סושי שמגיע באכול כפי יכולתך = צואה שאפשר לתת לכלואי חמאס בכלא לאכול.
איפה בכלל יש סושי אכול כפי יכולתך בארץ? ולמה בדיוק הוא כל כך נוראי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סושי שמגיע באכול כפי יכולתך = צואה שאפשר לתת לכלואי חמאס בכלא לאכול.
כי דגים זה יקר, ואם הסושי זול זה אומר שהדגים לא טובים.איפה בכלל יש סושי אכול כפי יכולתך בארץ? ולמה בדיוק הוא כל כך נוראי?
כי דגים זה יקר, ואם הסושי זול זה אומר שהדגים לא טובים.
יכול להיות שאתה צודקגם אם קילו סלמון טרי עולה 100 שקלים,
ברול קטן יש אולי 50 ג' דג (=5שקלים)
ישנה תפיסה שאוכל יקר הוא בהכרח טוב יותר או שעבודה "יקרה" יותר תביא לאוכל טעים יותר.
ככה מסעדות יכולות לתת תג מחיר גבוה תמורת מוצר שבהחלט יכול היה להיות זול יותר.
מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אתה שוכח שמעבר לעלות של הסושי, לבעל המקום יש עוד מיליון עלויות נוספות לכסות, אני לא אומר שהוא לא מרוויח ושכל סושי מצדיק את המחיר אבל אי אפשר לתת מחיר רק לפי עלות המנה בלבד זה פשוט לא הולך ככהגם אם קילו סלמון טרי עולה 100 שקלים,
ברול קטן יש אולי 50 ג' דג (=5שקלים)
ישנה תפיסה שאוכל יקר הוא בהכרח טוב יותר או שעבודה "יקרה" יותר תביא לאוכל טעים יותר.
ככה מסעדות יכולות לתת תג מחיר גבוה תמורת מוצר שבהחלט יכול היה להיות זול יותר.
מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אתה שוכח שמעבר לעלות של הסושי, לבעל המקום יש עוד מיליון עלויות נוספות לכסות, אני לא אומר שהוא לא מרוויח ושכל סושי מצדיק את המחיר אבל אי אפשר לתת מחיר רק לפי עלות המנה בלבד זה פשוט לא הולך ככה
ברור לי אבל רציתי להדגיש שיש עוד עלויות חולץ מחומר הגלם, חומר הגלם הוא לא המשתנה היחידי, יש כאלה שמשלמים יותר שכר יותר חשמל יש כאלה שרוצים יותר רווח יש מקומות עם מלצרים יש בלי זה אלף ואחד שיקוליםהעלויות האלה מגולמות במחיר של כל מנה במקום מסוים, ככה שהמשתנה היחיד שצריך להתייחס אליו הוא עלות חומרי הגלם.
מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אתה שוכח שמעבר לעלות של הסושי, לבעל המקום יש עוד מיליון עלויות נוספות לכסות, אני לא אומר שהוא לא מרוויח ושכל סושי מצדיק את המחיר אבל אי אפשר לתת מחיר רק לפי עלות המנה בלבד זה פשוט לא הולך ככה