות בצורה כזו או אחרת ואז מבצעים פה ב את הסינגלים.
בבולגרית על זה אתה עובד, אתה מתאמן בקירוב לסינגל או השלשות. ואז ביצוע סינגל זה לא ממש שונה ממה שאתה עושה כרגיל וכחלק מהתכנית.
הפואנטה שלי בגדול היא שביצוע משהו "לא רגיל" ושאתה לא מתכונן אליו לרוב לא יניב כלום.

כבר הסכמתי שהתכנון לא היה חכם, אבל זה לא רלוונטי לטענה הראשונה שהתייחסתי אליה (של Tank). וגם במקרה הזה, זה לא לגמרי בזבוז זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית