הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 50kg Kroc rows

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
לא משקל כזה גבוה לחתירה אבל בישבילי שיא חדש. אשמח לדעת אם יש משהו לא טוב באיך שאני מבצע שאני אוכל לתקן!

מצטער מראש על האיכות פח.

נערך לאחרונה:
הלוואי והיו לי דאמבלים מספיק כבדים במכון לעשות קרוק...😭

סתם שאלה כמה אתה עושה בחתירת דאמבל רגילה?

• פותח/ת השרשור
הלוואי והיו לי דאמבלים מספיק כבדים במכון לעשות קרוק...😭

סתם שאלה כמה אתה עושה בחתירת דאמבל רגילה?
עם הרגל שלי על הספה וזה? לא עשיתי מלא מלא זמן כבד.. הפעם האחרונה עשיתי הייתה על מנת לאמן את האיזור של הפציעה שלי.
והעניין עם הדאמבלים באמת מעצבן.. אין לי עכשיו איך להתקדם. דאמבל אחד של 50 יש לי במכון וזהו. אצטרך לאלתר משהו עם מוט או הרצועות להתנגדות האלה.. שכחתי את שמם..

עם הרגל שלי על הספה וזה? לא עשיתי מלא מלא זמן כבד.. הפעם האחרונה עשיתי הייתה על מנת לאמן את האיזור של הפציעה שלי.
והעניין עם הדאמבלים באמת מעצבן.. אין לי עכשיו איך להתקדם. דאמבל אחד של 50 יש לי במכון וזהו. אצטרך לאלתר משהו עם מוט או הרצועות להתנגדות האלה.. שכחתי את שמם..

האמת שיש לי בבית דאמבל מתברג וחשבתי על לקנות צלחות ולעשות את זה כבד בבית. זה עדיף מכלום 😳

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה לא לעשות פשוט עם מוט וזהו? ובכללי אני לא מבין אנשים שמתאמנים עם דאמבלים שואל רציני
אני יכול לעשות עם מוט כן אבל העדפתי לנסות את החתירה הזאת.. אני משתמש רק בבייספס ובתרגיל הזה.. רוב הסיכויים אני אחליף לחתירה במוט מאוחר יותר כיוון שאין לי משקל יותר כבד מזה.

אתה משחק,כל התזוזות שלך , המשקל שווה ערך ל30ק"ג.
החצי "סקוואט" שאתה עושה כמעט בכל חזרה ,ונעזר בפוש מיותר מהרגליים....בעיקר חבל על חוליות הצוואר שלך.
במיוחד עם 50ק"ג , אין לך מה להסתכל עם הראש למצלמה תוך כדי שאתה מרים את המשקל , אתה עלול לעשות נזק בלתי הפיך.
הייתי שמח לראות אותך עובד עם 30ק"ג

• פותח/ת השרשור
החצי "סקוואט" שאתה עושה כמעט בכל חזרה ,ונעזר בפוש מיותר מהרגליים....בעיקר חבל על חוליות הצוואר שלך.
במיוחד עם 50ק"ג , אין לך מה להסתכל עם הראש למצלמה תוך כדי שאתה מרים את המשקל , אתה עלול לעשות נזק בלתי הפיך.
אתה בכלל קראת מה כתבתי ? זה kroc rows. אני דיי בטוח שאין לך מושג מה זה, לך ליוטיוב ותסתכל.
כל השאר אני פשוט מתעלם כי זה שטויות לפי דעתי.

קראתי מה כתבת , עדיין לא שינית לי שום דעה בקשר למה שאמרתי.
אלף כל , זה לא שטויות הצוואר שלך נתון בלחץ ענק עם 50 ק"ג כשאתה עצמך שוקל להערכתי 75. זה יותר מחצי משקל גוף שלך.
שמור על מנח ישר , ואל תסתכל אלינו למצלמה.
בית כל , אל תבוא בגישה מתנשאת על אנשים שבאים לעזור לך ונותנים לך עצות וטיפים מניסיונם. קבל את הביקורת והשכיל.
דבר שלישי , לא מעניין אותי איזה תרגיל זה , מעניין אותי הטווח תנועה שלך ואופן ביצוע התרגיל. זה שאיזה מפתח גוף עשה את התרגיל ונתן לו שם , לא משנה את העובדה שאתה עובד רק על עצמך. לא על הגב ולא היד. אני בן אדם טכני , ומהנקודה שאני רואה אותך , אתה יכול לעבוד מסודר יותר ולהוריד משקל. זה שאתה עובד עם 50ק"ג זה לא מרשים אף אחד , ואם תיפצע , לאף אחד לא יהיה אכפת. קח את הביקורת ולמד

• פותח/ת השרשור
קראתי מה כתבת , עדיין לא שינית לי שום דעה בקשר למה שאמרתי.
אלף כל , זה לא שטויות הצוואר שלך נתון בלחץ ענק עם 50 ק"ג כשאתה עצמך שוקל להערכתי 75. זה יותר מחצי משקל גוף שלך.
שמור על מנח ישר , ואל תסתכל אלינו למצלמה.
בית כל , אל תבוא בגישה מתנשאת על אנשים שבאים לעזור לך ונותנים לך עצות וטיפים מניסיונם. קבל את הביקורת והשכיל.
דבר שלישי , לא מעניין אותי איזה תרגיל זה , מעניין אותי הטווח תנועה שלך ואופן ביצוע התרגיל. זה שאיזה מפתח גוף עשה את התרגיל ונתן לו שם , לא משנה את העובדה שאתה עובד רק על עצמך. לא על הגב ולא היד. אני בן אדם טכני , ומהנקודה שאני רואה אותך , אתה יכול לעבוד מסודר יותר ולהוריד משקל. זה שאתה עובד עם 50ק"ג זה לא מרשים אף אחד , ואם תיפצע , לאף אחד לא יהיה אכפת. קח את הביקורת ולמד
ממה שאתה אומר כשאני עושה דדליפט יש גם פה לחץ גדול על הצוואר שלי. אני מנסה לשמור על הראש שיהיה במנח נייטרלי של הגוף. הסתכלתי על המצלמה לראות אם בכלל רואים את התרגיל שאני מבצע. אני שוקל 90 קילו אבל תודה על ההשערה הגרועה שלך:-) אינני בא בגישה מתנשאת, אני שמח לקבל ביקורת ועזרה מאנשים אבל אני חושב שאתה כותב שטויות. לא אכפת לי שאיזה מפתח גוף או לא יודע המציא את זה, אני מבצע את זה מבחירה. למיטב ידעתי, הטווח תנועה סבבה והמשקל אין בעיה איתו. מסתדר איתו בסדר. אינך יודע בכלל מה זה חתירת קרוק אז למה אתה מגיב? אתה מודע לכך שהתרגיל נועד לקחת את הדאמבל הכי כבד שאתה יכול להרים ולחתור. אני בכלל לא מפתח גוף אלא מתאמן כוח שכן גם רוצה לעלות במסת השריר מן הסתם, כמו כל אחד אבל בעיקר כוח. אני דווקא "מרגיש" את הגב שלי למרות שזה לא מעניין אותי, זה לא מה שאני מחפש לעשות כאן. אני מחפש לעבוד על האיזור הזה וככה זה מצויין בישבילי. זה שאני עובד עם 50 קילו יכול להיות שזה לא מעניין אף אחד כי בתכלס יש פה שניים שעשו כבר עם 100 קילו דאמבל אבל אני לא חושב שאני אפצע אבל תודה.

מסרטון עם איכות גרועה , כפי שציינת , ועם עריכה עוד יותר גרועה , ההערכה שלי לגבי המשקל שלך הייתה מצוינת. ההבדל ה"קטן" בין ה75 ק"ג ל90ק"ג הוא בדיוק הערכת הגובה שלך דרך הסרטון , שאותו לא ניתן להעריך , על אחת וכמה וכמה שאין מישהו בסרטון שיתן איזשהו מדד.
בכל אופן , צטט לי בדיוק את השטויות שדיברתי כדי שאוכל להיות ספציפי ולענות לך.
והנה לך ציטוט ממה שאתה אמרת , "אשמח לדעת אם יש משהו לא טוב באיך שאני מבצע שאני אוכל לתקן!"
אז כמו שכבר ציינתי , אתה משתמש יותר בכוח מהרגליים מאשר משיכה שצריכה לבוא מהגב , צלם סרטון עם 30 ק"ג , יהיה יותר מהנה לצפייה.

• פותח/ת השרשור
מסרטון עם איכות גרועה , כפי שציינת , ועם עריכה עוד יותר גרועה , ההערכה שלי לגבי המשקל שלך הייתה מצוינת. ההבדל ה"קטן" בין ה75 ק"ג ל90ק"ג הוא בדיוק הערכת הגובה שלך דרך הסרטון , שאותו לא ניתן להעריך , על אחת וכמה וכמה שאין מישהו בסרטון שיתן איזשהו מדד.
בכל אופן , צטט לי בדיוק את השטויות שדיברתי כדי שאוכל להיות ספציפי ולענות לך.
והנה לך ציטוט ממה שאתה אמרת , "אשמח לדעת אם יש משהו לא טוב באיך שאני מבצע שאני אוכל לתקן!"
אז כמו שכבר ציינתי , אתה משתמש יותר בכוח מהרגליים מאשר משיכה שצריכה לבוא מהגב , צלם סרטון עם 30 ק"ג , יהיה יותר מהנה לצפייה.
כל מה שאתה מדבר זה שטויות. הייתי מקבל את מה שאתה אומר אם היית יודע על מה אתה מדבר. סתם שאלה, כמה משקל אתה מרים במשקלי בסיס? (סקוואט בנץ' דד)

אתה מבין , שעכשיו אתה שואל שאלות של ילד קטן? אם אגיד לך שאני עובד עם 180 דדליפט לחמישייה , 140 סקוואט ATG 5X5 ו135 ק"ג בנץ' 5X5 זה
משנה לך משהו? זה נוגע לך באיזו נקודה רגישה? בקיצור שתחרר מהגישה של "מה המשקלים שלך" ותפסיק להיות ילדותי.
תלמד לקבל ביקורת. אה כן , אם אתה בספק לגבי המשקלים שציינתי , שלח בפרטי מספר טלפון ואשלח לך עכשיו סרטונים של הכל.

מספיק לריב..
שחר אתה לא חייב לקבל את הביקורת אבל הנכונות לעזור לא מגיעה מכל אחד וצריך להעריך את הניסיון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה מבין , שעכשיו אתה שואל שאלות של ילד קטן? אם אגיד לך שאני עובד עם 180 דדליפט לחמישייה , 140 סקוואט ATG 5X5 ו135 ק"ג בנץ' 5X5 זה
משנה לך משהו? זה נוגע לך באיזו נקודה רגישה? בקיצור שתחרר מהגישה של "מה המשקלים שלך" ותפסיק להיות ילדותי.
תלמד לקבל ביקורת. אה כן , אם אתה בספק לגבי המשקלים שציינתי , שלח בפרטי מספר טלפון ואשלח לך עכשיו סרטונים של הכל.
דווקא השאלה הזאת לראות מה המשקלים שלך ללא קשר שאתה מדבר בכללי שטויות. אני מקבל את הביקורת שלך אבל אינני מסכים איתה בכלל.
מספיק לריב..
שחר אתה לא חייב לקבל את ביקורת אבל הנכונות לעזור לא מגיעה מכל אחד וצריך להעריך את הניסיון.
אני לא מקבל, לא כתבתי את בבירור אבל לא מקבל, כאשר מגיבים לי שטויות או בכללי שטויות אני מגיב ככה.. מצטער על כך. אני מקבל כל ביקורת כפי שקיבלתי ביקורת על הדד שהעלתי לפה וגם סקוואט אבל שטויות קשה לי לקבל.

מספיק לריב..
שחר אתה לא חייב לקבל את ביקורת אבל הנכונות לעזור לא מגיעה מכל אחד וצריך להעריך את הניסיון.

עזוב מורן , באמת שכרגע אני מתחרט שניסיתי לעזור לו. גיל ההתבגרות....ההורמונים משתוללים. הוא בתקופת המרד.😆

עזוב מורן , באמת שכרגע אני מתחרט שניסיתי לעזור לו. גיל ההתבגרות....ההורמונים משתוללים. הוא בתקופת המרד.😆
אומנם גיל ההתבגרות הוא עד גיל 21.. אבל הבחור כאן אוטוטו מתגייס 😃
ואיחלנו לחייל בהצלחה 😇

אתה יכול לומר שאתה לא אוהב את התרגיל או חושב שהוא לא תרגיל טוב, אבל ככה אמור להראות crock row
חפש באתה צינור ותראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית