עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחזה מהאייפון, לא מפעיל חשמל 😃
גם בבית הכנסת יש מזגנים בשבת 😉
3 עמודים אם לקחת או לא.
יש לך את כל החיים לקחת קריאטין, שבוע שלא תיקח לא יעשה כלום, ההפך, ישאר לך יותר בקופסא.
השאלה אם שבוע באמת זה מספיק , אולי צריך להפסיק 3 שבועות לפני בכדיי לרוקן לגמרי ?בוע שלא תיקח לא יעשה כלום
אולי בשביל הוד מעלתו אלו הן שאלות סרק, שאלתי שאלה לגיטימית והתשובות כאו שונות ומגוונות, כמו שאתה חושב שצריך להפסיק יש כאן קצת יותר מנוסים ממך שחושבים שאפשר לקחת גם ביום הצום... כנראה שאין אמת אחת וזה אינדיבידואלי.אז תעשה שבועיים ותפסיק עם כל השאלות סרק שלך בחיאת ראבק , שבוע , שבועיים חודש או חודשיים לא יזיקו לאף אחד.
סגור את הנושא , קח הפסקה שבועיים ומעלה
אולי בשביל הוד מעלתו אלו הן שאלות סרק, שאלתי שאלה לגיטימית והתשובות כאו שונות ומגוונות, כמו שאתה חושב שצריך להפסיק יש כאן קצת יותר מנוסים ממך שחושבים שאפשר לקחת גם ביום הצום... כנראה שאין אמת אחת וזה אינדיבידואלי.
אתה שולף תשובות מהמותן, פעם שבוע ואז שבועיים, לא מראה על בקיאות מיוחדת אני חייב לציין...
אני בן 38תפסיק להיות ילד אטום
לא כתבתי את זה בשום מקום, שאלתי את הבחור מאיפה הוא יודע שאני לא שומר שבת, זה לא אומר שאני שומרהרי אתה "שומר" שבת