הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ננדרולון של בלקן

• פותח/ת השרשור mor v
  • פורסם בתאריך
באלקן באופן כללי אינה מומלצת
לגבי עניין הסמיכות - פונקציה של הרבה מרכיבים וכימיה
לא הייתי מחליט האם חומר טוב או לא ע"ב סמיכותו

• פותח/ת השרשור
בדקתי באתר שלהם,יש מערכת עם קוד ויצא שזה מקורי ,עדיין עדיף לא להשתמש?ושאלה נוספת ,igf lr3 של canada peptieds איך הוא, ואם יש igf אחר שכן עובד

זה שהקוד תקין, לא אומר שהחומר טוב. לכן הוא לא אינדיקציה כלל. זה שזה לא "זיוף" לא אומר שהחומר עצמו פח.
לגבי הפפטידים - את החברה שציינת לא ממש מכיר
אולי @idan707 @Yalidan
יעזרו

בדקתי באתר שלהם,יש מערכת עם קוד ויצא שזה מקורי ,עדיין עדיף לא להשתמש?ושאלה נוספת ,igf lr3 של canada peptieds איך הוא, ואם יש igf אחר שכן עובד

השתמשתי מספר פעמים בIGF-LR3, כל מה שאני יכול להגיד לך שרוב חברות הפפטידים מוכרות אותו באנדרדוז באופן וודאי.
IGF-LR3 הוא חומר יקר באופן יחסי ומאד רגיש (חום קור ולחות), במצב אידיאלי הוא בא בתצורת אבקה שנשמרה במקפיא ב20- מעלות, מאחר ואין לך שום אינדיקציה כיצד הוא מאוחסן אצל "הדילר\חברה", יהיה לך מאד קשה לקבל חומר איכותי, לרוב תקבל איכות ממוצעות וירודה.
יכול להגיד לך שבפעם האחרונה שהשתמשתי בו העליתי את המינון פי 3 ל150 מיקרו גרם ורק אז התחלתי להרגיש אותו בועט, מה שמעיד על אנדרדוז (מינון של 50 מיקרו גרם אמור וצריך לתת בראש).
בסה"כ הייתי די מרוצה ממנו במהלך הPCT, עוזר לשמר מסת שריר באופן יחסי כמובן, נותן פאמפ ובנוסף עוזר רבות לאקנה שלי אישית מאד מחמירה בזמן הניקוי.
בכל מקרה במידה וכן תחליט לצרוך אותו הנה כמה טיפים:
- לא לחשוף את הויאל לשמש ישירה ותנאי חום.
- ברגע שהוא מגיע בתצורת אבקה ישר לזרוק אותו למקפיא עד שתחליט למעול אותו במים בקטריוסטטים.
- ברגע העירבוב עם המים הבקטריוסטטים יש לתת לויאל כמה דקות להגיע לטמפרטורת החדר כדי למנוע כניסת לחות
- לא לשקשק בעירבוב, ולא להשפריץ במכה את המים הבקטריוסטטים, ללחוץ בעדינות על המזרק בקצב אחיד ואיטי ולכוון לדפנות של הויאל, אנשים צריכים להבין שהחומר עצמו מאד רגיש וכל דבר שלא נעשה לפי הספר יגרום להורדת באיכות החומר.
- לא לעבור את ה50 יום שימוש
- ויש טוענים שאחרי שבועיים החומר נהרס עם מים בקטריוסטטים ללא Acetic Acid.
- אין טעם להזרקות מקומיות, החומר הוא systemic בעל זמן מחצית חיים של כמעט 24 שעות, הזרקה תת עורית בבטן תעשה את העבודה מצוין.3

במידה ותרצה עוד קצת מידע מהנסיון שלי עם החומר תרגיש חופשי לשאול.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה עידן , יש חברות שהיית ממליץ עליהן? את ה150 מיקרו לקחת במנה אחת או לחלק לאורך היום?ומה לגבי des igf?

הייתי ממליץ לך מאד להיכנס לאתר הבא - Steroid Source Reviews | eroids.com , יש שם ביקורות על כל מיני "חברות" פפטידים.
את המינון יש לקחת במכה אחת לפני או אחרי אימון זה לא ממש משנה בגלל זמן מחצית החיים הארוך, אל תתחיל עם 150 מיקרו גרם תתחיל עם 50 ותראה איך אתה מגיב לחומר.
שים לב שאתה מועל עם מים בקטריוסטטים, לעשות את החישוב הנכון כמה יחידות בין לאומיות (IU) אתה תצטרך פר 50 מיקרוגרם וכו...

לא יודע מאיפה בא הקטע הזה של באלקאן לא טוב... אפשר להגיד על באלקאן המון דברים אבל לומר לא טוב מראה בורות לדעתי. באלקאן חברה מצוינת. הבעיה בארץ זה שהיו המון זיופים. אם הקוד תקין רוב הסיכויים שהמוצר תקין. מניסיון אישי שלי הדקה שלהם מצויין. תשתמש ואל תתייחס לכל האינטרסים שרצים פה....
לגבי הסמיכות. באלקאן משתמשת בשמן סינתטי. טיפה מרגיש שונה. אבל ידידותי מאוד. הכי סמיך מבאלקאן זה דווקא הפרימו... סיוט פשוט.

לגבי קנדה פפטיד, ניסיתי, עבד מצויין בכל פעם.

לא יודע מאיפה בא הקטע הזה של באלקאן לא טוב... אפשר להגיד על באלקאן המון דברים אבל לומר לא טוב מראה בורות לדעתי. באלקאן חברה מצוינת. הבעיה בארץ זה שהיו המון זיופים. אם הקוד תקין רוב הסיכויים שהמוצר תקין. מניסיון אישי שלי הדקה שלהם מצויין. תשתמש ואל תתייחס לכל האינטרסים שרצים פה....
לגבי הסמיכות. באלקאן משתמשת בשמן סינתטי. טיפה מרגיש שונה. אבל ידידותי מאוד. הכי סמיך מבאלקאן זה דווקא הפרימו... סיוט פשוט.

לגבי קנדה פפטיד, ניסיתי, עבד מצויין בכל פעם.
ההתייחסות מצידך לבאלקן גובלת בזלזול.
הרי היום, לאחר מספר שנים שהחברה רצה בארץ, הציבור יודע שמדובר ב-Hit or Miss מהשורה הראשונה.
וכן, גם חומרים עם קוד שכביכול Legit נוסו על ידי מספר משתמשים (חלקן פעילים בפורום ואפילו הגיבו על כך) לא היו הולמים.
אני לא מדבר איתך על משתמש שלא יודע לאכול ולהתאמן ורץ להאשים את החומרים, אלא על אנשים שניסו בעבר ועל באלקן התאכזבו.
אז ברגע שיש יותר מידי דעות קצה, זה אומר דרשני. ע"ע וורטקס, שגם עליה דובר רבות פה בפורום והרוב יודע מי עומד מאחורי הקלעים של המוצר. אז יש כאלה שיקבלו וורטקס מצויין ויש שלא. לאדם נייטרלי מהשורה, שווה להסתכן במה שעלול להתגלות עבורו כאכזבה? אני לא הייתי ממליץ.

פה בארץ כבר מזמן חלפו הימים שהיו לפני עשור שהיו חברות ברזל איכותיות וכולם נהנו. היום זה מסחרה ושוק בשר פרוץ ומלוכלך. כל חברה טובה מקומית זוכה ל"טיפול" מהגדולים (למי שלא הבין, להפצת שמועות, שקרים, זיופים, דילולים ושאר ממתקים) בכדי שלא לנגוס בנתח השוק הקטנטן הזה. מקס פרו הישראלית הייתה אחלה - וגורלה היה מר. כנ"ל בלו דראגון, פארמה לאב הוותיקה מביניהם ועוד כמה אחרות.

עד ששחקן הוגן בא לשוק המקומי, דואגים לטפל בו. זה מנגנון שיווקי. הרי מה כל כך שונה השוק של הסטרואידים משוק הסמים? כל אחד רוצה את הנייס גאי או האקסטה הכי Legit שאפשר, לא?

ההתייחסות מצידך לבאלקן גובלת בזלזול.
הרי היום, לאחר מספר שנים שהחברה רצה בארץ, הציבור יודע שמדובר ב-Hit or Miss מהשורה הראשונה.
וכן, גם חומרים עם קוד שכביכול Legit נוסו על ידי מספר משתמשים (חלקן פעילים בפורום ואפילו הגיבו על כך) לא היו הולמים.
אני לא מדבר איתך על משתמש שלא יודע לאכול ולהתאמן ורץ להאשים את החומרים, אלא על אנשים שניסו בעבר ועל באלקן התאכזבו.
אז ברגע שיש יותר מידי דעות קצה, זה אומר דרשני. ע"ע וורטקס, שגם עליה דובר רבות פה בפורום והרוב יודע מי עומד מאחורי הקלעים של המוצר. אז יש כאלה שיקבלו וורטקס מצויין ויש שלא. לאדם נייטרלי מהשורה, שווה להסתכן במה שעלול להתגלות עבורו כאכזבה? אני לא הייתי ממליץ.

פה בארץ כבר מזמן חלפו הימים שהיו לפני עשור שהיו חברות ברזל איכותיות וכולם נהנו. היום זה מסחרה ושוק בשר פרוץ ומלוכלך. כל חברה טובה מקומית זוכה ל"טיפול" מהגדולים (למי שלא הבין, להפצת שמועות, שקרים, זיופים, דילולים ושאר ממתקים) בכדי שלא לנגוס בנתח השוק הקטנטן הזה. מקס פרו הישראלית הייתה אחלה - וגורלה היה מר. כנ"ל בלו דראגון, פארמה לאב הוותיקה מביניהם ועוד כמה אחרות.

עד ששחקן הוגן בא לשוק המקומי, דואגים לטפל בו. זה מנגנון שיווקי. הרי מה כל כך שונה השוק של הסטרואידים משוק הסמים? כל אחד רוצה את הנייס גאי או האקסטה הכי Legit שאפשר, לא?

וואלה לא יודע מה אתה רואה פה זלזול.... אבל חבל לא לשם הלכתי. נתתי תגובה טהורה מניסיון אישי שלי. אני אישית השתמשתי ואני אישית התנסיתי ואני יודע שהכנסתי מקורי. אז זה מה שאני חושב.
כל חברה טובה גם באייר.... ברגע שמזייפים אותה ומפיצים יהרסו לה תשם. חבל.
אבל חלאס באלקאן נמאס מהם כבר. יש דברים אחרים... אם יש ספק אז אין ספק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית