הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TRT ופגיעה בפוריות

• פותח/ת השרשור Pharmy
  • פורסם בתאריך

Pharmy

משתמש מתחיל
21
6
נק' מוניטין:
6
21
6
שלום לכולם,

אני בן 21 והתחלתי לפני חודש וקצת טיפול TRT של זריקה כל שבועיים, לאחר שהטסט שלי היה נמוך מאוד במשך כמעט שנתיים (בין 8-10).
כרגע אני בזריקה השלישית או הרביעית שלי בTRT ומרגיש מצויין, החשק המיני מצויין ואנרגיה טובה.

מה שמפחיד אותי בטיפול הזה הוא הפוריות שלי. ביצעתי בדיקת זרע לפני כחצי שנה לפני שהתחלתי את הTRT, וצירפתי את התוצאות בתמונה פה. התוצאות תקינות או שגם הן בטווח הנמוך? רשום שם % תאים תקינים 1% ושהנורמה זה 14%?
רציתי לדעת מה עליי לעשות כרגע על מנת שלא לפגוע בפוריות שלי בטווח הארוך? אני מניח שהTRT זה טיפול לכל החיים ולא סתם לכמה חודשים אחרת איפה התועלת פה..
אולי כדאי להקפיא זרע?

אשמח לעזרה מאנשים שמבינים בנושא ומדניאל,
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 12.png
    12.png
    KB 147.3 · צפיות: 159
נערך לאחרונה:
ממליץ לך לקרוא כאן, מדובר בעניין קצת דומה - ייעוץ - בדיקות דם

לגבי תוצאות בדיקת הפוריות - ניכר שהכל בסדר מהן

זכור ש-TRT ממושך יעיב על הפוריות, אחרי הכל - מדובר בהכנסת טסטוסטרון ממקור חיצוני לכל דבר ועניין

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לקרוא כאן, מדובר בעניין קצת דומה - ייעוץ - בדיקות דם

לגבי תוצאות בדיקת הפוריות - ניכר שהכל בסדר מהן

זכור ש-TRT ממושך יעיב על הפוריות, אחרי הכל - מדובר בהכנסת טסטוסטרון ממקור חיצוני לכל דבר ועניין

אז מה בעצם אפשר לעשות בנושא? רק הקפאת זרע לא?
הרי הגוף שלי לא מצליח לייצר טסט כמו שצריך אז אני מביא לו ממקור חיצוני, זה לא שהוא ביום בהיר אחד יתחיל לייצר טסט כמו שצריך. מפה זה רק להמשיך בזריקות..
השאלה זה איך אני מצליח להביא ילדים בעוד כמה שנים?
מה אתה אומר?
יכול להיות שהרופא יסכים לתת לי טיפול של LH או HCG יחד עם הטיפול של הטסט?

נערך לאחרונה:
אז מה בעצם אפשר לעשות בנושא? רק הקפאת זרע לא?
הרי הגוף שלי לא מצליח לייצר טסט כמו שצריך אז אני מביא לו ממקור חיצוני, זה לא שהוא ביום בהיר אחד יתחיל לייצר טסט כמו שצריך. מפה זה רק להמשיך בזריקות..
השאלה זה איך אני מצליח להביא ילדים בעוד כמה שנים?
מה אתה אומר?
יכול להיות שהרופא יסכים לתת לי טיפול של LH או HCG יחד עם הטיפול של הטסט?
למה אתה עצלן ולא עושה חיפוש?
כמות המידע שהעליתי בנושא עצומה...

• פותח/ת השרשור
למה אתה עצלן ולא עושה חיפוש?
כמות המידע שהעליתי בנושא עצומה...

תאמין לי שאני קורא כל אשכול פה תמיד, לא מצאתי משהו רלוונטי לנושא הזה (TRT לא סייקל) ופוריות, חוץ ממה שדניאל שלח פה.
אשמח אם תוכל להפנות אותי למידע רלוונטי.

תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית