עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדקתי באתר שלהם,יש מערכת עם קוד ויצא שזה מקורי ,עדיין עדיף לא להשתמש?ושאלה נוספת ,igf lr3 של canada peptieds איך הוא, ואם יש igf אחר שכן עובד
ההתייחסות מצידך לבאלקן גובלת בזלזול.לא יודע מאיפה בא הקטע הזה של באלקאן לא טוב... אפשר להגיד על באלקאן המון דברים אבל לומר לא טוב מראה בורות לדעתי. באלקאן חברה מצוינת. הבעיה בארץ זה שהיו המון זיופים. אם הקוד תקין רוב הסיכויים שהמוצר תקין. מניסיון אישי שלי הדקה שלהם מצויין. תשתמש ואל תתייחס לכל האינטרסים שרצים פה....
לגבי הסמיכות. באלקאן משתמשת בשמן סינתטי. טיפה מרגיש שונה. אבל ידידותי מאוד. הכי סמיך מבאלקאן זה דווקא הפרימו... סיוט פשוט.
לגבי קנדה פפטיד, ניסיתי, עבד מצויין בכל פעם.
ההתייחסות מצידך לבאלקן גובלת בזלזול.
הרי היום, לאחר מספר שנים שהחברה רצה בארץ, הציבור יודע שמדובר ב-Hit or Miss מהשורה הראשונה.
וכן, גם חומרים עם קוד שכביכול Legit נוסו על ידי מספר משתמשים (חלקן פעילים בפורום ואפילו הגיבו על כך) לא היו הולמים.
אני לא מדבר איתך על משתמש שלא יודע לאכול ולהתאמן ורץ להאשים את החומרים, אלא על אנשים שניסו בעבר ועל באלקן התאכזבו.
אז ברגע שיש יותר מידי דעות קצה, זה אומר דרשני. ע"ע וורטקס, שגם עליה דובר רבות פה בפורום והרוב יודע מי עומד מאחורי הקלעים של המוצר. אז יש כאלה שיקבלו וורטקס מצויין ויש שלא. לאדם נייטרלי מהשורה, שווה להסתכן במה שעלול להתגלות עבורו כאכזבה? אני לא הייתי ממליץ.
פה בארץ כבר מזמן חלפו הימים שהיו לפני עשור שהיו חברות ברזל איכותיות וכולם נהנו. היום זה מסחרה ושוק בשר פרוץ ומלוכלך. כל חברה טובה מקומית זוכה ל"טיפול" מהגדולים (למי שלא הבין, להפצת שמועות, שקרים, זיופים, דילולים ושאר ממתקים) בכדי שלא לנגוס בנתח השוק הקטנטן הזה. מקס פרו הישראלית הייתה אחלה - וגורלה היה מר. כנ"ל בלו דראגון, פארמה לאב הוותיקה מביניהם ועוד כמה אחרות.
עד ששחקן הוגן בא לשוק המקומי, דואגים לטפל בו. זה מנגנון שיווקי. הרי מה כל כך שונה השוק של הסטרואידים משוק הסמים? כל אחד רוצה את הנייס גאי או האקסטה הכי Legit שאפשר, לא?
בהחלט כך. זה אומר הכל.אבל חלאס באלקאן נמאס מהם כבר. יש דברים אחרים... אם יש ספק אז אין ספק