הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה של גל אור או syntrax?

מצב
השרשור נעול

Hagai1070

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
המליצו לי על אבקת חלבון של חברת גל אור .
מצד שני גם קיבלתי המלצה על מטריקס M5

ההבדל ביניהם הוא 200 שח .
יש המלצה כלשהי לאבקה של גל אור?
ואם לא אז יש המלצה לאבקות אחרות ששוות ?

לפי מה שראיתי, מבחינת רכיבים ואחוז חלבון הגלאור לא משהו בכלל.
המטריק סבבה אבל סתם יקר.
יש לך את הפיור של אמינושופ, גם מחיר טוב, גם איכותי וגם טעמים מעולים

אחרי ניסיון פחות טוב עם אבקות תוצרות הארץ, עברתי להשתמש רק באבקות תוצרות חו"ל.
לאחרונה, בעקבות ההמלצות פה בפורום רכשתי pure, למרות הניסיון הרע עם תוצרת הארץ.
חייב לציין שזו אחלה אבקה, טעמים טובים מאד (אהבתי את הקפה והבננה), מתעכלת מעולה מבחינתי.

• פותח/ת השרשור
אחרי ניסיון פחות טוב עם אבקות תוצרות הארץ, עברתי להשתמש רק באבקות תוצרות חו"ל.
לאחרונה, בעקבות ההמלצות פה בפורום רכשתי pure, למרות הניסיון הרע עם תוצרת הארץ.
חייב לציין שזו אחלה אבקה, טעמים טובים מאד (אהבתי את הקפה והבננה), מתעכלת מעולה מבחינתי.
למהה את מתכוון שאת אומר ניסיון פחות טוב ?

למהה את מתכוון שאת אומר ניסיון פחות טוב ?

טעם לא טוב, לא מתערבבות כראוי (גושים במים) ומנגד דלילות מידי (הרגשה של שתית מים עכורים)
והגרוע מבחינתי חוויתי מספר פעמים "קשיים בעיכול" ותחושה לא נעימה בבטן

pure לדעתי מצויינת מבחינת ערכים מחיר וטעמים
גש לטעום באמינושופ - הכי פשוט

גל אור אבקה מעולה, יוני האנה הוא הפרזנטור שלהם ותראו איזה סוס הוא, ענק כזה עם המון שרירים וזה, והוא אפילו אמר שהוא לא הסכים להיות פרזנטור של אף חברה אחרת למרות שהציעו לו כסף ומוצרים, אבל גל אור זה משהו מיוחד. ובכלל, הרבה אנשים עם המון המון שרירים גדולים כאלה מעלים בזמן האחרון לפייסבוק פוסטים ואומרים שזו אבקה ברמה הכי גבוהה שיש. יש גם אנשים שעד לפני שבועות ספורים ממש אמרו שפיור זה אחלה חלבון ושאמינו שופ היא אחלה חברה ולפתע גילו את האור, גל אור. גם דוקטור גל אדטו שהוא יושב ראש איגוד הפאוורלויפטינג הישראלי ממליץ בפה מלא על אבקות החלבון של גל אור. חוץ מזה שחברת גל אור תומכת גם באיגוד פיתוח הגוף נאבא וגם נותנת חסות לאיגוד הפאוורליפטינג הישראלי, כך שלאור הדברים הללו ניראה שהבחירה באבקות החלבון של גל אור היא הבחירה הנכונה.
נ.ב.- הכותב אינו נציג של חברת גל אור ואינו בעל אינטרסים בחברה (אע"פ שבעבור סכום נאה הכותב יהיה מוכן לשקול זאת).

גל אור אבקה מעולה, יוני האנה הוא הפרזנטור שלהם ותראו איזה סוס הוא, ענק כזה עם המון שרירים וזה, והוא אפילו אמר שהוא לא הסכים להיות פרזנטור של אף חברה אחרת למרות שהציעו לו כסף ומוצרים, אבל גל אור זה משהו מיוחד. ובכלל, הרבה אנשים עם המון המון שרירים גדולים כאלה מעלים בזמן האחרון לפייסבוק פוסטים ואומרים שזו אבקה ברמה הכי גבוהה שיש. יש גם אנשים שעד לפני שבועות ספורים ממש אמרו שפיור זה אחלה חלבון ושאמינו שופ היא אחלה חברה ולפתע גילו את האור, גל אור. גם דוקטור גל אדטו שהוא יושב ראש איגוד הפאוורלויפטינג הישראלי ממליץ בפה מלא על אבקות החלבון של גל אור. חוץ מזה שחברת גל אור תומכת גם באיגוד פיתוח הגוף נאבא וגם נותנת חסות לאיגוד הפאוורליפטינג הישראלי, כך שלאור הדברים הללו ניראה שהבחירה באבקות החלבון של גל אור היא הבחירה הנכונה.
נ.ב.- הכותב אינו נציג של חברת גל אור ואינו בעל אינטרסים בחברה (אע"פ שבעבור סכום נאה הכותב יהיה מוכן לשקול זאת).
אנשים שמקבלים כסף כדי לשווק מותג אומרים שהמותג מוצלח? וואו המוצר בטוח מוצלח...
אותי לא מעניין מי הנציגים ומי אמר מה, רכיבים טובים, איכות ובדיקות מעבדה זה מה שמעניין אותי וצריך לעניין כל צרכן אחר

אני לא מבין למה לחשוב בכלל לתת את הכסף לאבקה כמו סיינטרקס,420 שקל על מה? רוני קולמן ארז לך את השק? שם בפנים סטירואידים? לא זה ולא הגלאור אחוז חלבון נמוך ומחיר משהו כמו 280 אם אני זוכר נכון.
ממליץ על המוצר של אמינושופ יש זוג ב500 וטעם טוב אפשר לטעום לפני ככה שתדע מה אתה קונה.

אגב גם את אמינשופ מייצגים ספורטאים וBPI נותנת חסות לאיגוד נאק,אתם אומרים את זה כאילו גלאור מלוכלכים זכותם לקדם מוצר ע"י ספורטאים עוד כמה הזדמנויות יהיו לספורטאים האלה לייצג מוצר או לקבל עזרה בתוספי תזונה?

"המליצו"
אהבתי
אני ממליץ לא להיות טיפש
טוב שפתחת אשכול כאן בפורום, בתקווה שזה יציל אותך מלעשות טעויות

לא יודע לגבי הגל אור הזאת לא מכיר
אבל המטריקס אחלה אבקה משתמש בה קרוב לחודש ערכיים טובים טעם מצויין (קרם בננה)
ומתערבב טוב אני מערבב עם מזלג חצי דקה ואז עם השייק חצי דקה אין גושים ואין אפילו פרורים
דיי משביע במיוחד עם חלב זה יותר סמיך אבל עם החלב הטעם מתוק מידי בשבילי אולי בגלל ששמתי רק 250 מל
מחר יבדוק עם 400 מל אולי יהיה פחות מתוק.
החסרונות היחידים שמצאתי לאבקה הזאת זה שהיא יקרה בהשוואה לאבקות אחרות אבל אם ייצור כל כך קפדני ומחמיר איכשהו אפשר להבין את זה
היא מגיעה בשקית גדולה עם סגירה גרמנית בפעם פעמיים הראשונות הייתי צריך לוודא שאני סוגר את זה כמו שצריך
ועדיין לא סמכתי על זה אז גם עטפתי עם שקית.
סהכ מטריקס אחלה אבקה.
חושב על לנסות את ה PURE אומרים אבקה טובה נראה בהמשך..

לא הייתי מתקרב לגל אור, יקר וערכים לא משהו.
לך על פיור, אבקה מעולה.

ממליץ לך להתרחק משתי החברות האלו.
כרגע מה שמשתלם זה להזמין בארץ פיור (שהיא אבקה נהדרת בעיניי) או להזמין מחול (ואני לא ארחיב על זה מפאת חוקי הפורום)

• פותח/ת השרשור
כן בהתאם להמלצות הזמנתי את האבקה של פיור .
תודה רבה לכולם !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית