הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספר בנושא תזונה

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
לא יודע אם זה הפורום הכי קשור לנושא אבל בכול זאת,
יש לי חלונות זמן גדולים מאוד בתפקיד הצבאי שלי ואני מחפש ספר תזונה לספורטאים.
איזה ספר אתם מכירים שהמידע בו הוא הכי אמין/אקטואלי/לא חרטא שקיים בשוק (עדיפות קטנה לעברית)
תודה מראש לעוזרים.

בגדול, כנראה שבאף ספר לא יהיה לך מידע אקטואלי כיוון שעד שעורכים ספר, ועד שעושים לו הגהה ועד שהוא מופץ לציבור ועד שמתרגמים אותו לעברית לוקח הרבה זמן.

אתה תמיד יכול לקרוא את המאמרים באתר.
בנוגע לאמינות, יש דרך מאוד פשוטה לדעת שמה שאתה קורא אמין.. להסתכל על רשימת המקורות של המאמר וללכת לעיין גם במקורות האלה.

• פותח/ת השרשור
בגדול, כנראה שבאף ספר לא יהיה לך מידע אקטואלי כיוון שעד שעורכים ספר, ועד שעושים לו הגהה ועד שהוא מופץ לציבור ועד שמתרגמים אותו לעברית לוקח הרבה זמן.

אתה תמיד יכול לקרוא את המאמרים באתר.
בנוגע לאמינות, יש דרך מאוד פשוטה לדעת שמה שאתה קורא אמין.. להסתכל על רשימת המקורות של המאמר וללכת לעיין גם במקורות האלה.

קודם כל תודה על התשובה,בנוגע לקטע האקטואלי אני מדבר בעיקר על מחקרים חדשים (משמעותיים) שמפריכים או מוכיחים נושא מסוים. (ופחות מידע חדש שנמצא בזמן האחרון) ואני מניח שמחקרים כאלה אין לעתים כל כך קרובות.
ובנוגע למאמרים, זה מה שאני עושה כרגע אבל בגלל שאני לא מול מחשב אלא בטלפון העיניים יוצאות והאינטרנט נגמר. בגלל זה אני מעדיף ספר (גם מטעמי נוחות)

תזונה לספורטאים של רונדה ביין הכי נחמד שמצאתי..

Back
למעלה תחתית