הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 50kg Kroc rows

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
לא משקל כזה גבוה לחתירה אבל בישבילי שיא חדש. אשמח לדעת אם יש משהו לא טוב באיך שאני מבצע שאני אוכל לתקן!

מצטער מראש על האיכות פח.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לומר שאתה לא אוהב את התרגיל או חושב שהוא לא תרגיל טוב, אבל ככה אמור להראות crock row
חפש באתה צינור ותראה.
תודה רבה על התגובה! חיכיתי שמישהו שמכיר את התרגיל או ביצע אותו יביע את דעתו על התחירה שלי..

תודה רבה על התגובה! חיכיתי שמישהו שמכיר את התרגיל או ביצע אותו יביע את דעתו על התחירה שלי..
אם אפשר לנסות לצמצם וויכוחים מיותרים למה לא. לצערי אין לי DB מספיק כבדים לנסות את התרגיל אבל אני לפחות מכיר את התרגיל..

• פותח/ת השרשור
אם אפשר לנסות לצמצם וויכוחים מיותרים למה לא. לצערי אין לי DB מספיק כבדים לנסות את התרגיל אבל אני לפחות מכיר את התרגיל..
כפי שכתוב למעלה זה הכי כבד שיש לי במכון.. אז אצטרך רוב הסיכויים לעבור לחתירה במוט..

קראתי מה כתבת , עדיין לא שינית לי שום דעה בקשר למה שאמרתי.
אלף כל , זה לא שטויות הצוואר שלך נתון בלחץ ענק עם 50 ק"ג כשאתה עצמך שוקל להערכתי 75. זה יותר מחצי משקל גוף שלך.
שמור על מנח ישר , ואל תסתכל אלינו למצלמה.
בית כל , אל תבוא בגישה מתנשאת על אנשים שבאים לעזור לך ונותנים לך עצות וטיפים מניסיונם. קבל את הביקורת והשכיל.
דבר שלישי , לא מעניין אותי איזה תרגיל זה , מעניין אותי הטווח תנועה שלך ואופן ביצוע התרגיל. זה שאיזה מפתח גוף עשה את התרגיל ונתן לו שם , לא משנה את העובדה שאתה עובד רק על עצמך. לא על הגב ולא היד. אני בן אדם טכני , ומהנקודה שאני רואה אותך , אתה יכול לעבוד מסודר יותר ולהוריד משקל. זה שאתה עובד עם 50ק"ג זה לא מרשים אף אחד , ואם תיפצע , לאף אחד לא יהיה אכפת. קח את הביקורת ולמד

אתה מבקר אותו ביחס לחתירה רגילה, זו לא חתירה רגילה, אז הביקורת שלך קצת פחות רלוונטית.

לפותח האשכול, נראה בסדר בגדול אבל לדעתי כדאי לך לוותר על הרצועות בשלב זה.
אם אני זוכר נכון אתה בחור חזק וכעצם השימוש שלך ברצועות אתה מוותר על אימון האחיזה שלך, חבל.
תשקול לחזור לרצועות בשלב מאוחר יותר, אין לי ספק שיש לך את המשקל הזה גם בלי.

• פותח/ת השרשור
אתה מבקר אותו ביחס לחתירה רגילה, זו לא חתירה רגילה, אז הביקורת שלך קצת פחות רלוונטית.

לפותח האשכול, נראה בסדר בגדול אבל לדעתי כדאי לך לוותר על הרצועות בשלב זה.
אם אני זוכר נכון אתה בחור חזק וכעצם השימוש שלך ברצועות אתה מוותר על אימון האחיזה שלך, חבל.
תשקול לחזור לרצועות בשלב מאוחר יותר, אין לי ספק שיש לך את המשקל הזה גם בלי.
אני חושב להתחיל לעשות סט עם וסט בלי ככה שיוצא לי 2 סטים עם וסט בלי. או 2 סטים בלי וסט עם.. סט קודם לזה עשיתי 47.5 בלי הרצועות והצלחתי פחות או יותר..
למרות מה שאני חושב, אומר שכדאי לי לוותר לגמרי? למרות שאני אעבור ככה או ככה לחתירה במוט כי אין לי דאמבל יותר כבד.

אני חושב להתחיל לעשות סט עם וסט בלי ככה שיוצא לי 2 סטים עם וסט בלי. או 2 סטים בלי וסט עם.. סט קודם לזה עשיתי 47.5 בלי הרצועות והצלחתי פחות או יותר..
למרות מה שאני חושב, אומר שכדאי לי לוותר לגמרי? למרות שאני אעבור ככה או ככה לחתירה במוט כי אין לי דאמבל יותר כבד.

אם היית מתאמן בפיתוח גוף אז זה היה פחות קריטי, אבל בליפטינג הגריפ הוא סופר חשוב.
אני הייתי מוותר על הרצועות בשלב זה...

• פותח/ת השרשור
אם היית מתאמן בפיתוח גוף אז זה היה פחות קריטי, אבל בליפטינג הגריפ הוא סופר חשוב.
אני הייתי מוותר על הרצועות בשלב זה...
כן.. אז אני אוותר ואעשה בלי. תודה רבה!

אתם מתווכחים סתם. כל הבעיה פה היא שקרוק זה תרגיל חרא. זה כנראה התרגום המילולי של המילה קרוק.

קראתי מה כתבת , עדיין לא שינית לי שום דעה בקשר למה שאמרתי.
אלף כל , זה לא שטויות הצוואר שלך נתון בלחץ ענק עם 50 ק"ג כשאתה עצמך שוקל להערכתי 75. זה יותר מחצי משקל גוף שלך.
שמור על מנח ישר , ואל תסתכל אלינו למצלמה.
בית כל , אל תבוא בגישה מתנשאת על אנשים שבאים לעזור לך ונותנים לך עצות וטיפים מניסיונם. קבל את הביקורת והשכיל.
דבר שלישי , לא מעניין אותי איזה תרגיל זה , מעניין אותי הטווח תנועה שלך ואופן ביצוע התרגיל. זה שאיזה מפתח גוף עשה את התרגיל ונתן לו שם , לא משנה את העובדה שאתה עובד רק על עצמך. לא על הגב ולא היד. אני בן אדם טכני , ומהנקודה שאני רואה אותך , אתה יכול לעבוד מסודר יותר ולהוריד משקל. זה שאתה עובד עם 50ק"ג זה לא מרשים אף אחד , ואם תיפצע , לאף אחד לא יהיה אכפת. קח את הביקורת ולמד
אתה מדבר שטויות , לפני שאתה בא להטיף למישהו על תרגיל תילמד על איזה תרגיל אתה בכלל מטיף .

בנוסף אם זה היה ילד בן 12 שכרגע למד חתירה הייתי אומר בסדר אבל בצד שמאל אתה ישר רואה שזה מישהו עם דדליפט של 190
מה שאומר שיש לו קצת ניסיון , פעם הבאה תחקור קצת לפניי שאתה מדבר

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר שטויות , לפני שאתה בא להטיף למישהו על תרגיל תילמד על איזה תרגיל אתה בכלל מטיף .

בנוסף אם זה היה ילד בן 12 שכרגע למד חתירה הייתי אומר בסדר אבל בצד שמאל אתה ישר רואה שזה מישהו עם דדליפט של 190
מה שאומר שיש לו קצת ניסיון , פעם הבאה תחקור קצת לפניי שאתה מדבר

200 דד, רק מציין 🙄
אתם מתווכחים סתם. כל הבעיה פה היא שקרוק זה תרגיל חרא. זה כנראה התרגום המילולי של המילה קרוק.
תרגיל נחמד בסה"כ, למה חרא.. 🫤
ככה או ככה אני אחליף למשהו אחר.

תרגיל נחמד בסה"כ, למה חרא.. 🫤
ככה או ככה אני אחליף למשהו אחר.
פוטנציאל נזק גבוה.
כל הקטע בחתירה בדאמבל זה שיד אחת מייצבת אותך. פה כל הגוף מיטלטל ויש הרבה תנועה של עמוד השדרה.

• פותח/ת השרשור
פוטנציאל נזק גבוה.
כל הקטע בחתירה בדאמבל זה שיד אחת מייצבת אותך. פה כל הגוף מיטלטל ויש הרבה תנועה של עמוד השדרה.
כן..צודק..
אבל שוב אעבור גם ככה לחתירות פנדלי אם אהיה גמיש מספיק בכלל להיכנס לסטאפ ולהישאר או חתירה רגילה..

מסרטון עם איכות גרועה , כפי שציינת , ועם עריכה עוד יותר גרועה , ההערכה שלי לגבי המשקל שלך הייתה מצוינת. ההבדל ה"קטן" בין ה75 ק"ג ל90ק"ג הוא בדיוק הערכת הגובה שלך דרך הסרטון , שאותו לא ניתן להעריך , על אחת וכמה וכמה שאין מישהו בסרטון שיתן איזשהו מדד.
בכל אופן , צטט לי בדיוק את השטויות שדיברתי כדי שאוכל להיות ספציפי ולענות לך.
והנה לך ציטוט ממה שאתה אמרת , "אשמח לדעת אם יש משהו לא טוב באיך שאני מבצע שאני אוכל לתקן!"
אז כמו שכבר ציינתי , אתה משתמש יותר בכוח מהרגליים מאשר משיכה שצריכה לבוא מהגב , צלם סרטון עם 30 ק"ג , יהיה יותר מהנה לצפייה.
ודווקא באתי לרשום לו שיחסית לחתירת קרוק הוא כמעט ולא משתמש בצ׳יטים.

הבעיה בדיונים האלה שאנשים מבקרים פאקינג תרגיל עזר שלא מייצג שום דבר,
הוא סך הכל אמצעי לשיפור תרגילי הבסיס (סקוואט, בנץ', דדליפט) אותם אף מבורך לבקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית