הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אומרים על השיטת אימון בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Sharel
  • פורסם בתאריך

Sharel

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
שאלה לגבי תוכנית אימונים בחיטוב..
מה אומרים על 5 אימונים בשבוע כאשר אני כל יום עושה שריר 1 , ואני מבצע בכל אימון 7-9 תרגילים לאותו שריר, לדוגמא:

A-גב
B-ידיים(קדמית+אחורית) (פה עושה 4 תרגילים לכל שריר)
מנוחה
C-חזה
D-רגליים
E-כתפיים (כתף אחורית+קדמית בערך 8 תרגילים)
מנוחה

ושוב...

אפשרי בחיטוב? לציין שזה יוצא עבודה פעם אחת של שריר בשבוע אבל הרבה תרגילים באימון.

למה החלטת שאתה צריך כל כך הרבה אימונים מפוצלים?

• פותח/ת השרשור
למה החלטת שאתה צריך כל כך הרבה אימונים מפוצלים?

זה פשוט יותר נוח לי , אני עושה שעה אימון על שריר ועוד חצי שעה אירובי , ומסיים אימון.

שהייתי עושה 2 שרירים לא הייתי מרגיש שאני מספיק מאמן את השרירים..

השאלה אם מה שאני עושה בסדר? (לא לוקח סטרואידים)
מקפיד על תזונה מאוד, עכשיו בחיטוב...

כן אפשר להתאמן כך

זה לא משנה איך אתה מתאמן כל עוד הנפח עבודה השבועי נשאר זהה. אתה יכול לחלק לאימון פעם אחת בשבוע על פלג גוף או לחלק את זה על פני כל השבוע. הווליום קובע נכון לרגע זה.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה איך אתה מתאמן כל עוד הנפח עבודה השבועי נשאר זהה. אתה יכול לחלק לאימון פעם אחת בשבוע על פלג גוף או לחלק את זה על פני כל השבוע. הווליום קובע נכון לרגע זה.

אם הבנתי נכון אחי, אז אם הייתי עושה לצורך העניין פעמיים בשבוע אימון חזה כאשר אני עושה 4 תרגילים בכל אימון

אז זה כמעט שווה לאימון 1 שבו אני עושה 8 תרגילים ..

תודה רבה רבה אחיייי

אם הבנתי נכון אחי, אז אם הייתי עושה לצורך העניין פעמיים בשבוע אימון חזה כאשר אני עושה 4 תרגילים בכל אימון

אז זה כמעט שווה לאימון 1 שבו אני עושה 8 תרגילים ..
נכון למידע שיש לנו היום מבחינה מדעית זה כנראה נכון. האם זה ישתנה בעתיד, לא יודע לומר לך.

• פותח/ת השרשור
נכון למידע שיש לנו היום מבחינה מדעית זה כנראה נכון. האם זה ישתנה בעתיד, לא יודע לומר לך.

הבנתי, תודה רבה אחי באמת תודה, שבת שלום 😃

Back
למעלה תחתית