אתה בטוח לא מתבלבל..? בתאילנד לא היו לי מחירים כאלולא, 36₪ ל-6 רולים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח לא מתבלבל..? בתאילנד לא היו לי מחירים כאלולא, 36₪ ל-6 רולים
אתה בטוח לא מתבלבל..? בתאילנד לא היו לי מחירים כאלו
לא, 5 או 6 רולים אבל סגור על המחיר
אתה מתבלבל בין רול לבין יחידות, רול זה המנה כולה, ומחלקים אותו ל-6 יח' (תלוי בסוג הרול). 6 רולים זה אומר 36 יחידות שזה די הרבה סושי...
חחחחאוקיי אז רול אחד כנראה
כי בצלחת היו 6 חתיכות
נשמע טוב, אם תוכל לשלוח מתכון ולדעתי עם סלמון זה יהיה יותר טעים בהרבה מאשר צמחוני אבל זה כבר עניין של טעםיש אחלה מתכון במאקו.
אני מכין עם ירקות כי גם ככה הדג לא מהנה במיוחד.
אתה מכין קילו סושי ב10-15 ש"ח
ההכנה אורכת פחות משעה.
כן האמת שאכלתי סוג אחד מטוגן עם סלמון מעושן והיה סוף, אבל הרוב לא טעים לי,נשמע טוב, אם תוכל לשלוח מתכון ולדעתי עם סלמון זה יהיה יותר טעים בהרבה מאשר צמחוני אבל זה כבר עניין של טעם
כן האמת שאכלתי סוג אחד מטוגן עם סלמון מעושן והיה סוף, אבל הרוב לא טעים לי,
ובכל מקרה כשאני אוכל סושי זה כי אני מחפש פחמימה טעימה אז ירקות עושה את העבודה.
מתכון לסושי
הייתי קונה את התפריט במחיר כזה. 😆לא, 36₪ ל-6 רולים
האצה מוסיפה מאוד לטעם.אם כבר אתה מכין לבד, ואתה לא מכין איזה סושי גורמה של סוהו אלא סתם אורז עם חתיכת ירק מגולגל באצה - למה לא פשוט להכין את האורז, לזרוק פנימה ירקות ולאכול עם כף?
הבנתי שלהכין סטייק זה יותר טעים ויותר מהר אבל מה רע כל כך בלגוון סטייק זה לא שאני חי על סושי אי אפשר לאכול כל הזמן אותו דברלהכין לבד זה כאב ראש, לבשל, לחתוך, לגלגל, לשים רוטב, לאכול עם מקלות.
אני זורק איזה סטייק על האש, 3 ביצים מטוגנות בשומן אווז בצד, חמש דקות עבודה סוגר את העסק
תודה על המתכון,תוסיף גם סלמון פעם באה יהיה גם יותר טעים וגם עם יותר חלבון ואומגה 3 😉כן האמת שאכלתי סוג אחד מטוגן עם סלמון מעושן והיה סוף, אבל הרוב לא טעים לי,
ובכל מקרה כשאני אוכל סושי זה כי אני מחפש פחמימה טעימה אז ירקות עושה את העבודה.
מתכון לסושי
האצה מוסיפה מאוד לטעם.
אני לא ציני, ואני לא חושב שיש לזה אותו טעם כשאתה זורק את הכל ביחד.די בטוח שאתה ציני, אבל גם את האצה אפשר לזרוק בתוך האורז.
עכשיו השלב הבא הוא שמישהו ישאל "אם כבר אתה מכין לבד אורז וירקות, אז לא חבל לטרוח ולחתוך את האצה לחתיכות כשאפשר פשוט לשים עליה את האורז ולגלגל לסושי?"
לסלט אורז ולסושי אולי יש אותו טעם אבל פסיכולוגית זה כיף יותר..די בטוח שאתה ציני, אבל גם את האצה אפשר לזרוק בתוך האורז.
עכשיו השלב הבא הוא שמישהו ישאל "אם כבר אתה מכין לבד אורז וירקות, אז לא חבל לטרוח ולחתוך את האצה לחתיכות כשאפשר פשוט לשים עליה את האורז ולגלגל לסושי?"
פיצה ופיתה עם רסק עגבניות וגבינה זה לא אותו דבר אבל בסדרלסלט אורז ולסושי אולי יש אותו טעם אבל פסיכולוגית זה כיף יותר..
כמו שיש אנשים שאוכלים פיצה על פיתה.. הרי הם יכלו לאכול פיתה עם גבינה ורסק עגבניות, אבל המראה יותר מזמין פסיכולוגית..