הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא חיטוב הגוף

Omribanbaruch

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
2
39
2
רציתי לדעת האם אני בכיוון הנכון הניטרלי שלי הוא 2373 קלוריות, אני שוקל 76 קילו ו 1.72
אני רוצה לחטב את הגוף ואני אוכל 2100- 2000 קלוריות, ביום אימון משקולות אני שורף 250 בערך אז זה יוצא 1850 קלוריות.
ירדתי יפה מ 80 קילו ל 76 קילו בלי אירובי בכלל השאלה שלי האם זה ירידה טובה ותקינה והאם הגירעון הוא טוב ? ואני שומר על משקלי עבודה בצורה טובה.
האם להוסיף האירובי הוא נחוץ חובה בחיטוב או שזה כלי שאפשר להשתמש בו רק שנתקעים?

נערך לאחרונה:
רציתי לדעת האם אני בכיוון הנכון הניטרלי שלי הוא 2373 קלוריות, אני שוקל 76 קילו ו 1.72
אני רוצה לחטב את הגוף ואני אוכל 2100- 2000 קלוריות, ביום אימון משקולות אני שורף 250 בערך אז זה יוצא 1850 קלוריות.
ירדתי יפה מ 80 קילו ל 76 קילו בלי אירובי בכלל השאלה שלי האם זה ירידה טובה ותקינה והאם הגירעון הוא טוב ? ואני שומר על משקלי עבודה בצורה טובה.
האם להוסיף האירובי הוא נחוץ חובה בחיטוב או שזה כלי שאפשר להשתמש בו רק שנתקעים?
האירובי מעבר לזה שזה נחמד לקטע של לא לעלות במדרגות ולהתנשף כמו חמור,זה כלי למשחק עם הקלוריות,זאת אומרת כלי לאכול יותר כביכול או כלי לקצץ כשאין מאיפה באוכל

• פותח/ת השרשור
אוקי אז אפשר להתחטב עד אחוז שומן נמוך ללא אירובי?

אפשר, זה ידרוש ממך להיות יחסית פעיל ביומיום באופן לא יזום (ללכת ברגל וכו') ו/או להוריד באופן חד את הערכים הקלוריים בתפריט (סיכון לאבד מסת שריר)

• פותח/ת השרשור
הגירעון שלי טוב? ואני מחשב ערכים דרך my fitness pay רושם ערכים בעברית

Back
למעלה תחתית