ייעוץ זקוק לעצה, תוכנית SS

• פותח/ת השרשור arielb
  • פורסם בתאריך

arielb

משתמש פעיל
368
0
נק' מוניטין:
1,212
368
0
שלום חברים, אני מתאמן לפי תוכנית SS כחמישה חודשים. לפני השאלה קצת נתונים:
משקל 75 ק"ג
בן 42
סקוואט 90 (3 סטים של חמש חזרות)
בנצ' פרס 80 (3 סטים של חמש חזרות)
פרס 52.5 (3 סטים של חמש חזרות)
דדליפט 115 (סט אחד של חמש חזרות)
מתח עם 15 ק"ג (3 סטים של חמש חזרות)

השאלה/בעיה היא שבזמן האחרון אני לא מצליח להתקדם במשקלים בשום תרגיל פרט לדדליפט, שבו אני מתקדם לפי הספר. ניסיתי מספר פעמים לעשות ריסטים. אני מקפיד על 3500-4000 קלוריות (לוקח גם שייק פרוטאין) ביום ואני ישן מספיק (כשבע שעות). האם כדאי לשקול תוכנית שונה? האם יש דרך להמשיך להתקדם ב- SS, למרות הכל?
האם הגעתי לגבול כלשהו בגלל גיל או משקל גוף או גנטיקה? תודה לעונים!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא ממש מבין למה אתה צריך את זה בגיל 42, אבל תראה את הסרט Bigger, Stronger, Faster אם אתה רוצה לראות איך זה נעשה בארה"ב.

סרט מצויין. מצד אחד מראה כמה סטרוידים אנאבולים הם לא כאלה נוראיים.
מצד שני כשמסכלים בסרט ממש ממש בקפדנות ובין השורות המסקנה היא שהחבר'ה שם אמנם חזקים מאוד אבל די מעוררי רחמים מבחינת החיים האישיים שלהם.

• פותח/ת השרשור
יש על זה עולם שלם של ספרים ומדע, בעיקרון הבנתי שאם צורכים במינונים הנכונים ועוברים PCT לא אמורות להיות בעיות.

קראתי על זה. הנושא מעניין ביותר. אמשיך לחקור כי זה לא משהו קליל...זה בכל זאת הפרה של המאזן ההורמונלי.

סרט מצויין. מצד אחד מראה כמה סטרוידים אנאבולים הם לא כאלה נוראיים.
מצד שני כשמסכלים בסרט ממש ממש בקפדנות ובין השורות המסקנה היא שהחבר'ה שם אמנם חזקים מאוד אבל די מעוררי רחמים מבחינת החיים האישיים שלהם.

למה מעוררי רחמים?

יש על זה עולם שלם של ספרים ומדע, בעיקרון הבנתי שאם צורכים במינונים הנכונים ועוברים PCT לא אמורות להיות בעיות.

לא משתמשים בGH בצורת סייקל,ואין צורך בPCT אחרי השימוש בו.

או תת עורי, עם מזרק אינסולין.
לידיעה, אין דבר כזה סייקל GH, אפשר לקחת GH כל הזמן, כדי לראות תוצאות צריך לקחת GH לפחות חצי שנה, מינון של GH למטרות ANTI AGING/FAT LOSS בין 2-4IU ליום, מינון GH למטרות מסה 5-7IU ליום, מעבר למינון 10IU ליום יש סכנה של גדילת עצמות וחלקים אחרים בגוף.

תקרא את האשכול הזה לעוד מידע.

• פותח/ת השרשור
למה מעוררי רחמים?

אולי מעוררי רחמים זה לא הבטוי הנכון.
אחד מהם לא מצליח להגשים את חלומו להיות wrestler, שני אשתו עושה לו בעיות בגלל הסייקלים, הם לא עשו רושם של אנשים מאושרים. אחד אפילו אמר: אין לי כלום בחיים, אם אשתי עוזבת אותי אין לי בכלל מה לחיות וכך הלאה.
כמה שהם אנשים חזקים, לקיחת הסטרוידים לא הביאה אותם להגשמת מטרות בחיים. חוץ מאותו אחד שלקח איזה תחרות מקומית בבנצ'פרס.

השאלה שעולה אצלי היא איזה מטרות כבר אפשר להציב בחיים אם חושבים על זה? להיות שחקן קולנוע? סלב? רוב הדברים האחרים הופכים אותך לאדם מן השורה שרוב החיים שלו לא מי יודע מה "מאושר" ומדי פעם יש לו רגע של שמחה, מבחינתי להיות חזק זאת מטרה בפני עצמה, אחד הדברים שזה עושה זה להבדיל אותך מרוב האוכלוסיה שטוחנת במבה מול הטלוויזיה בזמן שאתה מעיף ברזלים באוויר, אם אדם בוחר להגיע מעבר למקסימום שהגוף שלו מוגבל אליו באופן טבעי אז יש חומרים. אני אישית אסתפק להגיע למקסימום באופן טבעי, אחרי הכל איזה אחוז מהאוכלוסיה מגיעים אפילו לזה? גם מהסרט ניתן לראות שסטרואידים זה לא איזה קסם שפתאום אתה הכי גדול, הכי חזק והכי מוצלח (ברמאות), אלא שיש עוד מלא גורמים שיכולים להשפיע על הצלחה של אדם שקשור איכשהו לתחום, ולפעמים מזל הוא גורם משמעותי.

• פותח/ת השרשור
השאלה שעולה אצלי היא איזה מטרות כבר אפשר להציב בחיים אם חושבים על זה? להיות שחקן קולנוע? סלב? רוב הדברים האחרים הופכים אותך לאדם מן השורה שרוב החיים שלו לא מי יודע מה "מאושר" ומדי פעם יש לו רגע של שמחה, מבחינתי להיות חזק זאת מטרה בפני עצמה, אחד הדברים שזה עושה זה להבדיל אותך מרוב האוכלוסיה שטוחנת במבה מול הטלוויזיה בזמן שאתה מעיף ברזלים באוויר, אם אדם בוחר להגיע מעבר למקסימום שהגוף שלו מוגבל אליו באופן טבעי אז יש חומרים. אני אישית אסתפק להגיע למקסימום באופן טבעי, אחרי הכל איזה אחוז מהאוכלוסיה מגיעים אפילו לזה? גם מהסרט ניתן לראות שסטרואידים זה לא איזה קסם שפתאום אתה הכי גדול, הכי חזק והכי מוצלח (ברמאות), אלא שיש עוד מלא גורמים שיכולים להשפיע על הצלחה של אדם שקשור איכשהו לתחום, ולפעמים מזל הוא גורם משמעותי.

מסכים לכל מילה, לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר.
אם שמת לב, בסרט, החבר'ה האלה רצו יותר מאשר להיות אנשים חזקים. הם חפשו את "החלום האמריקאי" או משהו כזה. אני, אגב, לא נגד חומרים ולדעתי הגזימו לגמרי ביחס השלילי אליהם. אישית אני מעדיף להיות טבעי אבל אני מכבד כאלה שלוקחים חומרים ומתאמנים בהתאם. המסירות שלהם מעוררת כבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית