הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מועדון פאוורליפטינג / ויטליפטינג / ג'ימנסטיקס בלב תל אביב

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
חלקכם אולי שמעתם על המועדון של נקש (רן נקש), אולי בהקשר של איגרוף וקרב מגע, אולי בהקשר של פאוורליפטינג.
המקום עובר שינוי מתמשך - אני נכנסתי לשם כשותף ומנהל, המקום עבר שיפוץ קוסמטי שלא הסתיים לגמרי, הותקן מזגן וזה לא הסוף.
שם המקום הולך להשתנות, עוד ציוד הולך להגיע. ולד אלחזוב (420 דדליפט) יעביר אימוני פאוורליפטינג, יוליה בוטקובה תעביר שני אימוני ויטליפטינג של שעה וחצי כל שבוע. בנוסף הצטרף הצוות שלי שיעביר אימונים בשיטת האימון שלי.
החל מיום ראשון הקרוב נוכל לקלוט מנויים חדשים ורציתי להזמין את אנשי הפורום חגיגית.
11 עמדות סקווט, שתי עמדות בנצ', 5 במות להרמת משקולות, המון מוטות ופלטות (כולל 4 של 50 ק"ג), דאמבלים עד 50 ק"ג, 2 מקלחות וכו'.
המועדון ממוקם ליד עזריאלי ככה שההגעה נוחה ברחוב בן שמן 3, בנוסף כל מנוי יקבל אפשרות להוסיף 150 ש"ח לחודש ולהצטרף לשיעורי איגרוף קלאסי, איגרוף תאילנדי וקרב מגע.

מוזמנים לשאול שאלות ומוזמנים יותר להגיע, להתרשם ולהרשם 😃
מייק.

• פותח/ת השרשור
מה שעות הפתיחה?
אופן ג'ים 07:00-21:30 (אולי יוארך עד 22)
אימוני קבוצה (פונקציונלי) ב7 8 19 20
ויטליפטינג (החל מה18 לחודש) ראשון ורביעי 17:30-19:00
פאוורליפטינג (החל מה18 לחודש) שישי ב12:00

יש הרבה סוגי מנויים והמחיר כמובן יורד ככל שהמנוי ממושך יותר, מי שזה חשוב לו מספיק ינהל איתי את השיחה הזאת פנים אל פנים ולא כאן.

אתה אומר שבשביל לדעת כמה עולה מנוי, כל אחד שמתעניין צריך להגיע פיזית אליך?
כפי שאני רואה את זה, אתה זה שצריך להיות חשוב לו מספיק, לא ההפך.
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שבשביל לדעת כמה עולה מנוי, כל אחד שמתעניין צריך להגיע פיזית אליך?
כפי שאני רואה את זה, אתה זה שצריך להיות חשוב לו מספיק, לא ההפך.
אתה ספציפית צריך להגיע פיזית ולו בגלל התשובות המעצבנות שלך.

אתה ספציפית צריך להגיע פיזית ולו בגלל התשובות המעצבנות שלך.

קח נשימה ותעבור שוב על ההודעות, אני שאלתי שאלה תמימה שבאה מעניין אמיתי במועדון מהסוג הזה, אתה זה שענית תשובה מעצבנת.

• פותח/ת השרשור
קח נשימה ותעבור שוב על ההודעות, אני שאלתי שאלה תמימה שבאה מעניין אמיתי במועדון מהסוג הזה, אתה זה שענית תשובה מעצבנת.
מעדיף תשובת רשתות? "אנחנו לא נותנים מחירים בטלפון" *נשיפה, וולהסלבה, מתעלף*

אופן ג'ים 07:00-21:30 (אולי יוארך עד 22)
אימוני קבוצה (פונקציונלי) ב7 8 19 20
ויטליפטינג (החל מה18 לחודש) ראשון ורביעי 17:30-19:00
פאוורליפטינג (החל מה18 לחודש) שישי ב12:00
באיזה צורה האימוני וויטלפיטינג מתבצעים?
אימון קבוצתי תרתי משמע / כל אחד עושה על פי המאמנת את התוכנית שלו והמאמנת כל הזמן מסתובבת בין אנשים לתת דגשים?

• פותח/ת השרשור
באיזה צורה האימוני וויטלפיטינג מתבצעים?
אימון קבוצתי תרתי משמע / כל אחד עושה על פי המאמנת את התוכנית שלו והמאמנת כל הזמן מסתובבת בין אנשים לתת דגשים?
אני מכיר אותה יותר כספורטאית ופחות כמאמנת, ממה שאני מכיר כן, אחרי שעוברים את שלב הבסיס לכל אחד יש תוכנית משלו והמאמן או במקרה הזה המאמנת עוברת ומתקנת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית