ייעוץ מתחיל חיטוב, מה אתם חושבים על התפריט?

Shlomi93

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן,
אני מתחיל עכשיו חיטוב לאחר 4 חודשים של אימונים במכון, מרוצה מאוד מהתוצאות שהשגתי אבל עליתי גם באחוזי שומן ועוד לפני שהתחלתי להתאמן היה לי בערך 23 אחוז שומן. אני מניח שאני עכשיו עם 25-27 אחוז, בכל מקרה רציתי לשאול לגבי התפריט היומי שעשיתי, מכיל באזור ה-1800 קלוריות ליום והוא פחות עשיר בכל מיני מאכלים אחרים בגלל שזה מה שאני יכול מבחינת זמן וכסף (סטודנט). רוב הזמן אני יושב בלימודים אבל יש הליכות בין הרצאה להרצאה וכדומה.
בן 24, גובה 176 משקל 84 ק"ג. מעדיף לרדת לאט בשומן מאשר מהר בנוזלים... מה אתם חושבים?

התפריט:
בוקר: פיתה עם פרוסת גבינה צהובה ושייקר (מי גבינה) עם 2 כוסות חלב + קפה ללא סוכר.
צהריים: פיתה עם פרוסת גבינה צהובה + כוס (חד פעמי) של עדשים שחורות או אורז + פחית טונה.
ערב: פיתה עם פרוסת גבינה צהובה + 2 כוסות (חד פעמי) של עדשים שחורות או אורז.
סה"כ יוצא בערך : 1800 קלוריות, 130 גרם חלבון ביום
המטרה זה 2 ק"ג לחודש

בימי שלישי, חמישי, שבת אני עושה אימון משקולות כשעה וחצי במכון ובימים האלו אני מוסיף שייקר אחרי האימון.

תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
אני לא רוצה לייעץ במה שאני לא מבין בו קרוב ל-100%... בגלל זה אני לא אגיד אם זה טוב/לא טוב...
אבל אני לא חושב שזה חכם שכל התזונה שלך מתבססת בעצם על פיתה עם גבינה צהובה (אפילו שאתה סטודנט וכו').
גם מהבחינה שאין גיוון למקורות שאתה מכניס לגוף, מה שיכול להוביל לחוסרים למיניהם, וגם מהבחינה שאחרי שבוע, עבורי לפחות, הגבינה צהובה הייתה יוצאת לי מכל החורים.

למה אתה אוכל רק פיתות?
אורז מלא,טונה וחזה עוף זה לא עסק יקר.
והייתי הולך לכיוון ה2 ומשהו חלבון למשקל גוף, אתה לא כזה קרוב ליעד בשביל לשמר הכי הרבה שריר שאפשר

למה אתה אוכל רק פיתות?
אורז מלא,טונה וחזה עוף זה לא עסק יקר.
והייתי הולך לכיוון ה2 ומשהו חלבון למשקל גוף, אתה לא כזה קרוב ליעד בשביל לשמר הכי הרבה שריר שאפשר
מסכים, פחמימה מורכבת נוטה להשביע יותר מאשר פשוטה..

ממליץ לך להיות על מאזן ניטרלי איזה שבועיים לפני שתתחיל תפריט חיטוב.
ברגע שתקצץ בפחמימה גם הנוזלים ירדו כל גרם פחמימה תופס 3-4 גרם נוזלים אם תוריד 150 גרם פחמימה תרד 600 גרם נוזלים

Back
למעלה תחתית