הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשימוש בקריאטין

galsuser

משתמש מתחיל
77
0
נק' מוניטין:
0
77
0
אני לוקח קריאטין בערך חודש (שיטת העמסה ) ובזמן האחרון מתחילות להיות לי כאלה שקיות נפוחות מתחת לעיניים וההורים שלי אמרו לי שזה לא טוב וזה מבעיה בכליות מאגירת מים או משהו כזה
להפסיק את השימוש בקריאטין?

• פותח/ת השרשור
אני לא עושה חודש העמסה רק אמרתי שאני משתמש בשיטה
עשיתי כמו שצריך 20 גרם למשך 5 יום ומאז 5 גרם ביום

הוא לא ביזבז כלום,העמסה עובדת כמו ש5 כל יום עובד, ואני לא רואה איך שקיות בעיניים יגרמו כתוצאה מקראטין, אמנם הוא סופך נוזלים אבל שקיותב עיניים אמור להיות שילוב של רקמת שומן ושל שריר חלש [יש שיטת אימונים סינית שבין השאר עובדים על השריר שגורם ליציבות מתחת לעין וככה כאילו אין שקיות וכו']

יכול להיות שאתה פשוט עייף או שהגנטיקה שלך כזאת שאתה נראה עייף כל הזמן..
אולי זה כי השמנת גם.

• פותח/ת השרשור
הוא לא ביזבז כלום,העמסה עובדת כמו ש5 כל יום עובד, ואני לא רואה איך שקיות בעיניים יגרמו כתוצאה מקראטין, אמנם הוא סופך נוזלים אבל שקיותב עיניים אמור להיות שילוב של רקמת שומן ושל שריר חלש [יש שיטת אימונים סינית שבין השאר עובדים על השריר שגורם ליציבות מתחת לעין וככה כאילו אין שקיות וכו']

יכול להיות שאתה פשוט עייף או שהגנטיקה שלך כזאת שאתה נראה עייף כל הזמן..
אולי זה כי השמנת גם.
זה התחיל בזמן האחרון לא היה לי קודם, יכול להיות בגלל שהשמנתי (מהמסה) אבל לא נראה לי כי הייתי כבר במצב יותר גרוע ולא היה לי
ההורים שלי אמרו שזה נגרם מאגירת נוזלים בגוף יש דבר כזה בכלל?
אמא שלי פולניה אז זה בטח עונה על השאלה היא עושה עניין מכל דבר והיא נגד כל דבר שהוא בא באבקות
אני רק רוצה להיות בטוח

אצלי יש שקיות מתחת לעיניים כשאני עייף...אתה ישן טוב?

אם זה לא זה, גש לרופא כללי שיכוון אותך הלאה.

אלא אם אמא שלך רופאה אז באמת שזה שטויות, בתור בוגר אמא פולניה אני מבין אותך. עזוב שטויות, תעשה להם טובה ולך לרופא ככה שכולם יהיו שקטים מהקריאטין

• פותח/ת השרשור
אלא אם אמא שלך רופאה אז באמת שזה שטויות, בתור בוגר אמא פולניה אני מבין אותך. עזוב שטויות, תעשה להם טובה ולך לרופא ככה שכולם יהיו שקטים מהקריאטין
אמא שלי לא רופאה אבל היא עובדת בקופת חולים
בכל מקרה עדיף שאני באמת אברר מה הגורם של זה אני אלך לרופא וזהו
נראה לי שהיא פשוט מנסה שאני יפסיק עם זה כי היא שונאת שאני לוקח כל מיני תוספים וכאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית