אידאולוגית, פסיכולוגית וכו' וכו'פשיעה מאורגנת היא למטרה כלכלית.
אני חושב שאולי ל @DDT יהיה מה להוסיף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אידאולוגית, פסיכולוגית וכו' וכו'פשיעה מאורגנת היא למטרה כלכלית.
מכל גישה חברתית-כלכלית יש מה ללמוד, אבל ללכת ראש בקיר רק באחת זו שטות. האידיאל הוא שילוב של גישות.
לדוגמא שוק קפיטליסטי אך מיסוי מעט גבוה שמלווה ברפואה וביטחון טוב לכל האזרחים זו מדינה שהייתי רוצה לגור בה.
גם אני אוהב אותך אלכס.אני הייתי רוצה לגור במדינה בה לכל האנשים פרט לאנשים בשם מתי יש זכות לרפואה. נשמע לי יותר טוב.
חחחחח, ויתרת על דיון כבר?? חשבתי שיהיה לי כיף..גם אני אוהב אותך אלכס.
איזה דיון?חחחחח, ויתרת על דיון כבר?? חשבתי שיהיה לי כיף..
ויתרת עליו..איזה דיון?
מה אתה ילד?ויתרת עליו..
אתה מטריל אותי??מה אתה ילד?
שאתה לא יכול לקבוע שלאנשים יש זכות ל product of other people's labor?טוב הבנתי.
שאתה לא יכול לקבוע שלאנשים יש זכות ל product of other people's labor?
אתה אומר לי מה להיות? חצוף. למה אתה אלים כלפיי?אל תהיה קיצוני. זה קונספט חדש מה שאתה מדבר עליו. האנושות עוד לא התרגלה לזה.
@Matty@Kartalajan @Matty
פשיעה מאורגנת היא למטרה כלכלית.
פשעים מתוך זעם/עצבים הם לא ממש תלויים בענישה או האם תהיה או לא תהיה אנרכיה.
>יש יותר מידי גורמים לפשיעה@Matty
מסכים עם חנן.
נושא הענישה הוא מאד בעייתי כי ענישה ברובה מרתיעה אנשים שלא היו פושעים מלכתחילה.
אי אפשר לדעת אם אנריכה היא הפיתרון כי זה לא נוסה בשום מקום (עד כמה שידוע לי).
אני מהמר שלא, עבריינים מכל סוגיהם יעדיפו להתמודד עם אזרח שיש לו נשק מאשר עם המשטרה.
יש יותר מידי גורמים לפשיעה ואין לה תמיד חוקיות ברורה, זה לא משהו שסוג משטר מסויים יכול לשנות ברמה דרסטית.
(לא מדבר על קומוניזם שגורם לעוני מחריד).
כותרת. נושא שאני חושב וקורא עליו הרבה בתקופה האחרונה.
השאלה שלי היא האם האנרכיה באמת יכולה לעבוד במדינה מערבית(לדוגמא) ללא עלייה חדה במקרי הפשע דוגמת רצח? הרי אם בעולם עם חוקים ודמוקרטיות יש המון מקרי פשע, למה שהאנרכיה תוריד את אחוזי הפשיעה?
או שמנגד גם היעדר הרצון לציית לחוקים מעלה פשיעה, מה שאנרכיה יכולה להוריד? נגיד וכן, מה מונע מכנופיה של אנשים לירות באדם אחר סתם ככה? ואל תגידו שזו סתם הנחה, היום אנשים דוקרים/יורים כשהם רבים על חנייה אז בהיעדר שלטון מה מונע שזה יקרה?
בנוסף, קראתי מקודם שרמת הפשע בשיקגו עלתה מאוד, בעיקר בדרום ומערב המדינה ששם יש אחוזי אבטלה גבוהים.
אני מזכיר - אפשר לה
>יש יותר מידי גורמים לפשיעה
>מסכים עם חנן
pick one