עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זוכר בעיה מיוחדתשקלתי להתחיל קריאטין אבל אז אגיע ליום כיפור בעוד חודש כשאני רווי כבר, זה יכול להכביד עליי את הצום באופן משמעותי או להיות בעייתי מבחינה גופנית ?
אם אין לך משהו להגיד לא חייב לכתוב תגובה. סה"כ שאלה לגיטימית, הוא לא ישתה יממה שלמה.
אם אין לך משהו להגיד לא חייב לכתוב תגובה. סה"כ שאלה לגיטימית, הוא לא ישתה יממה שלמה.
פחות מטריד אותי לדלג על יום, החשש היה מהכבדה של הצום אבל אני מבין מהתגובות שזה בקטנה אז אתחיל קריאטיןלא יקרה כלום, אתה גם יכול לדאוג לקחת יום לפני בבוקר ובאותו יום עם צאת החג ולדאוג לשתות מספיק.
ובכללי, יום אחד בלי קריאטין לא יעשה כלום לדעתי..
זה שהוא לא יקח קריאטין יום אחד לא ישנה בהרבה את האפקט של הקריאטין.יום אחד בלי קריאטין לא יעשה כלום לדעתי..
אתה מבין שציטטת אותי רק כדי לכתוב בדיוק מה שאני כתבתי רק בנוסח אחר? 🫤זה שהוא לא יקח קריאטין יום אחד לא ישנה בהרבה את האפקט של הקריאטין.
אבוי, קראתי את המשפט שלך ממש לא נכון. תתעלם. 😅אתה מבין שציטטת אותי רק כדי לכתוב בדיוק מה שאני כתבתי רק בנוסח אחר? 🫤
כן זה ברור, לא הגיוני שלהגיע לרוויה לוקח 3 שבועות ולהרוס הכל לוקח יום, גם יומיים בלי קריאטין לא קורה כלום לאפקט, החשש היה אחרזה שהוא לא יקח קריאטין יום אחד לא ישנה בהרבה את האפקט של הקריאטין.
קריאטין לא עושה אותך צמאאם אין לך משהו להגיד לא חייב לכתוב תגובה. סה"כ שאלה לגיטימית, הוא לא ישתה יממה שלמה.
קריאטין כן עושה אותי צמא וזה הגיוני כי הוא סופח נוזלים .קריאטין לא עושה אותך צמא
אתה לא "תתפס" אם לא תשתה זה דיי שטויות במיץ גזר, אתה כן תרגיש בעיות בבטן אם תקח נגיד 8+ גרם
קריאטין כן עושה אותי צמא וזה הגיוני כי הוא סופח נוזלים .
8 גרם זה כפית וחצי ולי אישית לא קרה כלום בבטן גם מ-2 כפיות ככה שזה גם לא נכון.
בקיצור התגובה הראשונה שלך עם האייקון הטיפשי כבר הייתה עדיפה...