הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון בדיקת טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור Ben97
  • פורסם בתאריך

Ben97

משתמש פעיל
308
257
נק' מוניטין:
305
308
257
אני עושה SS כבר 4 חודשים, הגעתי ל145 קילו סקוואט ובזמן האחרון החלו לי כאבים בגב התחתון בצד שמאל, ואני מתאר לעצמי שיש בעיה בטכניקה.
אגב, אני רוצה לציין שעד לפני 5 חודשים לא נשמתי טוב בתרגילי בסיס (הייתי משחרר את האוויר) וזה גרם לי גם לכאבים שנמשכו במשך הרבה זמן, אבל מרגע שלמדתי על ולסלבה מנובר זה עבר לי.. אבל הכאב שהיה אז שונה ממה שיש לי עכשיו.

חוץ מזה ששמתי לב שאני שלא שובר מקביל (אני אטפל בזה), אשמח להערות ולטיפים.

מהנסיון המועט שרכשתי עד כה שמתי לב שהכאב באזור שאתה מתאר הוא שריר תפוס.
עיסוי לישבן בעזרת רולר יפתור לך תבעיה אני מאמין.
(של הכאב בצד שמאל של הגב התחתון..את השבירת מקביל זה לא יפתור..)

• פותח/ת השרשור
מהנסיון המועט שרכשתי עד כה שמתי לב שהכאב באזור שאתה מתאר הוא שריר תפוס.
עיסוי לישבן בעזרת רולר יפתור לך תבעיה אני מאמין.
(של הכאב בצד שמאל של הגב התחתון..את השבירת מקביל זה לא יפתור..)
תודה רבה על המענה. אני בדקתי את הנושא של קניית רולר, אבל בינתיים עשיתי לעצמי עיסוי עם כדור בייסבול, שעשה עבודה לא רעה בלהעביר את הכאב אבל זה היה זמני.

הטכניקה לא נראית טוב. אתה נמצא על האצבעות ולא על אמצע כף הרגל, ומוביל את התנועה עם החזה. אבל אין בה שום דבר בעייתי מבחינת הגב.

• פותח/ת השרשור
בן! מוכר לי המקום הזה... 😉
כואב לך רק בסקווט? יכול להיות גם טריגר מעומס מצטבר מהתוכנית.. איך השינה/התזונה?
בכל מקרה יש מבינים ממני
@White Walker @stitch @MikeRozner
כן, רק בסקוואט זה כואב. התזונה בסדר, ולעיתים השינה משתנה (7-6 שעות במקום 8)

זה לא ממש lb אבל הטכניקה נראית טוב, לפעמים כאבים הם לא מליקוי טכני אלא פשוט מעומס מצטבר. עיסוי, דילואוד והרוב נפתר...
תודה רבה על התשובה.

הטכניקה לא נראית טוב. אתה נמצא על האצבעות ולא על אמצע כף הרגל, ומוביל את התנועה עם החזה. אבל אין בה שום דבר בעייתי מבחינת הגב.
תודה על התשובה, אני אקח לתשומת ליבי ואתקן.

אם זה היה באמת לואו באר היית צודק

גם אני חושב שהמיקום של המוט הוא לא בדיוק LB...סוג של באמצע.
אתה גם מסתכל למעלה במקום להסתכל למטה וקדימה כמו שצריך בLB-אבל נראה לי שזה בגלל המראה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית