הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות אחרי חצי שנה אימונים

osher4441

משתמש מתחיל
203
0
נק' מוניטין:
231
203
0
מתאמן חצי שנה הייתה לי הפסקה גדולה של של חודש והשבוע חזרתי להתאמן, אבל עשיתי פעילות אירובית בהפסקה הזו אז התחטבתי קצת והיום אני עומד על 74 קילו 13% שומן
תחילת אימון 3/6/09
33yrihh.jpg

x4q891.jpg

אחרי חודש 8/7/09
21c711w.jpg

אחרי חודשיים מתחילת אימונים 10/8/09
hvos38.jpg

29/10/09
24bry3c.jpg

104mgr7.jpg

והיום אחרי חיטוב קטן
6pxj88.jpg

גובה 184
בסה"כ מרוצה מהתוצאות, אשמח לתגובות בונות וענינייות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא עושה כרגע SS, כי כשהתחלתי להתאמן המאמן עשה FBW ואז AB ועכשיו ABC אז אני פשוט ממשיך בזה, לא רציתי להיכנס ל SS.
הדבר היחידי שלא הבנתי ב SS זה שאיך אפשר לבנות תוכנית אימונים בלי לעבור על כל השרירים בגוף,
אם עושים רק 6 תרגילים איך אפשר לעבוד על כולם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תאמת שאין לי בעיה להתחיל SS אבל ביקשתי מהמאמן שלי שיתן לי דדליפט הוא אמר שעוד חודש הוא יוסיף לי, כי אני חדש במכון עברתי דירה השבוע.

נערך לאחרונה:
אני לא עושה כרגע SS, כי כשהתחלתי להתאמן המאמן עשה FBW ואז AB ועכשיו ABC אז אני פשוט ממשיך בזה, לא רציתי להיכנס ל SS.
הדבר היחידי שלא הבנתי ב SS זה שאיך אפשר לבנות תוכנית אימונים בלי לעבור על כל השרירים בגוף,
אם עושים רק 6 תרגילים איך אפשר לעבוד על כולם?
שטות מרה , ב-SS כל הגוף עובד .

^
^
בשביל זה אנחנו פה, תעלה סרטונים של ביצועים .

• פותח/ת השרשור
אוקי אני יקרא עוד חומר על SS ושבוע הבא אני מאמין שאני יתחיל לעבוד איתה.
אני חושב שהבעיה אצלי היא בתזונה, בתחילת האימונים אכלתי המון ועליתי יפה מאוד במשקל ובזמן האחרון יש לי בעיה לאכול, ונתקעתי במשקל איזה חודשיים.

ברור שמה שיקבע עם תעלה במשקל זה תזונה

• פותח/ת השרשור
טוב אני יעשה SS יום ראשון ויתחיל להשתדל לאכול יותר.
סדר האימונים הולך ככה?
A ראשון
B שלישי
A חמישי
B ראשון
ככה להמשיך פשוט?

כן, רשום לך במאמר על SS בדיוק איך להתאמן ולהתקדם, למיטב הבנתי יש מאמר מורחב על SS בתהליך.

הלו שם, מה נשמע?

שמע, רואים שיפור מסויים בין התמונות, בעיקר באיזור החזה, הידיים והשכמות. דרושה עבודה רבה, מן הסתם.

מה מטרת האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעלות כמה שיותר במסת שריר עד הקיץ, סידרתי לעצמי עבודה בתור מציל בריכה והגוף הוא חלק חשוב מאוד בעבודה הזאת...
אבל אני די מבואס, כי הייתי מרוצה מהתוצאות בתור ילד הייתי שמן ופעם ראשונה אני רואה קוביות בבטן וחזה מעוצב, אז בשבילי השינוי הזה נחמד.

תראה, רואים שהיה שינוי, אבל עם תוכנית טובה ותזונה יכולת להגיע לתוצאות מטורפות, עד הקיץ אתה יכול להגיע למסה מאוד מכובדת ואחוז שומן נמוך יחסית, תעשה SS, תשתה הרבה חלב ותאכל הרבה, והתוצאות יגיעו מהר מאוד מניסיון.

החלב בעיקר עוזר להכניס לגוף קלוריות מחלבון שומן ופחמימות ויש לו עוד כמה יתרונות:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=8074

מארק ריפטו ממליץ לעשות את התוכנית עם גלון חלב ליום (3.7 ליטר) בין היתר בגלל שבארה"ב זה זול, אני נהגתי לשתות בין 1-2 ליטר ביום כשעשיתי SS, אבל אכלתי גם הרבה חלבון ממקורות אחרים ואכלתי הרבה בכללי.

שמע רואים תוצאות, אבל ללא ספק עם תוכנית אימונים יותר טובה ויותר אוכל היית יותר מרוצה, אני ממליץ לך לעבור ל-SS ולאכול הרבה, אני מבטיח לך התוצאות לא יאחרו לבוא.
בהצלחה 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית