עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרשיחא נהריה? זה בכלל בגבולות המדינה? 😄מסכים לגבי יומנגס.
קציצה עגלגלה במושב מעונה.
ארט-בורגר תרשיחא.
תרשיחא מעלות 😃תרשיחא נהריה? זה בכלל בגבולות המדינה? 😄
יעזור גם אם יהיה הסבר מה יש בכל מקום, המבורגר קינוח סושי[לזוגות שבינינו] שווארמה
זה לא ליד הגבול שם? 😁תרשיחא מעלות 😃
ולשם אתה רוצה שנבוא? 😡קציצה עגלגלה זה מקום כשר
למה לא? הבשר מעולה.ולשם אתה רוצה שנבוא?
בצחוק 😃למה לא? הבשר מעולה.
בכל מקרה אם תחליט לבוא בשבת אז נלך לארטבורגר, אתמול הייתי שם פעם ראשונה ובהחלט לא אחרונה.
וככה חברים מורידים למישהו את המאנץ׳ 🤣קציצה עגלגלה זה מקום כשר לכן אין תוספות של גבינה (לא זוכר מה כן יש אם בכלל).
המקום המושלם לקחת חברה! ההמבורגר ממש טוב ויש שם כל מיני שטויות להזמין בלי קשרמסעדת אנאמרו בבית יצחק (אם אני לא טועה, משהו עם יצחק) באיזור נתניה.
יש להם המבורגר מפחיד עם הרבה צ׳יפס ומחירים סבירים.
לא חושב שברמה של יומנגס אבל מומלץ לנסות.
בנוסף חברה שלי ממש מתלהבת משאר המנות (לא זוכר מה היא הזמינה בדיוק) זאת מסעדה, לא "המבורגריה" כמו יומנגס/בורגוס וכו
מצטרף להמלצה, למי שלא גר בחולון, או למי שלא אכפת לסוע חצי שעה (דרך איפה נסעת?) יש אחלה בירות והמבורגרים מיוחדים מאוד, הכי מיוחד כמובן זה ההמבורגר בתוך וופל בלגימורדן בר במודיעין - יום חמישי נסעתי מחולון לשם, קבעתי עם חבר ב-11 וחצי בלילה ובאמת שזאת הדרך הכי הזויה שנסעתי בה, תקעו את המקום ממש באזור התעשיה והדרך לשם מלווה באזור שוממים. ועם זאת ההמבורגר שלהם אחת החוויות הנעימות, לא ממש אחזור לשם בגלל המרחק אבל אני תמיד אומר שבכל מקום צריך ללכת לפחות פעם אחת וזאת הייתה אחלה חוויה.
מצטרף להמלצה, למי שלא גר בחולון, או למי שלא אכפת לנסוע חצי שעה (דרך איפה נסעת?) יש אחלה בירות והמבורגרים מיוחדים מאוד, הכי מיוחד כמובן זה ההמבורגר בתוך וופל בלגי
הוויז לפעמים אויב ומציע כביש 6 למרות ש1 יותר מהיר ויותר קצר.. היה על זה סיפור פעםאיפה שהווייז לקח אותי 😁
כן המתוק בהמבורגר זה משהו שצריך להתכונן אליו, לדעתי להוריד ופל אחד זה בול, עם שניהם זה כבדוחבר אכל את הוופל בלגי אמר שהמייפל נותן לך בום של מתוק לפנים, אני פחות מתחבר ובגלל זה לקחתי הז'אן מארה עם הגבינות
כן המתוקים שלהם זה נוראי חח זה רק לאכול בזוג. אני לוקח עם החברה אחד מלוח אחד מתוק ובסוף גם המתוק לא נגמר זה באמת אתגרהייתי ברטרו בר בראשל"צ עם חבר, לא זוכר איזה מהפנקייקים המתוקים לקחתי. מה שאני כן זוכר זה שבהחלט לא הערכתי והתכוננתי אליו כראוי והמתוק עלה לי לראש ולא הצלחתי לסיים אותו. הפנקייקים של הרטרו עבים מהרגיל והמנות שם בהחלט משביעות.
מאפה הונגרי כזה, זה בצק מגולגל עם סוכר וקינמון /וניל /שוקולד / אגוזים / חלבה וכו'הקיורטוש כל הזמן אני שומע פרסומות שלו ברדיו באוטו - הרג אותי כבר, מזה בכלל ?
יש בדרך כלל בקניונים, זה דוכן כזה. לא ארוחה אבל בהחלט שווה לטעום, מכינים במקום שמים שמן ועל זה תוספות של אבקת שום/פרמז'ן/אורגנו ועוד כמה דברים, יש גם מתוקים אני פחות אהבתיומר פרצל ? לא שמעתי עליו ועוד סניף שלו בחולון אתה אומר...