הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פספוס אימון בליניארית

• פותח/ת השרשור joe
  • פורסם בתאריך

joe

משתמש מתחיל
230
39
נק' מוניטין:
191
230
39
שלום,
אני בחיטוב ומתאמן לפי הליניארית של ביל סטר, ואני צפוי לפספס את אימון B [התאוששות] הקרוב.
אני דיי תקוע על כשל בבנץ' בחזרה הרביעית של העצים כבר כמה אימונים , ככה באימון A ו C לא שונים בבנץ', והסקוואט והרואו עדיין לי כבדים אצלי ממש ככה שאוכל לעלות איתם ממש בקטנה בC בלי להרגיש יותר מידי.
משתלם לוותר על יום מנוחה אחד בין C ל A, בשביל לא לפספס אף אימון ולמעשה לנוח יומיים אחרי B?
התזמון הזה לא נראה לי כ"כ בעייתי, אבל לנוכח הנסיבות אני אאלץ לעשות את המהלך הזה אחת לחודשיים, זה עשוי לגרום לפגיעה מורגשת בהתקדמות? או חמור מכך לפציעה בגלל המנוחה בין C ל A? מומלץ אולי להתנהל אחרת בין C ל A באותם ימים?
תודה.

B הוא לא אימון התאוששות.
אני הייתי עושה את b בתור האימון השני של השבוע ובשבוע הבא חוזר על אימון a שעשית השבוע

לי דווקא יש רעיון אחר
אם יש לך אפשרות להתאמן פעמיים בשבוע שיש הפרש של 48-72 בין אימון לאימון תעשה ככה :
אימון נפח ביום א. אימון התאוששות ביום ג. ואז יום ראשון בשבוע אחרי פשוט תעשה אימון עצים ביום א אימון נפח ביום ד ואימון התאוששות ביום שישי או שבת.

אם יש לך 72 ומעלה שעות לנוח בין האימון הראשון לשני , הייתי ממליץ לוותר על אימון ההתאוששות בסקוואט ועושה במקומו אימון עצים.
כמובן שזה במידה ויש לך עוד 72 להתאושש מהאימון "התאוששות" .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית