הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש לי שאלה בקשר לחיטוב?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
תגידו עם אני לוקח בחיטוב איזו שהיא פורמולה כמו NO-XPLODE עם CELLMASS ואחרי זה אני לוקח שורף שומן חשבתי ללכת על HYDROXYCUT HARDCORE X או LIPO6X או חשבתי ללכת על שני מוצרים האלו
http://www.bodybuilding.com/store/cellucor/d4thermalshock.html
שורף שומן

http://www.bodybuilding.com/store/cellucor/l2extreme.html
מורי את המים מהגוף יעני מייבש מה אתם אומרים על המוצרים של CELLUCOR?

ומה עם שילוב של NANO VAPOR ו CELL TECH של MUSCLETECH?אבל גירסת ההארדקור מי שמכיר? לקחת את כל זה בחיטוב אחד מהפורמולות ושורף שומן.

טוב תודה לעוזרים שבת שלום!😃

הידרוקסיקט-לא,ליפו6X אולי,2 החדשים עוד לא יצאה לי לנסות-הם בדרך אלי,ככה שלא יכול להגיד כלום...לגבי מאסלטייצ' כולו- חברה החזבה,לא קונה מוצרים שלה יותר

• פותח/ת השרשור
גם אני חשבתי על cellucor ראיתי אנשים מבודיבילדינג.קום לקחו את המוצרים ויש להם תוצאות טובות ועוד משהו נכון יש את הD4 EXTRIME ואת הD4 THERMAL SHOCK מה ההבדל בניהם? ממה שראיתי הם אותו הדבר
ואיזה מוצרים הזמנתה מהחברה הזאת?

גם אני חשבתי על cellucor ראיתי אנשים מבודיבילדינג.קום לקחו את המוצרים ויש להם תוצאות טובות ועוד משהו נכון יש את הD4 EXTRIME ואת הD4 THERMAL SHOCK מה ההבדל בניהם? ממה שראיתי הם אותו הדבר
ואיזה מוצרים הזמנתה מהחברה הזאת?
הם לא יכתבו לך מה עוד הם לוקחים:victory:

בעיקרוון הדבר יהיה קצת מוזר ואולי לא יעיל.
בכל מוצר כאן יש לפעמים (ואני אגיד שכמעט תמיד, פשוט אין לי את הסבלנות לנתח כל מרכיב) רכיבים שמנוגדים אחד לשני, מה גם שבכל מוצר יש כמויות אסטרונומיות של קפאין ולכן מינון מאוד גבוה של קפאין יכול לעשות רע לחלק מהאנשים. בכללי לא מומלץ לעבור את ה 10 מ"ג קפאין ל ק"ג משקל.

• פותח/ת השרשור
בעיקרוון הדבר יהיה קצת מוזר ואולי לא יעיל.
בכל מוצר כאן יש לפעמים (ואני אגיד שכמעט תמיד, פשוט אין לי את הסבלנות לנתח כל מרכיב) רכיבים שמנוגדים אחד לשני, מה גם שבכל מוצר יש כמויות אסטרונומיות של קפאין ולכן מינון מאוד גבוה של קפאין יכול לעשות רע לחלק מהאנשים. בכללי לא מומלץ לעבור את ה 10 מ"ג קפאין ל ק"ג משקל.
אתה מדבר על החברה CELLUCOR?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית