הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להיות עם קריאטין ביום כיפור זה בעייתי ?

מצב
השרשור נעול

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
שקלתי להתחיל קריאטין אבל אז אגיע ליום כיפור בעוד חודש כשאני רווי כבר, זה יכול להכביד עליי את הצום באופן משמעותי או להיות בעייתי מבחינה גופנית ?

שקלתי להתחיל קריאטין אבל אז אגיע ליום כיפור בעוד חודש כשאני רווי כבר, זה יכול להכביד עליי את הצום באופן משמעותי או להיות בעייתי מבחינה גופנית ?
לא זוכר בעיה מיוחדת

לדעתי תוריד שבוע לפני,עלי זה ממש הכביד והרגשתי צמא.

לא יקרה כלום, אתה גם יכול לדאוג לקחת יום לפני בבוקר ובאותו יום עם צאת החג ולדאוג לשתות מספיק.
ובכללי, יום אחד בלי קריאטין לא יעשה כלום לדעתי..

אם אין לך משהו להגיד לא חייב לכתוב תגובה. סה"כ שאלה לגיטימית, הוא לא ישתה יממה שלמה.
703868800.jpg

• פותח/ת השרשור
לא יקרה כלום, אתה גם יכול לדאוג לקחת יום לפני בבוקר ובאותו יום עם צאת החג ולדאוג לשתות מספיק.
ובכללי, יום אחד בלי קריאטין לא יעשה כלום לדעתי..
פחות מטריד אותי לדלג על יום, החשש היה מהכבדה של הצום אבל אני מבין מהתגובות שזה בקטנה אז אתחיל קריאטין

• פותח/ת השרשור
זה שהוא לא יקח קריאטין יום אחד לא ישנה בהרבה את האפקט של הקריאטין.
כן זה ברור, לא הגיוני שלהגיע לרוויה לוקח 3 שבועות ולהרוס הכל לוקח יום, גם יומיים בלי קריאטין לא קורה כלום לאפקט, החשש היה אחר

אם אין לך משהו להגיד לא חייב לכתוב תגובה. סה"כ שאלה לגיטימית, הוא לא ישתה יממה שלמה.
קריאטין לא עושה אותך צמא
אתה לא "תתפס" אם לא תשתה זה דיי שטויות במיץ גזר, אתה כן תרגיש בעיות בבטן אם תקח נגיד 8+ גרם

• פותח/ת השרשור
קריאטין לא עושה אותך צמא
אתה לא "תתפס" אם לא תשתה זה דיי שטויות במיץ גזר, אתה כן תרגיש בעיות בבטן אם תקח נגיד 8+ גרם
קריאטין כן עושה אותי צמא וזה הגיוני כי הוא סופח נוזלים .
8 גרם זה כפית וחצי ולי אישית לא קרה כלום בבטן גם מ-2 כפיות ככה שזה גם לא נכון.
בקיצור התגובה הראשונה שלך עם האייקון הטיפשי כבר הייתה עדיפה...

קריאטין כן עושה אותי צמא וזה הגיוני כי הוא סופח נוזלים .
8 גרם זה כפית וחצי ולי אישית לא קרה כלום בבטן גם מ-2 כפיות ככה שזה גם לא נכון.
בקיצור התגובה הראשונה שלך עם האייקון הטיפשי כבר הייתה עדיפה...

לא שמעתי על מישהו שבאמת זה עושה אותו צמא
ואין שום קשר בין ספיחת נוזלים מקראטין לצמאון, זה לא אותו דבר כמו ספיחת נוזלים ממלח

גם אותי זה עושה צמא. ואני לוקח כבר כמה ימים 10 גרם ביום (סוג של נסיון) ואין לי שום בעיות בבטן.

כשלקחתי 5 גר ביום הרגשתי ממש צמא, פחות מ 3 ליטר הרגשתי כאבי ראש, בדכ אני מוריד שבוע לפני קריאטין

אל תצום ותיקח קריאטין בו זמנית. אתה תתייבש ואני מדבר מניסיון אישי.
אם לא בא לך לגמור את יום כיפור במיון כמובן כתוצאה מהתייבשות.
קריאטין , במילים עדינות , מייבש את הסבתא רבא דודה של הגוף.
אני בעברי, ביום של 5 גרם קריאטין , ועם שתייה בערך של 1 ליטר באותו יום , התייבשתי. אז קח בחשבון את העניין.
ושוב, גם אם תפסיק ליום אחד את הקריאטין , לא יהיה שום הבדל מבחינת ההתייבשות. לקריאטין לוקח לפחות שבועיים לצאת מהגוף.
כיום אני צורך 10 גרם על בסיס קבוע , ושותה לפחות 3 ליטר ביום.

תראה, אני צם את כל הצומות (6 בשנה) ומשתמש ב10 גרם קריאטין ביום. זה אף לא הפריע לי או הכביד עליי בדרך כלשהי.
(יש לציין שאני שותה 4 ליטר מים ביום לפחות...)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית