הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

First time SS - לוג מאסה

ה-דולר

משתמש פעיל
573
151
נק' מוניטין:
3,027
573
151
אוניברסיטת ת"א
גובה: 176
משקל: 87

אחוז שומן - הייתי אומר 14.

לפני כן הייתי נטראלי שבועיים ואז חודש חיובי בתוכנית AB שעליתי סביר אבל גם יחסית נראה כי עליתי דיי מהר בשומן (אולי אני סתם אוכל סרטים עכשיו כי בשבוע האחרון לא עשיתי אירובי בכלל, וכפי שאתם יודעים אירובי עוזר להעיף קצת נוזלים).

בכל אופן השבוע התחלתי SS.

אימון A - יום חמישי 8.12.09
בנץ' פרס - 55KG - הלך חלק
סקוואט - 55KG - חלק
דדליפט - 40KG - חלק

אימון B (היום) - חמישי 10.12.09

סקוואט - 60KG
פרס - 20KG (מוט בלבד) - חלק
מתח - סט ראשון 2 חזרות, סט שני ושלישי חזרה אחת.

לגבי הסקוואט

צילמתי את עצמי גם היום והלך לי על הפנים - הגב יחסית התעגל לא מעט וזה היה נראה כמו סקוואט ממש של מתחיל. פשוט נסיגה אחורה מבחינת טכניקה, ולא, זה לא בגלל תוספת המשקל כי גם לפני כן בחימום זה יצא ככה.

בקיצור אסור שדבר כזה יחזור על עצמו - מסוכן מאד.

אני חושב שזה קרה מחוסר ריכוז או מהסחה... כנראה לא באתי מי יודע מה מפוקס לאימון ואחרי הזוועה הזו קיבלתי שוק והפרס יצא מצויין, וזו פעם ראשונה.

לגבי המתח

טוב, מאז התיכון לא עשיתי מתח :| יש איזה שהם טיפים ?

זהו להיום.

אשמח לתגובות.

• פותח/ת השרשור
עדכון - יום שבת 12.12.2009

סקוואט - 65KG
בנץ' פרס - 60KG
דדליפט - 45KG

הסקוואט יצא מושלם
בנץ' פרס סט ראשון מצויין. סט שני שלם אבל 2 חזרות אחרונות קשה, וסט שלישי כישלון בחזרה 5.

נראה לי ש-2 התקלות האלה היו בגלל מנוחה קצרה מדי.

דדליפט יצא טוב לדעתי, רק שלא יצא לי לצלם אותו אז אני מסתמך על הרגשה... כלומר לא הרגשתי שכואב משהו או שעובדים מפרקים או שרירים שלא אמורים לעבוד. בגלל היעדר אפשרות הצילום הסתמכתי על פרופיל במראה וזה קצת גרע מהטכניקה.

• פותח/ת השרשור
כמו שרשמתי, הגעתי לכשל כי המנוחה היתה קצרה (ה"שותף" שלי לבנץ' החליט לזרז אותי כי הוא לא רצה "שהשריר יתקרר", וכיוון שהוא תפס את הבנץ' לפני אז הייתי נימוסי וזרמתי).

זה בכל מקרה אומר שלא התחלת ממשקלים מתאימים.

אני ממליץ לך לעלות לפה את הסירטונים של התרגילים, בעיקר סקוואט כדי שנוכל לתקן אותך אם צריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית