הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע JACK3D

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
למעוניינים בקשתי מVITACOST שיתחילו למכור את המוצר,והם חזרו אלי ואמרו שבשבוע הבא הם יתחילו למכור אותו.
אז לכל אלה ששקלו להזמין מBB יש אלטרנטיבה טובה יותר.

הנה ואדג'יו
Methylhexaneamine (Forthan, Forthane, Floradrene, Geranamine) or dimethylamylamine (DMAA) is a psychoactive drug
and as an active ingredient in party pills in New Zealand
התבלתי עם ראשי התיבות אבל בכל זאת פארטי פילס, זה כנראה סוג של אקסטה
רשום שאלה פארטי פילס מניו זילנד, רשום שזה סם פסיכואקטיבי ושזה רכיב בפארטי פילס האלה.

עוד משהו מתוך ויקיפדיה:

Caffeine is a bitter, white crystalline xanthine alkaloid that is a psychoactive stimulant drug.

באותה מידה יכלו לשים בפארטי פילס האלה קפאין. מה שהבאת לא אומר שזה סוג של אקסטה.
גם קפאין הוא סם פסיכואקטיבי וחילקתי אותה במסיבה לפני שלושה שבועות, זה לא הופך אותו לאקסטה.

תאמין לי שיש לצ'וריסו שלי מספיק לאן לקטון... ועוד מילה אחת ואני שולח אותו להוריד לך סטירה, כיף? 😃

טוב, אחרי שני אימונים עם ג'אקד אני מבסס את חוות הדעת על העובדה שבעבר השתמשתי בוואסיב נו, נו אקספלוד ונאנו ואפור ולא בהכרח בסדר הזה

המוצר לא נותן סוג של דריייב כמו הנאנו ואקספלוד, מה שמשפיע ברמה הפסיכולגית לפחות אצלי.
המוצר לא מספק תחושת פאמפ מטורפת כמו הנאנו

המוצר מגיע עם פלייר קטן שמסביר מדוע הפרומולה קטנה - 5 גרם לעומת פורמולות אחרות.
החברה טוענת שבזמן שכל חברה מכניסה 75 אחוז מרכיבים לפורמולה שהם מיותרים כדי לנפח את הפורמולה הם בחרו שלו. שאר המרכיבים לטענתם יוצרים את תופעות הלוואי כמו תחושת בחילה שילשולים וכה
ייאמר לזכותם שאכן התחושה הלא נעימה שאני הרגשתי מהמוצרים הנ"ל לא קיימת לחלוטין.

באימון הראשון הרגשתי מפוקס יותר והמשקלים שלי עלו - באמת היה לי אימון פשוט טוב.
אימון שני אפשר לומר אותו דבר.
המוצר לעת עתה עובד ואתה לא מרגיש אותו מעבר לאפקטים שאתה מעוניין בהם באימון.

כן חסרה לי תחושת הפאמפ אבל לא קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית