עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צוחק עליי ? ,מה זה 1 ליטר ביום ? ,אתה אמור לשתות בלי קריאטין לפחות 2-2.5 ביום, עם קריאטין לפחות 3 ליטרועם שתייה בערך של 1 ליטר באותו יום
לא הבנתי מה ההתחכמות פה, ברור שאם תשתה רק ליטר מים אז תתייבש, לא תכננתי לשתות רק ליטר מים בערב יום כיפוראמיר , אל תתחכם
רשמתי שאישית באותו יום שתיתי ר-ק 1 ליטר ביום וזו הסיבה שהתייבשתי.
תודה על העצה, היא לגיטימית אבל יש כאן עוד כמה עצות של עוד כמה אנשים לא פחות מנוסיםאני בא לתת לך עצה חברית , אתה רוצה לקבל אותה , תקבל , אתה לא רוצה אל תקבל.
עכשיו עברנו להטפות דת אני מבין, תשאיר לי את ענייני האמונה ודרך אגב, מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?אל תחפש להיות צדיק על חשבון הבריאות שלך. תשמור שבת , זה יותר חשוב מכיפור.
לא חושב שיכביד עליך באופן משמעותי.
לא זוכר בעיה מיוחדת
לדעתי תוריד שבוע לפני,עלי זה ממש הכביד והרגשתי צמא.
קריאטין לא עושה אותך צמא
אתה לא "תתפס" אם לא תשתה זה דיי שטויות במיץ גזר, אתה כן תרגיש בעיות בבטן אם תקח נגיד 8+ גרם
לא הבנתי מה ההתחכמות פה, ברור שאם תשתה רק ליטר מים אז תתייבש, לא תכננתי לשתות רק ליטר מים בערב יום כיפור
אתה מתחכם , כי אתה חושב שאני בא להטיף לך , אף אחד לא בא להטיף לך גבר. רוב החבר'ה שהגיבו פה , -מניחים- שלא תיהיה בעיה.
אבל הסיכויים שתתייבש עם קריאטין גבוהים יותר ואתה לא רוצה להיות בסיטואציה הזאת. למה לקחת סיכונים מיותרים?
עשה הפסקה שבועיים מהשימוש , ותצום כמו בן אדם.
תודה על העצה, היא לגיטימית אבל יש כאן עוד כמה עצות של עוד כמה אנשים לא פחות מנוסים
אין שום קשר לאנשים מנוסים או לא , יש פה עניין של ניסיון שימוש עצמי , ותמיד יהיו חריגים.
עכשיו עברנו להטפות דת אני מבין, תשאיר לי את ענייני האמונה ודרך אגב, מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?
תראה, אני צם את כל הצומות (6 בשנה) ומשתמש ב10 גרם קריאטין ביום. זה אף לא הפריע לי או הכביד עליי בדרך כלשהי.
(יש לציין שאני שותה 4 ליטר מים ביום לפחות...)
צודק. אני לא מדבר מנסיון כי בחיים לא צמתי. אבל אני אישית לא מרגיש הבדל משמעותי בין תקופות על קריאטין לתקופות ללא קריאטין מבחינת צימאון.הוא לא מדבר מניסיון , הוא "לא חושב" שיכביד , אך מעולם לא צם פאקינג 25 שעות ללא מים עם קריאטין.
או קיי אז אני עוד מקרה חריגגם אתה מקרה חריג
ואני לוקח כבר כמה ימים 10 גרם ביום (סוג של נסיון)
למה 10 ? מאיפה הרעיון לקחת פי 2 ממה שמומלץ?ומשתמש ב10 גרם קריאטין ביום
כי אתה מגיב בפורום ביום שבת 🙄 😉מי אמר לך שאני לא שומר שבת ?
לא מבין, אתה מצטט פה הרבה אנשים שאומרים שלא הפריע להם ומסווג אותם כמקרים חריגים כאשר אתה היחיד שפאקינג מתייבש בגלל ששתית רק ליטר מים???הוא לא מדבר מניסיון , הוא "לא חושב" שיכביד , אך מעולם לא צם פאקינג 25 שעות ללא מים עם קריאטין.
שאפו , עברת את הצום ללא שתייה , זו אחלה דוגמא אבל אתה חריג. בנוסף , אני בטוח שהיו לך כאבי ראש נוראיים.
