הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן חד"כ מתחיל

yossibsh

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים 😃

התחלתי לפני חודש להתאמן בחדר כושר...עליתי כמעט 3 ק"ג בחודש הזה. אני עובד מאוד חזק עם משקולות ואוכל..לדעתי הרבה. או לפחות יותר ממה שאכלתי עד היום...
אני בן 36, שוקל 76 ק"ג. 8 או 9 אחוזי שומן(לא זוכר במדויק במדידה הראשונה שעשו לי..). אני מתאמן פעמיים בשבוע כדורסל, שעתיים כדורסל בקצב מאוד מהיר ואינטנסיבי.
אירובי לא חסר לי וגם המדריך בחדר כושר אמר לי שאין צורך להוסיף אירובי. אני רוצה מאוד לעלות במסת שריר ולגדול...

אני שותה פעמיים ביום אבקת חלבון(BPI BULK MUSCLE..) לפי המלצת המאמן בחדר כושר ולפי החברה שממנה קניתי.
אחרי חודש שהבנתי מי נגד מי בחדר כושר ומה זה בכלל, הגיע הזמן להתחיל לעבוד עוד יותר חזק וכמו שצריך.
אני לא עצלן, מאוד סבלני ואני רוצה תוצאות.

האם האבקה שאני שותה נכונה לי? למה להחליף או יש צורך? המלצה על אימונים מיוחדים שיכולים לעזור לי לגדול עוד?
אני רוב היום עובד בשטח ואין לי יותר מידי זמן לארוחות מלאות ומסודרות עד ל 6-7 בערב.

אשמח לטיפים, הצעות שיעזרו לי לגדול.
קראתי מספר מאמרים כאן מאוד מקצועיים ולקחתי כמה טיפים.

המטרה שלי: לעלות במסת שריר ולהיות חטוב.
מדגיש: אניי מוכן לעבוד מאוד קשה כדי שזה יקרה ויש לי סבלנות.
אשמח לעזרה 😃

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
ד"א בהמשך..אפילו המדריכים בחדר כושר החמיאו לי על העבודה הקשה והמאמץ, על זה שגדלו לי הידיים והחזה בצורה יפה.

אשמח גם לתשובה מלאה-האם כדאי לעשות מס' רב יותר של סטים עם משקל נמוך יותר או מס' קטן של סטים עם משקל גדול יותר? אותו הדבר לגבי החזרות בכל סט.

האם האבקה שאני שותה נכונה לי? למה להחליף או יש צורך? המלצה על אימונים מיוחדים שיכולים לעזור לי לגדול עוד?
אני רוב היום עובד בשטח ואין לי יותר מידי זמן לארוחות מלאות ומסודרות עד ל 6-7 בערב.

האבקת חלבון טובה, זה בסה"כ אבקת חלבון, זה לא מה שיביא לך תוצאות, או יותר נכון - לא רק זה מה שיביא לך תוצאות.
אבקת חלבון מטרתה להשלים ערכים שאמורים לבוא מאוכל מוצק.
יש כאלה שזה נוח להם יותר.

קודם כל תבנה לעצמך תפריט, כנס תקרא את המדריך השלם לעליה במסה כאן בפורטל, תבחר תוכנית אימונים מומלצת (SS או FBW בתור התחלה) ומשם תתקדם.

לעליה במסת השריר עובדים בדרך כלל על 5-8 חזרות, אבל שוב זה משתנה ותלוי מאוד בתוכנית.

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

תעבוד קשה, תאכל טוב, ותראה תוצאות 😃

היי יוסי ברוך הבא לפורום

האם חוץ מאימוני הכדורסל יש לך גם משחק או שזה סתם משחקים עם החבר'ה ?

בעיקרון אימונים להעלאת מסת שריר יהיו לך בעייתיים מהסיבה הפשוטה שהאימונים האירוביים פשוט מתישים אותך ומסיבה זאת גם קשה לגוף שלך להתאושש מאימון לאימון. בהקשר ישיר לאימוני הכוח--> יהיה לך קשה להתקדם במשקלי עבודה ככה בגלל שתכנית SS היא תכנית תובענית(כל אימון מעלים במשקלי עבודה)

יש לך 2 אופציות : או להוריד באינטנסיביות של האימונים האירוביים או לאכול יותר.

• פותח/ת השרשור
האבקת חלבון טובה, זה בסה"כ אבקת חלבון, זה לא מה שיביא לך תוצאות, או יותר נכון - לא רק זה מה שיביא לך תוצאות.
אבקת חלבון מטרתה להשלים ערכים שאמורים לבוא מאוכל מוצק.
יש כאלה שזה נוח להם יותר.

קודם כל תבנה לעצמך תפריט, כנס תקרא את המדריך השלם לעליה במסה כאן בפורטל, תבחר תוכנית אימונים מומלצת (SS או FBW בתור התחלה) ומשם תתקדם.

לעליה במסת השריר עובדים בדרך כלל על 5-8 חזרות, אבל שוב זה משתנה ותלוי מאוד בתוכנית.

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

תעבוד קשה, תאכל טוב, ותראה תוצאות 😃

תודה רבה!
היי יוסי ברוך הבא לפורום

האם חוץ מאימוני הכדורסל יש לך גם משחק או שזה סתם משחקים עם החבר'ה ?

בעיקרון אימונים להעלאת מסת שריר יהיו לך בעייתיים מהסיבה הפשוטה שהאימונים האירוביים פשוט מתישים אותך ומסיבה זאת גם קשה לגוף שלך להתאושש מאימון לאימון. בהקשר ישיר לאימוני הכוח--> יהיה לך קשה להתקדם במשקלי עבודה ככה בגלל שתכנית SS היא תכנית תובענית(כל אימון מעלים במשקלי עבודה)

יש לך 2 אופציות : או להוריד באינטנסיביות של האימונים האירוביים או לאכול יותר.

היי..
העונה הזו אני בהפסקה בגלל פציעה בקרסול אז כרגע זה רק אימונים ומשחקים פנימיים..אז יש לי שנה לנצל 😃
האמת שאני אישית לא מרגיש עייפות או קושי בהתאוששות...הייתי רוצה לנסות את התוכנית SS ואם אראה שזה מקשה עליי אולי אוריד אימון בשבוע.
ואני אשתדל לאכול עוד יותר.

עוד רעיונות? אשמח 😃

באבקת חלבון יש גם מרכיבים שלא תקבל מאוכל מוצק .
סתכל מאחורה בפירוט תבין.

Back
למעלה תחתית