הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור insane
  • פורסם בתאריך

insane

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
חשבתי לעבור לAB כי המטרה שלי זה יותר נפח מאשר כוח
משקלי עבודה:
סקוואט 60 קילו
בנץ 57.5 קילו
דדליפט עוד לומד תטכניקה בנתיים 40 קילו
פרס 35 קילו.

A - חזה כתפיים יד אחורית
חזה - בנץ פרס 3X6, פרפר 3X12
כתפיים - פרס 3X6, הרחקה לצדדים 2X10
יד אחורית - מקבילים 3X10

B - גב רגליים יד קדמית
גב - מתח 3X6, חתירה 2X10
רגליים - סקוואט 3X6, דדליפט 1X5
יד קידמית - פטישים 2X10

אגב לא התאמנתי איזה חודש וחצי עקב מחלה, זה בסדר ישר להתחיל מAB?

תראה התוכנית עצמה נראית די סבירה (כמובן אם היא תאפשר לך להתקדם לפחות באופן שבועי) אבל לפי המשקלים שהצגת וההעדרות שלך מאימונים בחודש וחצי האחרון הייתי ממליץ לך לבחור בתוכנית לינארית פשוטה (SS אופציה טובה אבל כמובן לא מחייבת) שתאפשר לך לאמן את כל הגוף 3 פעמים בשבוע ורק אחרי כמה חודשים תחשוב על חלוקה.

בהצלחה

תעשה SS אחי עזוב שטויות אחר כך תעשה מה שאתה רוצה אני עושה SS אפילו לא שבועיים ועליתי 20 קילו בסקוואט וזה רק ההתחלה, אם אתה רציני ממליץ לעשות SS תוך כדי הקפדה על תזונה טובה ושינה ולתת הכל באימון, בהצלחה

עם משקלים כאלה המטרה שלך לא באמת יכולה להיות נפח...המטרה שלך כניראה זה לגדול, במקרה כזה הדרך הכי טובה בישבילך, תיהיה להתקדם כמה שיותר במישקלי העבודה בתרגילי הבסיס.
לכן תוכנית כמו ss או כל שאר תוכניות הכוח עם ההתקדמות הליניארית יתאימו לך יותר מהתוכנית הזו.

אם אתה בכל זאת מעוניין בתוכנית הזו אני חושב שעדיף חלוקה של רגליים+חזה וגב+כתפיים.
או שלפחות אם אתה עושה חזה וכתפיים, תעשה רוטציה בין פרס כבד לבנץ פרס כבד.
כלומר באימון בו הפרס יהיה בעצימות הבנץ יהיה יותר נפח ולהפך.

• פותח/ת השרשור
תראה התוכנית עצמה נראית די סבירה (כמובן אם היא תאפשר לך להתקדם לפחות באופן שבועי) אבל לפי המשקלים שהצגת וההעדרות שלך מאימונים בחודש וחצי האחרון הייתי ממליץ לך לבחור בתוכנית לינארית פשוטה (SS אופציה טובה אבל כמובן לא מחייבת) שתאפשר לך לאמן את כל הגוף 3 פעמים בשבוע ורק אחרי כמה חודשים תחשוב על חלוקה.

בהצלחה

תעשה SS אחי עזוב שטויות אחר כך תעשה מה שאתה רוצה אני עושה SS אפילו לא שבועיים ועליתי 20 קילו בסקוואט וזה רק ההתחלה, אם אתה רציני ממליץ לעשות SS תוך כדי הקפדה על תזונה טובה ושינה ולתת הכל באימון, בהצלחה

עם משקלים כאלה המטרה שלך לא באמת יכולה להיות נפח...המטרה שלך כניראה זה לגדול, במקרה כזה הדרך הכי טובה בישבילך, תיהיה להתקדם כמה שיותר במישקלי העבודה בתרגילי הבסיס.
לכן תוכנית כמו ss או כל שאר תוכניות הכוח עם ההתקדמות הליניארית יתאימו לך יותר מהתוכנית הזו.

אם אתה בכל זאת מעוניין בתוכנית הזו אני חושב שעדיף חלוקה של רגליים+חזה וגב+כתפיים.
או שלפחות אם אתה עושה חזה וכתפיים, תעשה רוטציה בין פרס כבד לבנץ פרס כבד.
כלומר באימון בו הפרס יהיה בעצימות הבנץ יהיה יותר נפח ולהפך.
הבעיה שלפי מה שהבנתי SS זאת תוכנית די תובענית ואני לא בטוח שאני יצליח לעמוד בה.
והבנתי שצריך פלוס קלורי יותר גבוה בSS שזה דבר די קשה אצלי.

הבעיה שלפי מה שהבנתי SS זאת תוכנית די תובענית ואני לא בטוח שאני יצליח לעמוד בה.
והבנתי שצריך פלוס קלורי יותר גבוה בSS שזה דבר די קשה אצלי.

יש תוכניות כול פחות תובעניות כמו הליניארית של ביל סטטר שהיא מעט יותר גמישה.
ss תובענית מאוד ובגלל זה גם השיפור של המתאמנים בה הוא הגדול ביותר(למי שמשקיע בה).
חוץ מזה שבישביל להתקדם כמו שצריך תצטרך לתת את כל כולך בכל תוכנית שתעשה, ובכל תוכנית תצטרך להיות בפלוס קלורי כדי להתקדם.
בss נדרש לעיתים פלוס קלורי גדול יותר כדי לעמוד בעומסים שלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית