הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להיות עם קריאטין ביום כיפור זה בעייתי ?

מצב
השרשור נעול

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
שקלתי להתחיל קריאטין אבל אז אגיע ליום כיפור בעוד חודש כשאני רווי כבר, זה יכול להכביד עליי את הצום באופן משמעותי או להיות בעייתי מבחינה גופנית ?

3 עמודים אם לקחת או לא.
יש לך את כל החיים לקחת קריאטין, שבוע שלא תיקח לא יעשה כלום, ההפך, ישאר לך יותר בקופסא.

אז תעשה שבועיים ותפסיק עם כל השאלות סרק שלך בחיאת ראבק , שבוע , שבועיים חודש או חודשיים לא יזיקו לאף אחד.
סגור את הנושא , קח הפסקה שבועיים ומעלה

• פותח/ת השרשור
אז תעשה שבועיים ותפסיק עם כל השאלות סרק שלך בחיאת ראבק , שבוע , שבועיים חודש או חודשיים לא יזיקו לאף אחד.
סגור את הנושא , קח הפסקה שבועיים ומעלה
אולי בשביל הוד מעלתו אלו הן שאלות סרק, שאלתי שאלה לגיטימית והתשובות כאו שונות ומגוונות, כמו שאתה חושב שצריך להפסיק יש כאן קצת יותר מנוסים ממך שחושבים שאפשר לקחת גם ביום הצום... כנראה שאין אמת אחת וזה אינדיבידואלי.

אתה שולף תשובות מהמותן, פעם שבוע ואז שבועיים, לא מראה על בקיאות מיוחדת אני חייב לציין...

אולי בשביל הוד מעלתו אלו הן שאלות סרק, שאלתי שאלה לגיטימית והתשובות כאו שונות ומגוונות, כמו שאתה חושב שצריך להפסיק יש כאן קצת יותר מנוסים ממך שחושבים שאפשר לקחת גם ביום הצום... כנראה שאין אמת אחת וזה אינדיבידואלי.

אתה שולף תשובות מהמותן, פעם שבוע ואז שבועיים, לא מראה על בקיאות מיוחדת אני חייב לציין...

הוא מלכותו זה בהחלט מספיק.
דבר שני , אדון מתחכם , תפסיק להיות ילד אטום ותפתח את המוח כדי להבין מה שאני מסביר לך , ואסביר לך שוב .
רשמתי לך קח שבוע הפסקה לפני , שזה מספיק. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח ולהרגיש "טוב יותר" תעשה שבועיים.
אני עדיין נצמד לשבוע. בסוף אתה תבחר לעצמך מה הכי טוב , ואני סבור שתבחר "נכון".
תשובות מהמותן? אני יכול לתת לך כמה שיעורים שתבחר , על איך להתאמן , כיצד לאכול ומתי לנוח כדי להתאושש.
ולגבי "מנוסים" ממני , הם לא מנוסים ממני. מבין? אתה זה ששולף מילים בלי בסיס. על סמך קבעת שהם מנוסים ממני? אולי על סמך זה שהם נרשמו לפורום לפניי? שאלוהים יעזור לך...הרי אתה "שומר" שבת.

• פותח/ת השרשור
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית