הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עושה מסה ללא תפריט מסודר

• פותח/ת השרשור SonSon
  • פורסם בתאריך

SonSon

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
רציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין האם זה בסדר? אני יכול להגיד שאני רואה תוצאות באימונים אני מתקדם במשקלי עבודה יפה מאוד, זאת המסה הראשונה שלי והחלטתי לעשות אותה מלוכלכת כי ככה התחשק לי, אוכל את הכמות חלבונים הרצויה שלי ומאזן את זה עם כמות נכבדת של פחמימות, מבחינת המראה לא מראה הכי להיט כי עדיין אין לי אפילו חצי שנה במכון כושר ויחד עם המסת שריר אני גם עולה בשומן (לא מפחד מזה)

מה דעתכם?

דעתי? כנראה שתצבור שומן מיותר (כלומר שומן שיכלת לא לצבור ועדיין להתקדם) או שלא תצבור מספיק מסת שריר, או שניהם. כמה זה ייראה לעין אין לי מושג... תנסה לעבוד עם תפריט לפחות שבועיים שלושה אם לא לכל התקופה, שיהיה לך רעיון כללי כמה צריך להכניס.

• פותח/ת השרשור
דעתי? כנראה שתצבור שומן מיותר (כלומר שומן שיכלת לא לצבור ועדיין להתקדם) או שלא תצבור מספיק מסת שריר, או שניהם. כמה זה ייראה לעין אין לי מושג... תנסה לעבוד עם תפריט לפחות שבועיים שלושה אם לא לכל התקופה, שיהיה לך רעיון כללי כמה צריך להכניס.
אוקיי תודה
אני שוקל 73 על 1.72, תוכל לומר לי בבקשה בחישוב קליל כמה גרם של פחמימות ושומן אני צריך בתפריט? חלבונים אני יודע..

רציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין האם זה בסדר? אני יכול להגיד שאני רואה תוצאות באימונים אני מתקדם במשקלי עבודה יפה מאוד, זאת המסה הראשונה שלי והחלטתי לעשות אותה מלוכלכת כי ככה התחשק לי, אוכל את הכמות חלבונים הרצויה שלי ומאזן את זה עם כמות נכבדת של פחמימות, מבחינת המראה לא מראה הכי להיט כי עדיין אין לי אפילו חצי שנה במכון כושר ויחד עם המסת שריר אני גם עולה בשומן (לא מפחד מזה)

מה דעתכם?
מה שיקרה זה שממש עוד כמה חודשים תפתח פוסט "אני קצת מעל 20% שומן ורוצה לחטב"
זה בדרך כלל מה שקרה עד עכשיו לכל אלה שפתחו פוסטים דומים לשלך

כל גרם שומן מיותר שאתה צובר עכשיו זה גרם שומן שתצטרך להזיע הרבה בשביל להוריד אותו בתקופת חיטוב. קח את זה בחשבון.

מסכים:
כנראה שתצבור שומן מיותר (כלומר שומן שיכלת לא לצבור ועדיין להתקדם) או שלא תצבור מספיק מסת שריר
כשאתה לא עוקב אחרי התזונה יכול להיות שהתזונה שלך מצויינת מבחינת הערכים והפלוס הקלורי ויכול להיות שלא, אי אפשר לדעת.
אני רואה 3 תרחישים אפשריים במצב הזה:
1. עוד כמה זמן תעלה יפה במסה ותגיד "הנה עליתי ממש סבבה בלי שום תפריט מסודר".
2. תפתח פוסט עם הנושא: "מתאמן x חודשים ואין כמעט תוצאות.
3. (לפי מה שאתה מתאר זה הכי סביר שיקרה):
מה שיקרה זה שממש עוד כמה חודשים תפתח פוסט "אני קצת מעל 20% שומן ורוצה לחטב"

לעקוב אחר התזונה זה בהחלט בסיסי ומתבקש, ולא רק מהפאן הבריאותי.

זה שאין לך בעיה להעלות עכשיו בשומן זה אחלה. אבל אתה תאלץ להתמודד עם זה בשלב החיטוב, שיהיה ארוך יותר, קשה יותר ופשוט מיותר.

אין בעיה שתעלה מלוכלך ותאכל שטויות (אם זה מה שאתה רוצה, אני לא ממליץ), אבל עדיין תעשה את זה בפרופורציה ולפחות תדע כמה אתה עולה.

Back
למעלה תחתית