עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מבלבל בין ווליום לעצימות. אימונים בתדירות נמוכה (ABCD וכו') הם בעלי ווליום גדול אבל עצימות נמוכה בהשוואה לאימונים בתדירות גבוהה.
קרא את מה ששיקו כתב לך בקשר לעצימות וווליום .זהו שאני גם באותו ראש כמוכם מיצידי לבוא כול יום לחדר כושר העיקר לא ליבש את השריר שבוע
אבל זה מתכסל תמיד חיפשתי את השילוב בין השניים זאת אומרת גם לבוא וכול אימון לפוצץ את השריר עד מוות אבל גם לא לתת לו אחרי זה לנוח שבוע אלה אחרי 3-4 ימים להכנס בוא שוב אבל בתאכלס זה לא פשוט לביצוע
כי מאימון כתפיים אני חייב 3 ימים לפחות מנוחה עד לאימון חזה הבא כי פחות מזה כול לחיצה אני מרגיש את הכתף מתפוצצת
כמו כן חזה יד קידמית ויום אחרי זה גב יד אחורית האימון גב יהיה מאוד קשה הביספספס גמור אבל מצד שני עם אני יכניס חזה טרייפס אני אחרי תרגיל וחצי לטריספס יפרוש הביתה בגלל שהוא שחוק מהאימון חזה ואני יעבוד עם משקלים של ליצן ואז אני מפספס את העצימות שאני כול כך אוהב לפוצץ את השריר
מה שמצאתי לנכון עד עכשיו שהכי מתקרב לשילוב של עצימות +תדירות זה ABCD
חזה ביספס
גב טריספס
כתפיים בטן
רגליים לבד
אבל עדיין זה לא מושלם כי יש התנגשויות לפעמים פה ושם :(
אני מתאמן כול השבוע כולל שישי שבת הימי מנוחה שלי הם בדרך כלל אחרי שני אימונים רצופים יום אחד מנוחה ולפעמים עם אני מרגיש שאני יכול אז יום מנוחה אחרי 3 ימים רצופיםקרא את מה ששיקו כתב לך בקשר לעצימות וווליום .
כתפיים מיותר להתאמן כל כך הרבה הן נשחקות מהתנועות הגדולות (אני יוצא מהנחה שאתה עושה סקוואט LOW BAR ) .
אתה לא עובד בתדירות גבוהה בחלוקת האימון שלך כל שריר מקבל גירוי פעם בשבוע . וגם אתה לא עובד בעצימות גבוהה כי פשוט זה לא אפשרי לעבוד בעצימות גבוהה עם נפח אימונים גדול .
מתאמן
ראשון
שני
שלישי
רביעי מנוחה
חמישי שישי ולפעמים גם שבת
איך זה מסתדר עם ABCD ?
וזה לא משנה כמה ימים אתה מתאמן זה משנה כמה מה הגירוי שהשריר מקבל בשבוע .
בכל מקרה זה מיותר לקרוע את עצמך כל סט וסט , דיונים על כשל בטח כבר קראת מספיק .
הקטע שאצלך שבוע זה מראשון עד שבת אבל לשרירים זה לא משנה עם נתתי אימון גב יום רביעי ואני נותן שוב פעם גב יום ראשון זה מנוחה של 4 ימים ולא שבוע של 7 ימים
וזה מסתדר לי עם הABCD פשוט הימי מנוחה משתנים לי כול פעם בהתאם להרגשה הכללית שלי ואילוצים של לימודים\עבודה
אצלי שבוע לא קשור לימים .
לא כך הבנתי איך עם חלוקה של 4 ימים אתה יכול לתת כל 4 ימים גירוי לשריר .
זה לא יוצא שכול שריר מקבל פעמיים בשבועאצלי שבוע לא קשור לימים .
לא כך הבנתי איך עם חלוקה של 4 ימים אתה יכול לתת כל 4 ימים גירוי לשריר .
יותר לכיוןאם הבנתי נכון, הוא לא בהכרח עושה abcdxxx
אלא משהו בסגנון abcdxab למשל.