עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הOP3 הוא טוב, הבעיה היא שאני משווה אותו לטלפון הקודם שהיה לי לפני 3 שנים ולכן מצופה שיהיה הבדל (במיוחד שסמאטפונים נהיים איטיים ככל שהם עוברים יותר עדכונים). יש לו פונקציות כמו הDash Charge והקורא טביעות אצבע שבאמת אהבתי.ומה לגבי הoneplus 3 אתה מרוצה ממנו?
רק הערה לגבי הZ3, לא קונים טלפון שהוכרז לפני שנתיים+ (מקסימום שנה). הסיבה היא שטלפון שהוכרז מהפכני בשנת 2014 וקיבלת ביקורות משובחות לא יהיה כזה ב2016 כי שאר החברות יישרו קו.אני חושב גם להביא את z3 של סוני שהבנתי שיש לו חיי סוללה ארוכים מאוד. רוב השימוש שלי הוא וואטסאפ ואינטרנט..
מה היתרון שלו על הoneplus 3?למה לא נקסוס 6 החדש?
מה העלות של ה oneplus3 ?מה היתרון שלו על הoneplus 3?
ממה שאני מבין הz3 נוח מאוד למי שצריך פלאפון לענייני וואטסאפ ואינטרנט בלבד, כי יש לו חיי סוללה ארוכים ויחסית קליל לשימוש כי אין הרבה דברים מובנים. והיתרון שהוא זול משמעותית
2200.מה העלות של ה oneplus3 ?
תשמע פעם ראשונה שאני קונה פלאפון של גוגל... היה לי HTC ONE X בזמנו, גם G2 ואפילו אייפון..
בינתיים הנקסוס הוא ליגה אחת מעל כולם לדעתי.
החל מטביעת האצבע (שזה הכי נוח שיש במיקום הכי נוח מאחורי הפלאפון), עד לגודל המסך, והעובדה שהוא פשוט עובד מהר כל הזמן עם טעינה מהירה של 40 דקות ועדכונים שוטפים כל הזמן למערכת הפעלה.
כן, מעבד וזיכרון טוב יותר.אם קראתי נכון המפרט של oneplus 3 חזק יותר משל הנקסוס.
מה הקשר htc ?כן, מעבד וזיכרון טוב יותר.
טוב יש הפרש של כמעט שנה בין הטלפונים..
מה שכן מערכת ההפעלה יכולה להיות קצת איטית (של ה HTC)
בכל אופן אם ה HTC עולה 2200 כנראה שהייתי הולך על זה גם.
טעות שלי.הoneplus זאת חברת בת של htc ?
שמע יש לי את ה oneplus 3, את Oneplus 2 לא ניסיתי ולא ראיתי רק שמעתי עליו שהוא גם טוב, אני יכול להגיד באופן אישי שהפלאפון ממש ממש טוב ואני מאוד ממליץ עליו, המצלמה שלו מעולה,הוא מהיר מאוד, טביעת אצבע הכי מהירה שראיתי ויש עוד מיליון פיצ'רים ודברים בפלאפון כמו 6 GB Ram שזה פסיכי ואני לא יודע אם אני משתמש בכלל בחצי אבל בסדראני רוצה לקנות פלאפון חדש, החלטתי שאני הולך על הoneplus , למי שיצא להתנסות, האם ההפרשי ביצועים בין ה2 ל3 משמעותיים? ההפרש במחירים יחסית גבוה, 1400 לעומת 2200.
אני קניתי מגן ואין בעיה עם האחיזה או משהו, פלאפון פצצה,אחלה מחיר גם המצלמה בין הטובות שראיתילי יש את ה-OnePlus 3 ולאחי את ה-OnePlus 2.
ההבדל העיקרי הוא בסוללה, שבשניהם מרגישה אינסופית אך ב-OP3 היא חזקה יותר, ובזיכרון העבודה (ram). ב-OP3 יש לך 6GB ram, שזה יותר מלא מעט מחשבים ניידים ונייחים. זה אשכרה מחשב חזק בתוך סמארטפון.
אני מניח שגם נעשו שיפורים במצלמה, אבל לא בדקתי את ההבדל באיכות התמונה בין שני המכשירים.
אם אתה לא מתכוון לקנות קייס לפלאפון, כמו ש @OFEKHA001 כתב, האחיזה ב-OP2 הרבה יותר טובה. הפלאפון שלי החליק כבר לפחות שלוש פעמים במהלך החודש שאני מחזיק בו, משום שאני עצלן מדי להזמין לו קייס.
בגדול, אני מאוד מרוצה ממנו בהשוואה לגלקסי שהיה לי קודם. גם ממשק המשתמש הרבה יותר נוח וקל. כאמור מערכת ההפעלה היא אנדרואיד, אך ממשק המשתמש הוא Oxygen.
שני המכשירים לפי דעתי עדיפים בהשוואה למקבילם בדור מחברת סמסונג או אפל.
שאלת לגבי הפרשי הביצועים. את ההבדל בין 3-4GB ראם לבין 6GB ראם לא קשה לתאר.