עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה קניתיכול להמליץ לך על מה שאני עשיתי,
קניתי מזרוני פאזל 4 סמ עובי
חתכתי והדבקתי בהתאם לחדר,
אוטם כל פצצה שאני נותן ברצפה, וגם הרבה יותר זול פי כמה מהמשטחי של החדכ ...
איפה קנית
חשבתי לקנות פה:
מזרן פאזל | מזרון פאזל | מזרן לתינוקות
לקנות איזה 8 פעמים 4 מזרונים של 1 ס"מ ולהדביק 4 אחד על השני ככה יוצא ממש זול..
כדאי?
אחי איזה תל אביב רק הדלק לשם יעלה לי מלא..לא אחינו יוצא לך יותר יקר אפילו...
מטר על מטר פאזל בחנות שנקראת פיטנס דיפו בתל אביב עולה 100שח לריבוע, תקנה כמה הוא גם יעשה לך מחיר הם אחלה גברים שם,
המזרונים שלהם היו הכי טובים ויפים, זה המסרונים שאצלי בתמונה הם האדומים,
הכחולים שזו חברה אחרת פחות יפים אבל מעולים גם,
קניתי בחנות בראשלצ, שאם תרצה אני אוכל לחפש לך את השם שלהם... הם היו קצת קצת יותר יקרים אני חושב 110 שקל לריבוע או שאותו מחיר אפילו ..
מה גודל החדר שלך?
אחי איזה תל אביב רק הדלק לשם יעלה לי מלא..
מזרון פאזל 1X1 מטר עובי 2 ס"מ - טוטאל ספורט
חשבתי לקנות מהם, אני לא צריך לכסות את כל המקום במזרונים, כי זה נמצא במרפסת, חישבתי לי במטרים נגיד לשים מתחת לכל מכשיר (ראק, בנץ, דדליפט ומקום למשקולות) יצא לי משהו כמו 6 מטר, אז חשבתי לקנות משם יוצא זול איזה 390 שקל ואז אני יכול גם לקנות עוד משקולות
מה אתה אומר?
מה כפול?עם לשים כפול בכל נקודה?
תשמע,מה כפול?
לא חושב שצריך כפול מתחת למכשירים, בעמדה של הדדליפט יש לי משטח עץ, אז אני אשים בכל צד ריבוע של גומי בשביל אקסטרה איפה שנופל המוט, לא יספיק?
שמע בתאכלס אני בדילמה, לבזבז את כל הכסף על 12 שטיחים של 2 מ"מ (ולשים 6 אחד על השני) או לקנות רק 6 של 2 מ"מ ועוד משקולות או מקבילים לחדר כושר ובעתיד לקנות עוד 6.תשמע,
מתחת למכשירים אתה יכול לשים מזרון גם של בטן אחי,
זה הרבה יותר זול,
השאלה איך אתה רוצה את המכון שלך....
אני לפני שהפכתי את כל הרצפה למשטח פאזל
שמתי מזרוני בטן שמעט 1 סמ, והייתי צריך להוריד את המשקולת לאט ובעדינות כדי שהשכנים מלמטה לט יחשבו שהולכת לפול להם התקרה,
אם אתה הולך להשקיע בחדר משקולות אחי מנסיון תשקיע עד הסוף אבל כן תנסה למצמצם את המחיר אבל לא תמורת דברים כאלה שלדעתי הם בסיסיים,
תעשה לחיצה בדאמבלים וזרוק את המשקולות חופשי אחי על הרצלה בלי פחד
תן דד ליפט(אם כבר אתה משקיע במשקולות במשקלים כאלה בלהתחשב שהדדליםט שלך לא 40 קילו) תזרים לך רצפה טובה שלא תצטרך לחשב בכלל על איך להניח את המוט,
אני הרוב עבדתי בידיים לבד וזה יצא זול מאוד וגם גרם לי להעריך יותר את החדר....
שורה תחתונה אני חושב שכדאי לך אם זה חדר שלם רק לזה, להשקיע.
אתה עושה דדליפטים ולא שומעים ? אתה זורק ולא שומעים ? וזה לא רך מידיי המשטחי פאזל האלה ?יכול להמליץ לך על מה שאני עשיתי,
קניתי מזרוני פאזל 4 סמ עובי
חתכתי והדבקתי בהתאם לחדר,
אוטם כל פצצה שאני נותן ברצפה, וגם הרבה יותר זול פי כמה מהמשטחי של החדכ ...
שמע בתאכלס אני בדילמה, לבזבז את כל הכסף על 12 שטיחים של 2 מ"מ (ולשים 6 אחד על השני) או לקנות רק 6 של 2 מ"מ ועוד משקולות או מקבילים לחדר כושר ובעתיד לקנות עוד 6.
אתה עושה דדליפטים ולא שומעים ? אתה זורק ולא שומעים ? וזה לא רך מידיי המשטחי פאזל האלה ?
חח איפה יעלה פחות מ600 שלח6 מזרוני פאזל 4 סמ
יעלו לך מתחת ל600 כי הם יעשו לך מחיר...
תרד מה2 סמ זה גם דק קצת...
זה לא הרבה אחי, ומקבילים אחי אתה יכול לעשות כמו אצלי מצינורות pvc זה יעלה לך כלום ובכלל אם ישלך מישהו שעובד שאולי יכול להשיג לך במחיר זול את החומרים אחי
כלום.
ניסיתי את זה לפני שרצתי לקנות לכל החדר,
אני זורק משקולת של 15 קילו מגובה של המותן ולא שומעים כלום.
חח איפה יעלה פחות מ600 שלח
אין לי מה לשים בכל החדר אחי, רק בנקודות לא?טוב מבדיקה קצרה זה יעלה יותר מ100 שקל אתה צודק..
אני עדיין בטוח אבל שבפיטנס דיפו מוכרים ב100 לחתיכה, אבל זה רחוק ממך...
אני אמרתי לך מה לדעתי עדיף בתור אחד שעשה את מה שאתה רוצה ובסוף החליף לכל החדר מזרונים...
אבל החלטה שלך אחינו:79nb:
אין לי מה לשים בכל החדר אחי, רק בנקודות לא?
מרפסת ענקית יעלה לי אלפים רק לרצף בגומי לא משתלםשוב אני לא יודע בדיוק מה אתה מתכנן אחי...
אם זה כל החדר שלך מיועד לזה,
אם נוח יהיה לך לעבוד צפוף באזורים שרק שמת מזרונים, כי קח בחשבון שבאמצע אימון אחי אתה לא תתחיל להבריג כל הזמן משקולות מחוץ למוט ולהעביר אותם לדאמבל
אתה תרצה כמה שיותר מהר לבצע את התרגיל הבא ופשוט תביא משקולות אחרות לדאמבל שלך ככה שהמוט שלך ישאר על הרצפה, אם אתה תשים בנקודה מסוימת שלא תהיה מספיק גדולה אתה תסבול מזה שכל רגע תמטרך להזיז את המוט למקום אחר כדי לבצע תרגיל,
אננ לנוחיות שלי עשיתי את כל החדר כי זה חדר קטן ממש....
שלי בערך 3.5x3.5 ....c וזה יצא גם הרבה יותר אסטתי וגם פרקטי אחי אני זורק מוטות על הרצפה ויש לי עוד מלא מקום
טיל אחימרפסת ענקית יעלה לי אלפים רק לרצף בגומי לא משתלם
כרגע יש ברזלים שמקיפים בשביל שלא יכנסו יונים ויחרבנו (כן בהתחלה היה מלא חרא של יונים) ולגבי ההגנה מהמים יש לי איזה פתרון זמניטיל אחי
אז פשוט סגור לך שטח מהמרפסת במזרונים לא את כל המרפסת שטח שיספיק לך להתאמן בנוחיות ובלי להרגיש שאתה כלוא בכמה מזרונים בודדים ושלא נוח לך להתאמן
ואגב אתה צריך להיות מוכן להרבה חלודה ולשמן את הצירים של הכיסא שלך מידיה פעם אם זה פתוח.. ולכסות את הציוד בגשם או למצוא פתרון נוח להתאמן כשיש גשם..
6 מזרוני פאזל 4 סמ
יעלו לך מתחת ל600 כי הם יעשו לך מחיר...
תרד מה2 סמ זה גם דק קצת...
זה לא הרבה אחי, ומקבילים אחי אתה יכול לעשות כמו אצלי מצינורות pvc זה יעלה לך כלום ובכלל אם ישלך מישהו שעובד שאולי יכול להשיג לך במחיר זול את החומרים אחי
כלום.
ניסיתי את זה לפני שרצתי לקנות לכל החדר,
אני זורק משקולת של 15 קילו מגובה של המותן ולא שומעים כלום.
אתה בטוח שזה פיטנס דיפו? כי זה מה שמופיע באתר שלהם:לא אחינו יוצא לך יותר יקר אפילו...
מטר על מטר פאזל בחנות שנקראת פיטנס דיפו בתל אביב עולה 100שח לריבוע, תקנה כמה הוא גם יעשה לך מחיר הם אחלה גברים שם,
המזרונים שלהם היו הכי טובים ויפים, זה המסרונים שאצלי בתמונה הם האדומים,
הכחולים שזו חברה אחרת פחות יפים אבל מעולים גם,
קניתי בחנות בראשלצ, שאם תרצה אני אוכל לחפש לך את השם שלהם... הם היו קצת קצת יותר יקרים אני חושב 110 שקל לריבוע או שאותו מחיר אפילו ..
מה גודל החדר שלך?