עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם למישהו יש מקומות טובים לסושי ברמה אשמח לשמוע עדיפות לכאלה עם אכול כפי יכולתך אם יש כאלה בכלל
אתה מכיר אולי מקום שיש אפשרות לאכול כפי יכולתך?לדעתי במחיר הכי סביר שום דבר לא מתקרב לmoon בבוגרשוב
יש מספיק פוסטים על המבורגר, חשבתי על סושי כי אני רוצה ללכת לאכול כפי יכולתך מה רע בסושימילא פוסט על המבורגרים, אבל סושי???? פוסט הבא יהיה על פרוזן יוגורט...
צחקתי אחי שיהיה לך בתיאבוןיש מספיק פוסטים על המבורגר, חשבתי על סושי כי אני רוצה ללכת לאכול כפי יכולתך מה רע בסושי
אם כבר אז יוגורט על פני סושי.מילא פוסט על המבורגרים, אבל סושי???? פוסט הבא יהיה על פרוזן יוגורט...
זה אוכל גורמה = אני לא מאמין ששילמתי 100 שקל ואני עדיין רעב...סושי = אובר רייטד
אוכל יקר ולא משביע
ממתי סושי זה אוכל גורמה?אוכל גורמה
התכוונתי שזה כמו אוכל גורמה לפי ההגדרה שנתתי לא שזה אוכל גורמהממתי סושי זה אוכל גורמה?
לא יודע אם זה אובר רייטד אבל בגלל שזה יקר להזמין 1000 רולים חיפשתי אכול כפי יכולתך אם יש דבר כזהסושי = אובר רייטד
אוכל יקר ולא משביע
שלושה רולים לדעתי זה לא כל כך משביע, זה בסדר אבל לא משהו רצינילא כזה יקר. אני מזמין בג'פניקה שלושה רולים עם דג ושני ירקות ב22 שקל לרול (בערך).. יוצא טעים ומשביע ולא כזה יקר
לא וגם לא הייתי אוכל שם אם היו מציעים לי כזה מבצעאתה מכיר אולי מקום שיש אפשרות לאכול כפי יכולתך?
לא כזה יקר. אני מזמין בג'פניקה שלושה רולים עם דג ושני ירקות ב22 שקל לרול (בערך).. יוצא טעים ומשביע ולא כזה יקר
6 רולים כל אחד???
רול ב 6 שקל? נראה לי באמת עדיף לקנות לאפהזוכר שהייתי בסניף שלהם בטיילת בת-ים לפני כמה שנים טובות עם עוד 2 אנשים שאוהבים סושי(אני לא, ניסו לשכנע אותי) ופשוט הייתי בשוק מהם - הזמינו 6 רולים ב-36 שקל.
אמרתי להם ב-36 ש"ח אני מזמין לאפה ממקום ליד ועוד שבע.