הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתוכנית אימון 'רגועה'

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
נמצא בחיטוב חצי שנה(כולל הפסקות,העמסות וכו')וכעת לאחר הפסקה מתכנן לקחת עוד כשבועיים כדי להוריד נוזלים ולחזור למשקל של לפני ההפסקה.
הייתה לי ירידה של כ10-15% במשקלי העבודה(לינארית)והגוף נעשה מאד רגיש וצצים כאבים(בן 34).
כעת מחפש תוכנית שתתאים לעוד כחודש של מאזן שלילי(כדי לא לאבד ממסת השריר)ושלאחר מכן תעזור לי להמשיך לנייטרלי ולהתקדם בצורה איטית כי מרגיש שהגוף מאד מאד עייף.
@White Walker
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ראי י את התוכנית,איך מתאימים אותה לחיטוב?במיוחד שלב הנפח והעבודה על כל תנועההרק פעם בשבוע?
חשבתי אולי על משהו בסיגנון fbw,3x5 ולהתקדם בעצימות לאט. . אך לא ברור לי איך לבנות מהו בסיגנון.
שוב הסיבה לכך היא בעיקר עייפות הגוף וכאבי כתפים,מרגיש שהגוף יזדקק ללפחות חודש רגוע.

אני מסכים עם דניאל.. פשוט לא לעבוד עצים מידיי אם הגוף מגיב לא כל כך טוב כבר למשקלים כבדים ואתה מרגיש רגישיות במפרקים ובגידים.
פשוט שמור על משהו פשוט של 3 פעמים בשבוע עם מינימום תרגילי עזר ומינימום נפח.
משהו כמו 3X5 אקרוס בתחילת שבוע ו 1x5 בסוף, רק לא בעצימות הכי גבוהה שאתה מסוגל.
חודש זה לא נורא.. אתה תחזור לעצמך אחכ.

• פותח/ת השרשור
אני מסכים עם דניאל.. פשוט לא לעבוד עצים מידיי אם הגוף מגיב לא כל כך טוב כבר למשקלים כבדים ואתה מרגיש רגישיות במפרקים ובגידים.
פשוט שמור על משהו פשוט של 3 פעמים בשבוע עם מינימום תרגילי עזר ומינימום נפח.
משהו כמו 3X5 אקרוס בתחילת שבוע ו 1x5 בסוף, רק לא בעצימות הכי גבוהה שאתה מסוגל.
חודש זה לא נורא.. אתה תחזור לעצמך אחכ.
אם אבצע 3X5 בכל האימונים,מבלי לעבוד ל5 כבדים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית