הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משטחי גומי לחדר כושר ביתי

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
יש למישהו המלצות? ואתם יודעים כמה מ"מ צריך בשביל להחזיק מעל ל-100 קילו וכאלה? משקלים גבוהיים בוא נגיד ושאפשר לזרוק איזה דאמבל בלי לפחד ליפול מהרצפה חח

כן אני קניתי בפיטנס דיפו ועברתי לחברה אחרת כי הם עברו מראשלצ לתל אביב אם לא מצאת אצלם באתר כנראה הם לא מוכרים יותר אולי.....

מה זה 15 קילו ? אני מדבר על דדליפטים של 150 200 קילו...

תקרא עוד פעם כי לא נראה לי שהבנת.
בפעם הראשונה שקניתי ניסיתי עם המשקולות שהיו לי באותו הזמן שאז שקלו 15 קילו
וזרקתי
אותם מגובה של המותנים פשוט זרקתי אותם, אם לא הזיז בכלל למזרון דבר כזה גם דדליפט שאתה מוריד לו מה200 קילו בחבטה שלך ברצפה אגב, לפחות אני מקווה להאמין שאתה לא מהמפגרים שזורקים את המוט מהגובה)
לא יעשה דבר לריצוף,
ומנסיון של דדליפט של 150 קילו עכשיו אני יכול להגיד לך שאתה יכול גם להיות מפגר ולזרוק מהגובה על מזרון כזה 😃

המשקל הוא פחות אובייקט לבדוק את איכות המזרון מעבר למשקלים האלה, אם אתה רואה שהצפיפות של המזרון כל כך חזקה לבלום משקולת של20 קג שנזרקת מגובה כזה אתה יכול להיות רגוע על עבודנ עם משקלים כבדים יותר.

כן אני קניתי בפיטנס דיפו ועברתי לחברה אחרת כי הם עברו מראשלצ לתל אביב אם לא מצאת אצלם באתר כנראה הם לא מוכרים יותר אולי.....

תקרא עוד פעם כי לא נראה לי שהבנת.
בפעם הראשונה שקניתי ניסיתי עם המשקולות שהיו לי באותו הזמן שאז שקלו 15 קילו
וזרקתי
אותם מגובה של המותנים פשוט זרקתי אותם, אם לא הזיז בכלל למזרון דבר כזה גם דדליפט שאתה מוריד לו מה200 קילו בחבטה שלך ברצפה אגב, לפחות אני מקווה להאמין שאתה לא מהמפגרים שזורקים את המוט מהגובה)
לא יעשה דבר לריצוף,
ומנסיון של דדליפט של 150 קילו עכשיו אני יכול להגיד לך שאתה יכול גם להיות מפגר ולזרוק מהגובה על מזרון כזה 😃

המשקל הוא פחות אובייקט לבדוק את איכות המזרון מעבר למשקלים האלה, אם אתה רואה שהצפיפות של המזרון כל כך חזקה לבלום משקולת של20 קג שנזרקת מגובה כזה אתה יכול להיות רגוע על עבודנ עם משקלים כבדים יותר.
אני לא אזרוק את הדדליפט, השכנים לא התלוננו או משהו מדדליפט 150? לא שומעים ?

במה לדדליפט סתכל בגוגל תמונות

אתה שולח אותי לחפש תמונות כדי לעזור לך?
שמע אתה עצלן

יש המון סגנונות של במות לי לצורך העניין בניתי במפרים עץ מרופדים אני לא יודע מה אתה משתמש

בקיצור שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה שולח אותי לחפש תמונות כדי לעזור לך?
שמע אתה עצלן

יש המון סגנונות של במות לי לצורך העניין בניתי במפרים עץ מרופדים אני לא יודע מה אתה משתמש

בקיצור שיהיה בהצלחה
חח דיברתי איתך תוך כדי שיעור היה בעייתי לשלוח
deadlift_platform_4_1.jpg

דיברתי על משהו כזה בכל אופן

אני קניתי את המשטח הזה:ציוד מקצועי-ריצוף לחדר כושר-שטיח גומי לחדר כושר 8 מ"מ
מאביר ספורט ואני יכול להגיד שהוא לא יחזיק דדליפט של יותר ממאה קילו( עוד לא ניסיתי אבל בשמונים קילו אמרו לי ששומעים רעשים מהמקלט) אז אני הולך לקנות עוד 2 כאלה לחתוך אותם ולעשות סוג של פלטפורמה רק לדדליפט אבל לדאמבלים רגילים המשטח סבבה.

• פותח/ת השרשור
אני קניתי את המשטח הזה:ציוד מקצועי-ריצוף לחדר כושר-שטיח גומי לחדר כושר 8 מ"מ
מאביר ספורט ואני יכול להגיד שהוא לא יחזיק דדליפט של יותר ממאה קילו( עוד לא ניסיתי אבל בשמונים קילו אמרו לי ששומעים רעשים מהמקלט) אז אני הולך לקנות עוד 2 כאלה לחתוך אותם ולעשות סוג של פלטפורמה רק לדדליפט אבל לדאמבלים רגילים המשטח סבבה.
חח לא הגזמנו בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית