הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על המבנה גוף

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
התחלתי ליפני חודש לעשות דיאטת חלבונים( 70 אחוז בשר 30 פירות וירקות) הורדתי כבר 11 קילו שומן, הפסקתי לעשן, ושמרתי על מסת השריר שהייתה לי, אני רוצה להתחיל להתאמן בחדר כושר כי יש לי עוד הרבה עבודה, כנראה אני ירשם שבוע הבאה, חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על המבנה גוף והפוטנציאל שלי ובאיזה אימונים אירובי ותרגילי התנגדות כדאי לי להתמקד, תודה
6773715.jpg
6527957.jpg

נערך לאחרונה:
חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על המבנה גוף והפוטנציאל שלי
לא כל כך הבנתי את השאלה והרלוונטיות שלה.
באיזה אימונים אירובי ותרגילי התנגדות כדאי לי להתמקד, תודה
כדאי ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס ולעשות תכנית שמבוססת עליהם (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס), זה טוב גם אם אתה בחיטוב (יורד במשקל) וגם כשתעשה מסה (עליה במסת שריר).
חוץ מזה למה דווקא תזונה כזאת? לא עדיף לעשות תפריט מאוזן עם עוד מאכלים חוץ מבשר, פירות וירקות?
הורדתי כבר 11 קילו שומן,
כל הכבוד על ההורדה. רק אציין שכשאתה מוריד פחמימות מהתפריט יש ירידה של נוזלים שהם חלק מה 11 קילו, כלומר להגיד הורדתי 11 קילו שומן זו טעות. חוץ מזה שאם לא עשית אימוני כוח אז כמעט בטוח שירדת גם מסת שריר כי זה מה שקורה בגרעון קלורי.
אני לא מנסה לבאס אותך או משהו פשוט אומר לך את זה שתדע איך דברים עובדים וגם להבהיר את חשיבות אימוני הכוח בזמן חיטוב (החשיבות היא שמירה על מסת השריר).

• פותח/ת השרשור

כדאי ללמוד לבצע את תרגילי הבסיס ולעשות תכנית שמבוססת עליהם (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס), זה טוב גם אם אתה בחיטוב (יורד במשקל) וגם כשתעשה מסה (עליה במסת שריר).
חוץ מזה למה דווקא תזונה כזאת? לא עדיף לעשות תפריט מאוזן עם עוד מאכלים חוץ מבשר, פירות וירקות?

כל הכבוד על ההורדה. רק אציין שכשאתה מוריד פחמימות מהתפריט יש ירידה של נוזלים שהם חלק מה 11 קילו, כלומר להגיד הורדתי 11 קילו שומן זו טעות. חוץ מזה שאם לא עשית אימוני כוח אז כמעט בטוח שירדת גם מסת שריר כי זה מה שקורה בגרעון קלורי.
אני לא מנסה לבאס אותך או משהו פשוט אומר לך את זה שתדע איך דברים עובדים וגם להבהיר את חשיבות אימוני הכוח בזמן חיטוב (החשיבות היא שמירה על מסת השריר).
אני פשוט אוהב את הדיאטה שאני עושה יורד בקצב מהיר מאוד וגם לא רעב לרגע

אני מרגיש שגם הורדתי גם נוזלים, שאלה קטנה-מה ההרכב של הנוזלים האלה מים / שומן /מלח!? כאילו זה רע שאיבדתי קצת נוזלים?

אני מרגיש שגם הורדתי גם נוזלים, שאלה קטנה-מה ההרכב של הנוזלים האלה מים / שומן /מלח!? כאילו זה רע שאיבדתי קצת נוזלים?
נוזלים הכוונה מים, כי כל גרם פחמימה סופח כמה גרם של מים בגוף אז כשאתה מפחית פחמימות יש ירידה של נוזלים.
זה לא רע פשוט שתהיה מודע לזה כי זה משהו שיורד כמעט במיידי וגם עולה כמעט במיידי.

• פותח/ת השרשור
נוזלים הכוונה מים, כי כל גרם פחמימה סופח כמה גרם של מים בגוף אז כשאתה מפחית פחמימות יש ירידה של נוזלים.
זה לא רע פשוט שתהיה מודע לזה כי זה משהו שיורד כמעט במיידי וגם עולה כמעט במיידי.
תודה!

Back
למעלה תחתית