הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להיות עם קריאטין ביום כיפור זה בעייתי ?

מצב
השרשור נעול

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
שקלתי להתחיל קריאטין אבל אז אגיע ליום כיפור בעוד חודש כשאני רווי כבר, זה יכול להכביד עליי את הצום באופן משמעותי או להיות בעייתי מבחינה גופנית ?

אמיר , אל תתחכם
רשמתי שאישית באותו יום שתיתי ר-ק 1 ליטר ביום וזו הסיבה שהתייבשתי.
אתה רוצה להיות פאקינג 24 שעות בלי מים בכלל , אני בא לתת לך עצה חברית , אתה רוצה לקבל אותה , תקבל , אתה לא רוצה אל תקבל.
אתה יכול להתייבש ברמות שאתה אפילו לא מתאר לעצמך , ועזוב את המיגרנה הנוראית והכאבי ראש שיהיו לך בצאת הצום.
אל תחפש להיות צדיק על חשבון הבריאות שלך. תשמור שבת , זה יותר חשוב מכיפור.

• פותח/ת השרשור
אמיר , אל תתחכם
רשמתי שאישית באותו יום שתיתי ר-ק 1 ליטר ביום וזו הסיבה שהתייבשתי.
לא הבנתי מה ההתחכמות פה, ברור שאם תשתה רק ליטר מים אז תתייבש, לא תכננתי לשתות רק ליטר מים בערב יום כיפור

אני בא לתת לך עצה חברית , אתה רוצה לקבל אותה , תקבל , אתה לא רוצה אל תקבל.
תודה על העצה, היא לגיטימית אבל יש כאן עוד כמה עצות של עוד כמה אנשים לא פחות מנוסים

אל תחפש להיות צדיק על חשבון הבריאות שלך. תשמור שבת , זה יותר חשוב מכיפור.
עכשיו עברנו להטפות דת אני מבין, תשאיר לי את ענייני האמונה ודרך אגב, מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?

לא חושב שיכביד עליך באופן משמעותי.

הוא לא מדבר מניסיון , הוא "לא חושב" שיכביד , אך מעולם לא צם פאקינג 25 שעות ללא מים עם קריאטין.

לא זוכר בעיה מיוחדת

שאפו , עברת את הצום ללא שתייה , זו אחלה דוגמא אבל אתה חריג. בנוסף , אני בטוח שהיו לך כאבי ראש נוראיים.

לדעתי תוריד שבוע לפני,עלי זה ממש הכביד והרגשתי צמא.

זו אופציה לא רעה

קריאטין לא עושה אותך צמא
אתה לא "תתפס" אם לא תשתה זה דיי שטויות במיץ גזר, אתה כן תרגיש בעיות בבטן אם תקח נגיד 8+ גרם

תעשה לי טובה , אין לי מושג מאיפה אתה מחרטט את כל המשפטים שאתה מגיב בדיונים , יוצא לי להתקל בתגובות שלך לא מעט.
"שטויות במיץ גזר" זה פחות או יותר כל מה שאתה רושם. נרשמת אתמול לחדר כושר , ואתה מטעה פה אנשים על ימין ועל שמאל.
אם אתה עדיין חושב שאתה צודק , צרף לכאן מחקרים עם בסיס ולא חרטה שחיפשת בגוגל.

לא הבנתי מה ההתחכמות פה, ברור שאם תשתה רק ליטר מים אז תתייבש, לא תכננתי לשתות רק ליטר מים בערב יום כיפור

אתה מתחכם , כי אתה חושב שאני בא להטיף לך , אף אחד לא בא להטיף לך גבר. רוב החבר'ה שהגיבו פה , -מניחים- שלא תיהיה בעיה.
אבל הסיכויים שתתייבש עם קריאטין גבוהים יותר ואתה לא רוצה להיות בסיטואציה הזאת. למה לקחת סיכונים מיותרים?
עשה הפסקה שבועיים מהשימוש , ותצום כמו בן אדם.

תודה על העצה, היא לגיטימית אבל יש כאן עוד כמה עצות של עוד כמה אנשים לא פחות מנוסים

אין שום קשר לאנשים מנוסים או לא , יש פה עניין של ניסיון שימוש עצמי , ותמיד יהיו חריגים.

עכשיו עברנו להטפות דת אני מבין, תשאיר לי את ענייני האמונה ודרך אגב, מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?

מי אמר שאתה לא שומר שבת? ציינתי באופן כללי , שאם תשמור שבת המצווה גדולה יותר מאשר לצום את כיפור.

תראה, אני צם את כל הצומות (6 בשנה) ומשתמש ב10 גרם קריאטין ביום. זה אף לא הפריע לי או הכביד עליי בדרך כלשהי.
(יש לציין שאני שותה 4 ליטר מים ביום לפחות...)

גם אתה מקרה חריג.

הוא לא מדבר מניסיון , הוא "לא חושב" שיכביד , אך מעולם לא צם פאקינג 25 שעות ללא מים עם קריאטין.
צודק. אני לא מדבר מנסיון כי בחיים לא צמתי. אבל אני אישית לא מרגיש הבדל משמעותי בין תקופות על קריאטין לתקופות ללא קריאטין מבחינת צימאון.

ואני לוקח כבר כמה ימים 10 גרם ביום (סוג של נסיון)

ומשתמש ב10 גרם קריאטין ביום
למה 10 ? מאיפה הרעיון לקחת פי 2 ממה שמומלץ?
היה מחקר או משהו שפספסתי?

מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?
כי אתה מגיב בפורום ביום שבת 🙄 😉

שאפו , עברת את הצום ללא שתייה , זו אחלה דוגמא אבל אתה חריג. בנוסף , אני בטוח שהיו לך כאבי ראש נוראיים.

זו אופציה לא רעה

תעשה לי טובה , אין לי מושג מאיפה אתה מחרטט את כל המשפטים שאתה מגיב בדיונים , יוצא לי להתקל בתגובות שלך לא מעט.
"שטויות במיץ גזר" זה פחות או יותר כל מה שאתה רושם. נרשמת אתמול לחדר כושר , ואתה מטעה פה אנשים על ימין ועל שמאל.

מי אמר שאתה לא שומר שבת? ציינתי באופן כללי , שאם תשמור שבת המצווה גדולה יותר מאשר לצום את כיפור.

גם אתה מקרה חריג.
לא מבין, אתה מצטט פה הרבה אנשים שאומרים שלא הפריע להם ומסווג אותם כמקרים חריגים כאשר אתה היחיד שפאקינג מתייבש בגלל ששתית רק ליטר מים???

בכל מקרה, צריך לשתות יותר אבל זה אף פעם לא הפריע לי בצומות ולכל החברים הדתיים שמתאמנים איתי ומשתמשים בקריאטין.
לגילוי הנאות אציין שאכלתי כמות ענבים עצומה לפני הצום.

די, באמת?
ציניות 😵

הייתה לי מיגרנה!
אני בדיוק עצבני טילים עם אינטלגציה של קוף. מה זה יד 50? וחוצמזה השארת אותי לבד במכון של אנשים קטנים וזעירים. עוד רגע הם היו עושים לי את הסצנה של גוליבר עם החבלים... אין תירוץ שיתרץ את זה...

זו אופציה לא רעה

גם אתה מקרה חריג.

כול מי שלא כמוך זה מקרה חריג, אחלה הגיון.

למה 10 ? מאיפה הרעיון לקחת פי 2 ממה שמומלץ?
היה מחקר או משהו שפספסתי
אני לא לקחתי כמה חודשים ורציתי לראות אם 10 גרם ביום יגרמו לו להשפיע יותר מהר. אבל נשארתי חלש...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית