ייעוץ קפאין Over-משפיע עליי, או שלא קשור בכלל?

• פותח/ת השרשור p0st
  • פורסם בתאריך

p0st

משתמש פעיל
393
3
נק' מוניטין:
80
393
3
הייתה תקופה שהייתי שותה לפני אימון כוס קפה שחור עם 2 כפיות גדושות מאוד של קפה, הבעיה הייתה שבלילה לא הייתי נרדם בכלל, עד הבוקר.

הפסקתי עם הקפה, לאחר תקופה מסויימת התחלתי שוב לשתות כי אני פשוט אוהב את זה ושותה כבר בלי קשר לאימונים, אבל ירדתי לכפית אחת גדושה, גם כן לא מצליח לישון בלילה.

ירדתי אפילו לחצי כפית קפה שחור ועוד כפית נס קפה, גם לא מצליח לישון. ומפה ירדתי לכפית שטוחה של נס קפה (יש בזה קפאין בכלל ?! סתם חח) ובכל זאת לרוב אני לא מצליח להרדם עד הבוקר כשאני שותה.

יכול להיות שהגוף שלי מגיב לא טוב בכלל לקפאין? (אפילו בכמויות כאלה מזעריות ?!)

ממש לא
רמת הקפאין ב2 כפיות ממש קטנה ליום אחד
אני נגיד שבימים שאני יושן 5 שעות כדיי להחזיק את עצמי שותה 3-4 כוסות קפה כל כוס 4-5 כפיות קפה

תקרא באינטרנט בכפית יש בקושי חומר שמשפיע

זה בטח פסיכולוגי.. תחשוב על זה ששתית רק כפית אחת וזה בקושי מעיר נמלה ואז אתה תרדם 😃
בהצלחה

----

רק אל תשתנה יותר מידיי,
כשהייתי קטן התלהבתי מזה.. יום אחד באיזה חופש לא ישנתי והחלטתי להישאר ער וללכת עם חברים אחר כך לקניון וזה (הם ישנו אצלי באותו יום), אז שתיתי בשעתיים בערך 8 כוסות קפה חזק חזק והייתי באישפוז
אל תשאל.... הרעלת קפאין
אני לא יודע בידיוק כמה כפיות קפה שמתי בגלל שלא השתמשתי בכפיות.. שפכתי את זה ישר מהקופסה לתוך הכוס.. וזה היה המון
לא טוב.. ועוד הייתי קטן.. בן 14

נערך לאחרונה:
איך אני מקנא באנשים שקפאין משפיע עליהם בצורה כזאת..אני לוקח 2 ולפעמים 3 כדורי קפאין ביום וזה לא מעיר אותי בכלל גם שאני עושה הפסקות של ON ו- OFF...

חוץ מהקפה אתה שותה במשך היום קולה או משקאות אחרים שמכילים קפאין? מתי אתה מתאמן, אם זה בשעות הערב המאוחרות זה יכול לגרום לכך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זהו שזה לא נותן לי פוש או איזה מרץ לאימון, זה משפיע בבום בלילה ואני פשוט לא יכול להרדם לא משנה מה אני עושה, לפעמים אני קם רואה סדרות/סרטים, מנסה לחזור לישון - לא עוזר.

משקאות - שותה רק מים, בד"כ הייתי שותה בכוח 2.5 ליטר ביום, אבל בגלל שאני כבר לא מתאמן (עונה על שאלתך האחרונה) אז אני שותה אולי ליטר ביום גג...

זה לא מהקפאין.
יכול להיות שאתה נמצא בתקופה לחוצה ומניסיון לחץ זה גורם מספר 1 לבעיות שינה.
כמו כן, אני ממליץ לך לנסות לקחת 200-400 מ"ג של מגנזיום לפני השינה לפעמים זה עושה את העבודה יופי.

• פותח/ת השרשור
המליצו לי פה כבר פעם, באיזה צורה זה מגיע? מאיפה אפשר לקנות ומה המחיר פחות או יותר?

המליצו לי פה כבר פעם, באיזה צורה זה מגיע? מאיפה אפשר לקנות ומה המחיר פחות או יותר?

אני קניתי לפני כשבוע.
זה מגיע בצורת כדורים, רגילים, נוחים לבליעה.
יש לך של חברת SUPHERB כל טבליה מכילה 200 מ"ג מגנזיום בתוספת ויטמין B6 בסה"כ כ-60 טבליות בבקבוק והמחיר 50-60 שקלים.

• פותח/ת השרשור
ואני יכול פשוט לקחת את זה בלי שום בדיקה קודמת גם אם יש לי רמות של מגנזיום בנורמה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית