הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ abcd vs ab לתקופת מסה

• פותח/ת השרשור Ronhhh
  • פורסם בתאריך

Ronhhh

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
1
36
1
אהלן חברים רציתי להתייעץ איתכם בנושא תוכנית אימונים לתקופת מסה שתגיע בעוד חודש . כרגע בניטרלי אחרי יציאה מחיטוב ראיתי בו תוצאות מצוינות מתאמן כשנה וחצי מבין עניין ועובד עם תפריט תזונתי ומעקב מסודר אך לגבי תוכנית אימונים אני עדיין מתלבט אני יודע שכל אדם הוא אינדיבדואל והששפעה היא שונה השאלה מה יותר אפקיטיבי גירוי מסיבי של כל חלק פעם בשבוע לצורך העניין abcd או עבודה של ab בנפח יותר מצומצם אך גירוי פעמיים של כל חלק בשבוע ,כרגע עבדתי במתכונת של abc חמש פעמים בשבוע תודה רבה לכל העוזרים.

ובנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על תוכנית הכח של jim stoppani 6 שמורכבת מ6 שבועות. בתודה מראש ושבוע טוב

• פותח/ת השרשור
אז במקום להגיד את זה אני אשמח אם תעזור לי ותעשיר לי תידע בתור אחד שמתיימר לדעת לפי מה שאני מבין

מה שמורן מתכוון זה שאין לך ממש מה להתלבט בין ABCD לAB, בתוכניות המפצלות בגזמה כמו ABCD אתה מתאמן על שריר פעם בשבוע וזה פשוט לא מספיק תדירות, אז אלא אם כן יש לך צורך בנפח ממש ממש גבוה כדי להתקדם (ואני די בטוח שזה לא המצב) אין סיבה שתתלבט. AB עדיפה לשאלתך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התשובה ההתלבטות הייתה באמת בין אם לתת גירוי מקסימלי יום אחד בשבוע לבין םעמיים בשבוע גירוי מתון יותר לפי מה שהab מאפשר , ובנוגע לתוכנית הכוח ששאלתי ישלך איזה עמדה בנושא ?

קודם כל תודה רבה על התשובה ההתלבטות הייתה באמת בין אם לתת גירוי מקסימלי יום אחד בשבוע לבין םעמיים בשבוע גירוי מתון יותר לפי מה שהab מאפשר , ובנוגע לתוכנית הכוח ששאלתי ישלך איזה עמדה בנושא ?
תן פרטים עליך, גיל, גובה, משקל, כמה זמן מתאמן, כמה אתה מרים בתרגילים המורכבים, סקוואט, בנצ, דדליפט

• פותח/ת השרשור
גיל 21 גובה 76 משקל 71 אחוז שומן 9 מתאמן שנה וחצי בתפריט מסודר מורכבים בנצ 100 קילו במסה כרגע 90 דדליפט 80סקוואט80 פרס 60 במהלך השירות הצבאי לא היה לי האפשרות לאמן רגליים כל כך והשתחררי לפני חודשיים לכן אני משלים את הפער ברגליים ובמורכבים כמו דדליפט וסקוואט אני שומר על משקל יחסית נמוך עד שהטכניקה תיהיה 100 אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית