הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש המלצה לאבקת חלבונים

• פותח/ת השרשור Gam
  • פורסם בתאריך

Gam

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
קצת רקע עלי:
אני בן 20, שוקל כ-60 ק"ג, בערך 1.75 מטר ומבנה גוף צנום.
יש לי שכבת שומן (אני חושב שזה שומן) דקה בבטן התחתונה שאני לא מצליח להוריד! אבל באותו הזמן רואים לי את העצמות של האגן בולטות וגם את הצלעות - באופן כללי אני רזה.
התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע עם משקולות. אני רוצה להשלים את האימון מבחינת תזונה. אני בצבא אז אין לי כל כך שליטה על מה שאני אוכל, אבל אני כן רוצה איזה אבקת חלבונים שאני יוכל לשתות לאחר אימון, שיעזור לי לפתח מסת שריר.
אני מאוד מפחד להשמין בטעות, אז אני די מחפש מוצר שפשוט יעזור לי לבנות שריר מבלי להיות שמן.
יש איזה מוצר שאתם ממליצים?

אני ממליץ על אוכל.

אבקת חלבון היא תוסף תזונה, לא משהו קסום שבונה שרירים.
שרירים בונים במטבח. אם אתה רוצה מסת שריר (ולפי הנתונים שלך חסרים לך לפחות 10 קילו מהם), אתה חייב לאכול. אני מניח שאתה לא יודע מה זה אומר לאכול, אז אני מציע שתגלוש לאתר www.70sbig.com ותראה מה זה אומר.
העובדה שאתה בצבא לא מחייבת שלא תהיה לך שליטה על מה תאכל. זה בהחלט בידיים שלך, אם כי ייתכן שאולי יהיה לך קשה יותר להגיע לכמויות מספקות של כל אבות המזון. בכל מקרה, כמו שכתבתי, לך זה לא משנה, אתה פשוט חייב להתחיל לאכול. אם תפחד להוסיף שומן, העלייה במסת השריר תהיה איטית וקיימת האפשרות שזה ישבור אותך. אתה צריך להתיידד עם הטבחים ולהתחיל להעמיס. אפילו לקחת מהצלחות של החבר'ה האחרים שבשולחן.

*סיפור אמיתי: היה לי חייל שבארוחת יום שישי, לאחר שסיים את השניצל שלו, הלך לטבחים לקחת עוד מנה ולאחר שמיצה את המקור הזה, הוא הלך עם הצלחת והסתובב בין השולחנות לבדוק מי וויתר על השניצל שלו.

אני אוהב את האבקה של אופטימום, הגולד סטנדרט בטעם בננה או שוקולד, אלה הטעמים שטעמתי ושניהם מצוינים. יש גם את האבקה של ISS, לא טעמתי אבל שמעתי שהקרם עוגיות ממש טעימה וגם הבננה. זה בסה"כ תוסף שעוזר במצב שאין אפשרות לאכול כמו שצריך, לי זה עוזר אבל כמו שנאמר זה לא קסם 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית