הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בזמן תואר ראשון, שנה א', הנדסה.

@Nikita במקרה הזה הייתי עושה משהו שונה. לומד קורס של פיתוח אפליקציות / תכנות web ומשתלב בעבודה בתפקיד התחלתי ותוך כדי מתחיל את הלימודים.
ככה תצבור נסיון במקביל ללימודים.
כל זאת בהנחה שאתה מעריך שאתה מוכשר בתחום
אם לבעלי תואר מכללה קשה להתקבל איך בעל תעודה יתקבל? כבר נרשמתי, אני לא רוצה לעשות חצי דרך.

אם לבעלי תואר מכללה קשה להתקבל איך בעל תעודה יתקבל? כבר נרשמתי, אני לא רוצה לעשות חצי דרך.
אני לא יכול להתחייב על זה ב 100% אבל המרחק בין בוגר מכללה לבוגר תעודה הוא לא כל כך גדול.
וההשקעה מבחינתך היא שונה.

אבל נראה שאתה יודע מה אתה רוצה וזה מצוין. אז לך על זה בכל הכוח. בהצלחה!

לגבי תואר ראשון בחינוך גופני לדעתכם אפשרי לשלב עבודה בתור מדריך עם הלימודים ?

אני עבדתי כל התואר (הנדסת תעו"נ ברופין) חלק מהזמן ב2 עבודות (ברמן) וחלק מהזמן מנהל בר.

ממליץ לך בחום אם אתה אוהב את המקום עבודה שלך ועושה כסף טוב (75 ממוצע זה אש) תשמור על המקום עבודה על אש קטנה לפחות (1-2 משמרות אם אפשר קצרות).

אני מצאתי את התואר הזה בכלל לא עמוס, יש כמובן שוק בהתחלה, ומקצועות קשים כמו חדוא, ליניארית ופיזיקה... אבל תלוי באופי שלך כמה אתה לחוץ וכו'. אני מצד שני לא כל כך דוגמא החל משנה שניה זרקתי זין ממש ולא עשיתי שום מטלה (הכל סוג של העתקה ברמה כזו או אחרת) ולמדתי רק לפני מבחנים.

בלי קשר באופן כללי ממליץ לך בחום לחפש עבודה (בשכר הרבה יותר נמוך לשעה, תתכונן) שאיכשהו קשורה למקצוע או אפילו בחברה "רצינית". יש לי חברים שעבדו בדלפק helpdesk באמדוקס תפקיד כללי לגמרי ורק בגלל השם אמדוקס זה פתח להם הרבה דלתות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית