ייעוץ עזרה בתפריט

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
גיל 17
משקל 65
גובה 1.73
אני עם אחוז שומן באיזור ה18 אבל אין לי הרבה משקל ככה שאם אני אעשה חיטוב אני אתחיל מאפס לגמרי ויהיה לי ממש קשה להעלות את זה אז אני עושה מסה זה הנתונים שלי
אני עושה 3 אימונים בשבוע של שעה וחצי

ערכים ניטראליים שאני צריך ליום
2185 קלוריות
270 גרם פחמימה
130 גרם חלבון
65 גרם שומן

תפריט שלי בערך
7:20 כוס קורנפלקס וכוס חלב
10:10 2 פרוסות לחם עם חבית
13:00 2 פרוסות לחם עם גבינה צהובה
פרי
ביום של אימון אוכל את זה אחרי האימון

אורז/אטריות/תפוחי אדמה עם חזה עוף/...(כמה לאכול פה בערך?
ביום רגיל אוכל את זה צהריים
וערב אין לי ממש רעיון מה לאכול
יש לי כל מיני אגוזים ושקדים וגאגי ברי שאני לא יודע איך להכניס לתפריט
אפשר עזרה איתו בבקשה?

נערך לאחרונה:
לא הבנתי, מה הבעיה בלהכניס את האגוזים והשקדים? פשוט תכניס אותם בארוחות במשך היום (איפה/מתי שנוח לך).

לגבי הכמה לאכול בצהריים- הכל תלוי בכמה קלוריות אתה צריך. (תוכל לחשב כאן:FoodsDictionary - מחשבון קלוריות)

ויש לך כאן מגוון ענק של מאכלים, רק תבחר:

https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, מה הבעיה בלהכניס את האגוזים והשקדים? פשוט תכניס אותם בארוחות במשך היום (איפה/מתי שנוח לך).

לגבי הכמה לאכול בצהריים- הכל תלוי בכמה קלוריות אתה צריך. (תוכל לחשב כאן:FoodsDictionary - מחשבון קלוריות)

ויש לך כאן מגוון ענק של מאכלים, רק תבחר:

https://www.kilogram.co.il/856/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-העלאה-במסת-ה/
אני לא יודע כמה בדיוק לאכול לדוגמא שקדים לאכול 4 או לאכול 7 כאילו איך אני יודע מה הכמות שאני צריך ?

אני לא יודע כמה בדיוק לאכול לדוגמא שקדים לאכול 4 או לאכול 7 כאילו איך אני יודע מה הכמות שאני צריך ?[/

שוב, תלוי בכמות קלוריות שאתה צריך כדי להגיע לניטראלי שלך.

שאלה
אם אני אוכל ניטרטלי ומתאמן מסה מה יקרה?

אם אתה אוכל ניטראלי- אתה לא במסה.
להתאמן על מאזן קלורי ניטראלי יגרום לך להתקע במשקלי עבודה \ משקל גוף. ואתה פשוט תדרוך במקום.

שאלה
אם אני אוכל ניטרטלי ומתאמן מסה מה יקרה?
אין ממש "אימוני מסה". מסה = מאזן קלורי חיובי. אם אתה בניטרלי אתה לא במסה. בתור מתאמן מתחיל כנראה שתוכל להתחזק בניטרלי ואולי לצבור כמות מאוד מוגבלת של מסת שריר אבל מהר מאוד כמו שאמרו כאן אתה תתחיל לדרוך במקום.

עצה מימני נסה לא לאכול פחמימות ריקות כמו פסטה אורז אטריות וכו' ותתחיל לאכול יותר פחמימות מלאות כמו קינואה וכוסמת להם גם אחוז חלבון גבוה

כי מה הפחממות האלה נותנות לך חוץ מגלוטן, בקינואה וכוסמת יש ערך גליקמי הרבה יותר גבוה פי 10 יותר חלבון וויטמינים אם לא יותר וגם שלא נדבר על סיבים ושזה טוב לעיכול

כי מה הפחממות האלה נותנות לך חוץ מגלוטן,
אני מבין שאתה לא יודע מה זה גלוטן
בקינואה וכוסמת יש ערך גליקמי הרבה יותר גבוה פי 10
ואני מבין שאתה לא יודע גם מה זה ערך גליקמי.
כל גרם פחמימה נותן לך 4 קלוריות של אנרגיה בין אם זה פחמימה מסוכר לבן או מכוסמת. אני מסכים שיש עדיפות לכוסמת ושיבולת שועל אבל כתבת כאן שטויות. תעשה טובה להבא אל תכתוב דברים שאתה לא יודע.

Back
למעלה תחתית