הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לפני ואחרי אימון

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
רציתי לדעת, האם חימום לפני אימון כוח( סתם דוגמא אני עושה סקוואט 100 ולפני אני עושה 5 סטים של 50, 3 סטים של 80 וכו' עד שמגיע ל100) לא יכול להתיש אותי באימון עצמו? שמעתי שהרבה עושים את זה ובאימוני כוח נראה לי שזה יכול לעייף..
דבר נוסף, עד כה עשיתי חימום(מתיחות) רק לפני אימון ואמרו לי גם שצריך לעשות אחרי בשביל ההתאוששות.. זה נכון?

תודה

המטרה של חימום זה להביא אותך מוכן לתרגיל אבל ללא עייפות מיותרת, לכן מה שתיארת בנושא של הפוסט נראה סבבה, כמובן שזה משתנה מאדם לאדם וגם יש ימים שבהם תרגיש שאתה צריך יותר חימום ויש ימים שפחות, אז תהיה קשוב לגוף שלך בנושא...

• פותח/ת השרשור
5 סטים? אתה מתכוון אולי לחזרות..?
התכוונתי ל5 חזרות
המטרה של חימום זה להביא אותך מוכן לתרגיל אבל ללא עייפות מיותרת, לכן מה שתיארת בנושא של הפוסט נראה סבבה, כמובן שזה משתנה מאדם לאדם וגם יש ימים שבהם תרגיש שאתה צריך יותר חימום ויש ימים שפחות, אז תהיה קשוב לגוף שלך בנושא...
בעיקרון אחרי שאני עושה חימום כמו שאמרתי למעלה אני מגיע לאימון יותר טוב, אבל עדיין באימון כמו SS נגיד אז צריך לשמור את את הכוחות לאימון עצמו כי כל אימון אתה מעלה את המקסימום שלך.. בגלל זה סתם חשבתי על זה שאולי חימום יכול להקשות על האימון עצמו

התכוונתי ל5 חזרות

בעיקרון אחרי שאני עושה חימום כמו שאמרתי למעלה אני מגיע לאימון יותר טוב, אבל עדיין באימון כמו SS נגיד אז צריך לשמור את את הכוחות לאימון עצמו כי כל אימון אתה מעלה את המקסימום שלך.. בגלל זה סתם חשבתי על זה שאולי חימום יכול להקשות על האימון עצמו
שים לב מה כתבתי, החימום אמור להכין אותך ולא לעייף אותך. אם אתה מרגיש שהחימום מעייף יותר אז משהו בו לא נכון (לא נכון לך ספציפית!)

• פותח/ת השרשור
שים לב מה כתבתי, החימום אמור להכין אותך ולא לעייף אותך. אם אתה מרגיש שהחימום מעייף יותר אז משהו בו לא נכון (לא נכון לך ספציפית!)
תודה רבה.
מה לגבי מה שרשמתי על חימום/מתיחות לאחר אימון? זה הכרחי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית