הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כח וקרוספיט מזוית טיפה שונה

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
ריקי פראוסטו (מי שלא מכיר שיחפש קצת - מדובר בתותח עם קבלות) רושם קצת הגיגים לגבי אופנת ה"דגש כח" ששולטת בקרוספיט. הוא ממש לא נגד, אבל הוא מזכיר שלפעמים בשביל לשפר את התוצאות באימוני הקרוספיט (אם זאת המטרה) הגורם המגביל הוא לא כח אלא פשוט היכולת שלנו לדחוף עוד טיפה כשהאימון נעשה קשה ואי אפשר לנשום. גם על לסבול צריך לעבוד.

תלוי איזה אימון ותלוי כמה כוח יש לך.

**עוד לא קראתי**

אבל, האופנה של קרוספיט עם דגש על כח היא לא כדי לשפר את התוצאות בלבד. נוצר מצב שמרבית האנשים לא מספיק חזקים בשביל לבצע את האימונים Rx בכלל. אנשים שה- Press שלהם 100lbs לא יכולים לעשות Fran עם Thrusters של 95lbs ל- 45 חזרות. ברור שלשפר את הסיבולת זה גורם קריטי, אבל זה משהו שמשתפר מהר יותר מאשר הכח.

• פותח/ת השרשור
*** תקראי, הוא כותב את זה גם ***

הבעיה היא שלפעמים יש אנשים שיש להם מספיק כח, אבל אין להם סיבולת. זה נכון שעוד כח יגרום לפראן להיות עוד יותר קל, אבל זה לא עוזר אם הריאות שלך מתפחלצות ואתה לא מסוגל לעמוד בזה. אולי אני פשוט מתחבר לזה כי אני מרגיש שאני יותר קרוב לצד הזה מאשר לדוגמה שאת נתת. אני יותר עצלן מחלש.

**אחרי שקראתי**

אז הוא אכן אומר שיש צורך ביסודות של כח, אבל לא לזנוח לחלוטין את CrossFit. תכניות הכח שצצו לאחרונה לא זונחות לחלוטין את CrossFit, אלא משלבות יותר אימוני כח ליד אימוני ה- Metcon. החידוש שהוא מביא כאן זה הצורך באמת לעבוד על הבכיינות שלך, לשים לב מתי אתה מרים ידיים, ולהתחיל לשפר את המקום הזה.

נערך לאחרונה:
** די כבר עם הכוכביות ייצורים **

• פותח/ת השרשור
*** היא התחילה ***

***********************************************************$#@!A_()*&^%$#@#$%^&*)₪

*** אתם כולכם חלשים. FUCK ***

חלש מי שילד אותך, והוריש לך גנים חלשים. חלש.

אגב, מצחיק שזה בא מבן אדם עם פרס של משקל גוף, סקוואט גדול מפעמיים משקל גוף, ודדליפט פי 3 ממשקל גוף. לכמה קרוספיטרים יש את זה?

הוא לא רוצה שיהיו עוד אנשים חזקים כמוהו

• פותח/ת השרשור
אגב, מצחיק שזה בא מבן אדם עם פרס של משקל גוף, סקוואט גדול מפעמיים משקל גוף, ודדליפט פי 3 ממשקל גוף. לכמה קרוספיטרים יש את זה?

איך זה מצחיק? יש לו גם כושר מטורף מכל זוית אחרת. הוא סיים במקום 38 השנה במשחקים. סיים 6 בשנת 2008.

http://media.crossfit.com/cf-video/100BurpeesOmahaRicky.mov

זה מצחיק שהוא אומר שהכוח שלו זה רק חלק קטן מהסיבה שהוא הצליח, והחלק החשוב לא פחות זה היכולת לסבול כאב. המממ... אנשים חזקים הם אנשים שיכולים לסבול הרבה כאב.

הוא מדבר יותר על הקטע של "ויתור עצמי "
וזה נכון לכל דבר בחיים כדי להצטיין אתה צריך לדחוף את עצמך מעבר לכל מה שחשבת שאפשרי .
זה לא קשור רק לכאב או עייפות אלא לכל ההיבט המנטלי .

Back
למעלה תחתית