זו אופציה לא רעה
תעשה לי טובה , אין לי מושג מאיפה אתה מחרטט את כל המשפטים שאתה מגיב בדיונים , יוצא לי להתקל בתגובות שלך לא מעט.
"שטויות במיץ גזר" זה פחות או יותר כל מה שאתה רושם. נרשמת אתמול לחדר כושר , ואתה מטעה פה אנשים על ימין ועל שמאל.
אם אתה עדיין חושב שאתה צודק , צרף לכאן מחקרים עם בסיס ולא חרטה שחיפשת בגוגל.
מי אמר שאתה לא שומר שבת? ציינתי באופן כללי , שאם תשמור שבת המצווה גדולה יותר מאשר לצום את כיפור.
גם אתה מקרה חריג.
שמן.לגילוי הנאות אציין שאכלתי כמות ענבים עצומה לפני הצום.
הישרדות bro 😵💫🥊שמן.
יוסי אמר לי לקחת את הכמות הזו באופן קבוע... מאכפת לי...למה 10 ? מאיפה הרעיון לקחת פי 2 ממה שמומלץ?
היה מחקר או משהו שפספסתי?
כי אתה מגיב בפורום ביום שבת 🙄 😉
איזה יוסי? יד 50? 😃מאכפת לי...
קלמנוביץ. ולגבי האימון המשותף, כשתפסיק להתעלף ולהיכשל אני אשמח לדפוק איתך איזה מוט:245:...איזה יוסי? יד 50? 😃
די, באמת?קלמנוביץ
הייתה לי מיגרנה!כשתפסיק להתעלף ולהיכשל
אני בדיוק עצבני טילים עם אינטלגציה של קוף. מה זה יד 50? וחוצמזה השארת אותי לבד במכון של אנשים קטנים וזעירים. עוד רגע הם היו עושים לי את הסצנה של גוליבר עם החבלים... אין תירוץ שיתרץ את זה...די, באמת?
ציניות 😵
הייתה לי מיגרנה!
הוא לא מדבר מניסיון , הוא "לא חושב" שיכביד , אך מעולם לא צם פאקינג 25 שעות ללא מים עם קריאטין.
שאפו , עברת את הצום ללא שתייה , זו אחלה דוגמא אבל אתה חריג. בנוסף , אני בטוח שהיו לך כאבי ראש נוראיים.
זו אופציה לא רעה
תעשה לי טובה , אין לי מושג מאיפה אתה מחרטט את כל המשפטים שאתה מגיב בדיונים , יוצא לי להתקל בתגובות שלך לא מעט.
"שטויות במיץ גזר" זה פחות או יותר כל מה שאתה רושם. נרשמת אתמול לחדר כושר , ואתה מטעה פה אנשים על ימין ועל שמאל.
אם אתה עדיין חושב שאתה צודק , צרף לכאן מחקרים עם בסיס ולא חרטה שחיפשת בגוגל.
מי אמר שאתה לא שומר שבת? ציינתי באופן כללי , שאם תשמור שבת המצווה גדולה יותר מאשר לצום את כיפור.
גם אתה מקרה חריג.
זה מהאייפון, לא מפעיל חשמל 😃כי אתה מגיב בפורום ביום שבת
חחח אני אשמור את דעתי בנושא לעצמי 😃זה מהאייפון, לא מפעיל חשמל 😃
גם בבית הכנסת יש מזגנים בשבת 😉
אני לא לקחתי כמה חודשים ורציתי לראות אם 10 גרם ביום יגרמו לו להשפיע יותר מהר. אבל נשארתי חלש...למה 10 ? מאיפה הרעיון לקחת פי 2 ממה שמומלץ?
היה מחקר או משהו שפספסתי
אתה חולה על נסיונות הא, זכור לי הנסיון שלך עם המגנזיום ...אני לא לקחתי כמה חודשים ורציתי לראות אם 10 גרם ביום יגרמו לו להשפיע יותר מהר. אבל נשארתי חלש...
האמת זה בערך שני הנסיונות היחידים 😃 לא דברים חריגים מדיאתה חולה על נסיונות הא, זכור לי הנסיון שלך עם המגנזיום ...