הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון חדש OnePlus

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
אני רוצה לקנות פלאפון חדש, החלטתי שאני הולך על הoneplus , למי שיצא להתנסות, האם ההפרשי ביצועים בין ה2 ל3 משמעותיים? ההפרש במחירים יחסית גבוה, 1400 לעומת 2200.

ממה שקראתי לפני שהחלטתי לקנות הOP2 נחשב כישלון בעיני רבים:
ELI5: The OnePlus 3 smartphone • /r/oneplus

המתחרה שלו במחיר שאתה מחפש הוא הNexus 5X שהוא טוב יותר מהכישלון של הOP2:
Should i buy a nexus 5x or a oneplus 2? • /r/oneplus

אני רק רוצה לציין שלפני שקניתי את הOP3 היה לי 3 שנים את המוטו G והייתי מאוד מרוצה (עלה בסביבות 800₪ בלי מע"מ/מכס), אולי אם אתה מחפש באדגט' פון כי אתה אתה לא צריך לשימושים שלך מה שהוא יותר מזה. כדי אולי לקנות את הגירסא השלישית שיצאה ב2015:
Girlfriend: New Phone - Moto G or Nexus 5X? • /r/nexus5x
עולה 520₪ ללא מע"מ וללא משלוח ויש לו סוללה הכי טובה שיצא לי לראות בשנים האחרונות.

• פותח/ת השרשור
ומה לגבי הoneplus 3 אתה מרוצה ממנו?

אני חושב גם להביא את z3 של סוני שהבנתי שיש לו חיי סוללה ארוכים מאוד. רוב השימוש שלי הוא וואטסאפ ואינטרנט..

נערך לאחרונה:
אני מ2014 עם הOP1 והוא מעולה!
מאמין שאצא הOP4 אני יקנה או אותו או את השלישי.

ומה לגבי הoneplus 3 אתה מרוצה ממנו?
הOP3 הוא טוב, הבעיה היא שאני משווה אותו לטלפון הקודם שהיה לי לפני 3 שנים ולכן מצופה שיהיה הבדל (במיוחד שסמאטפונים נהיים איטיים ככל שהם עוברים יותר עדכונים). יש לו פונקציות כמו הDash Charge והקורא טביעות אצבע שבאמת אהבתי.
האמת היא שהסיבה שבסוף קניתי אותו למרות שאני סטודנט תפרן היא שרציתי מערכת מחשוב טובה שבה אוכל לקרוא מידע ולראות יוטיוב כשאני לא בבית, החלטתי בינתיים לוותר על מחשב נייד ולחבר למכשיר מקלדת חיצונית אם אצטרך, אז בעצם זה במקום מחשב נייד.

קשה לי לסווג אותך אם אתה צריך מערכת מפלצתית עם 6 ג"ב ראם בכיס. אתה מוכן להתפשר על מחשב לא מהגרסא האחרונה (גלאקסי אדג' 7 או האייפון) שזה כבר מראה על נכונות לחסוך.
לדעתי ל90% מהאנשים טלפון באדגט' יהיה הדבר החכם ביותר לעשות לשימושים שלהם (כאלה שהם לא צלמים מקצועיים, משחקים משחקים מטופשים לפלאפון או שצריכים שהטלפון ינגן סרטים ב4K משום מה).
מהצד השני אם אתה מאוהב בטלפון שלך ואתה לא מסתכל על שום דבר חוץ מהמסך זה בסדר גם לקנות משהו שהוא מקצועי ולהחליף אותו אחרי שנה וחצי.
טלפון באדגט' טוב מכמה סיבות:
1. כמעט כולם יגדירו אותו כBest Value. אם כי בסוף יקנו אייפון כי "זה אייפון".
2. יש דגמים עם סוללה נורמלית שהולמת את השימוש המודרני שלנו בסלולר ומוותרת על הצורך להסתובב עם מטען לכל מקום.
3. יש דגמים עם איכות בנייה מדהימה בגלל שהם לא מיועדים להיות נוצצים כמו הסמארפטונים ב4000₪. בנוסף קל לנתק רגשות אל הפלאפון ולהשתמש בו כשצריך גם עם הידיים לא נקיות או אם הוא מחליק מהרצפה זה לא ביג דיל. המוטו G שלי החזיק עשרות נפילות מהרצפה ולעולם לא חששתי להשתמש בו גם אם הידיים היו רטובות או שירד גשם חזק.

עריכה:
אני חושב גם להביא את z3 של סוני שהבנתי שיש לו חיי סוללה ארוכים מאוד. רוב השימוש שלי הוא וואטסאפ ואינטרנט..
רק הערה לגבי הZ3, לא קונים טלפון שהוכרז לפני שנתיים+ (מקסימום שנה). הסיבה היא שטלפון שהוכרז מהפכני בשנת 2014 וקיבלת ביקורות משובחות לא יהיה כזה ב2016 כי שאר החברות יישרו קו.
אני לא בקיא בכל הסלולרים שיוצאים כל חודש אז מומלץ להריץ חיפוש בגוגל כדי למצוא תחליף טוב לZ3. תעיין באשכול הזה לפני:
faq - PickAnAndroidForMe

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה לא נקסוס 6 החדש?
מה היתרון שלו על הoneplus 3?
ממה שאני מבין הz3 נוח מאוד למי שצריך פלאפון לענייני וואטסאפ ואינטרנט בלבד, כי יש לו חיי סוללה ארוכים ויחסית קליל לשימוש כי אין הרבה דברים מובנים. והיתרון שהוא זול משמעותית

מה היתרון שלו על הoneplus 3?
ממה שאני מבין הz3 נוח מאוד למי שצריך פלאפון לענייני וואטסאפ ואינטרנט בלבד, כי יש לו חיי סוללה ארוכים ויחסית קליל לשימוש כי אין הרבה דברים מובנים. והיתרון שהוא זול משמעותית
מה העלות של ה oneplus3 ?
תשמע פעם ראשונה שאני קונה פלאפון של גוגל... היה לי HTC ONE X בזמנו, גם G2 ואפילו אייפון..
בינתיים הנקסוס הוא ליגה אחת מעל כולם לדעתי.
החל מטביעת האצבע (שזה הכי נוח שיש במיקום הכי נוח מאחורי הפלאפון), עד לגודל המסך, והעובדה שהוא פשוט עובד מהר כל הזמן עם טעינה מהירה של 40 דקות ועדכונים שוטפים כל הזמן למערכת הפעלה.

• פותח/ת השרשור
מה העלות של ה oneplus3 ?
תשמע פעם ראשונה שאני קונה פלאפון של גוגל... היה לי HTC ONE X בזמנו, גם G2 ואפילו אייפון..
בינתיים הנקסוס הוא ליגה אחת מעל כולם לדעתי.
החל מטביעת האצבע (שזה הכי נוח שיש במיקום הכי נוח מאחורי הפלאפון), עד לגודל המסך, והעובדה שהוא פשוט עובד מהר כל הזמן עם טעינה מהירה של 40 דקות ועדכונים שוטפים כל הזמן למערכת הפעלה.
2200.
אם קראתי נכון המפרט של oneplus 3 חזק יותר משל הנקסוס.

אם קראתי נכון המפרט של oneplus 3 חזק יותר משל הנקסוס.
כן, מעבד וזיכרון טוב יותר.
טוב יש הפרש של כמעט שנה בין הטלפונים..
מה שכן מערכת ההפעלה יכולה להיות קצת איטית (של ה HTC)

בכל אופן אם ה HTC עולה 2200 כנראה שהייתי הולך על זה גם.

• פותח/ת השרשור
כן, מעבד וזיכרון טוב יותר.
טוב יש הפרש של כמעט שנה בין הטלפונים..
מה שכן מערכת ההפעלה יכולה להיות קצת איטית (של ה HTC)

בכל אופן אם ה HTC עולה 2200 כנראה שהייתי הולך על זה גם.
מה הקשר htc ?
הoneplus זאת חברת בת של htc ?

אני רוצה לקנות פלאפון חדש, החלטתי שאני הולך על הoneplus , למי שיצא להתנסות, האם ההפרשי ביצועים בין ה2 ל3 משמעותיים? ההפרש במחירים יחסית גבוה, 1400 לעומת 2200.
שמע יש לי את ה oneplus 3, את Oneplus 2 לא ניסיתי ולא ראיתי רק שמעתי עליו שהוא גם טוב, אני יכול להגיד באופן אישי שהפלאפון ממש ממש טוב ואני מאוד ממליץ עליו, המצלמה שלו מעולה,הוא מהיר מאוד, טביעת אצבע הכי מהירה שראיתי ויש עוד מיליון פיצ'רים ודברים בפלאפון כמו 6 GB Ram שזה פסיכי ואני לא יודע אם אני משתמש בכלל בחצי אבל בסדר

הערה קטנה שאולי לא תשנה לך כלום אבל קח את זה בחשבון
שאם אתה מתלבט בין op2 לop3 אז בop2 יש את הקטע המחוספס מאחורי המכשיר שגורם למכשיר להיות בעל אחיזה דיי טובה ולדעתי זה דיי game changer שהם הפעם ויתרו על זה. /עוד משהו אני חושב שעכשיו המצלמה בולטת החוצה ואם אני לא טועה בדגמים הישנים אין את זה כי הסוללה גם גדולה יותר (אני לא בטוח) אבל אם אתה מסתובב עם מגן לטלפון כנראה שעניין האחיזה לא ישנה לך יותר מדי

קנה NEXUS 5X ותחסוך כסף.
אנשים לא צריכים לשלם אקסטרה על תוכנה זבל.

לי יש את ה-OnePlus 3 ולאחי את ה-OnePlus 2.
ההבדל העיקרי הוא בסוללה, שבשניהם מרגישה אינסופית אך ב-OP3 היא חזקה יותר, ובזיכרון העבודה (ram). ב-OP3 יש לך 6GB ram, שזה יותר מלא מעט מחשבים ניידים ונייחים. זה אשכרה מחשב חזק בתוך סמארטפון.
אני מניח שגם נעשו שיפורים במצלמה, אבל לא בדקתי את ההבדל באיכות התמונה בין שני המכשירים.
אם אתה לא מתכוון לקנות קייס לפלאפון, כמו ש @OFEKHA001 כתב, האחיזה ב-OP2 הרבה יותר טובה. הפלאפון שלי החליק כבר לפחות שלוש פעמים במהלך החודש שאני מחזיק בו, משום שאני עצלן מדי להזמין לו קייס.
בגדול, אני מאוד מרוצה ממנו בהשוואה לגלקסי שהיה לי קודם. גם ממשק המשתמש הרבה יותר נוח וקל. כאמור מערכת ההפעלה היא אנדרואיד, אך ממשק המשתמש הוא Oxygen.
שני המכשירים לפי דעתי עדיפים בהשוואה למקבילם בדור מחברת סמסונג או אפל.
שאלת לגבי הפרשי הביצועים. את ההבדל בין 3-4GB ראם לבין 6GB ראם לא קשה לתאר.

לי יש את ה-OnePlus 3 ולאחי את ה-OnePlus 2.
ההבדל העיקרי הוא בסוללה, שבשניהם מרגישה אינסופית אך ב-OP3 היא חזקה יותר, ובזיכרון העבודה (ram). ב-OP3 יש לך 6GB ram, שזה יותר מלא מעט מחשבים ניידים ונייחים. זה אשכרה מחשב חזק בתוך סמארטפון.
אני מניח שגם נעשו שיפורים במצלמה, אבל לא בדקתי את ההבדל באיכות התמונה בין שני המכשירים.
אם אתה לא מתכוון לקנות קייס לפלאפון, כמו ש @OFEKHA001 כתב, האחיזה ב-OP2 הרבה יותר טובה. הפלאפון שלי החליק כבר לפחות שלוש פעמים במהלך החודש שאני מחזיק בו, משום שאני עצלן מדי להזמין לו קייס.
בגדול, אני מאוד מרוצה ממנו בהשוואה לגלקסי שהיה לי קודם. גם ממשק המשתמש הרבה יותר נוח וקל. כאמור מערכת ההפעלה היא אנדרואיד, אך ממשק המשתמש הוא Oxygen.
שני המכשירים לפי דעתי עדיפים בהשוואה למקבילם בדור מחברת סמסונג או אפל.
שאלת לגבי הפרשי הביצועים. את ההבדל בין 3-4GB ראם לבין 6GB ראם לא קשה לתאר.
אני קניתי מגן ואין בעיה עם האחיזה או משהו, פלאפון פצצה,אחלה מחיר גם המצלמה בין הטובות שראיתי

• פותח/ת השרשור
בקיצור, מתלבט בין הZ3 (מטעמי סוללה בעיקר) לבין הOP3 (ולהוסיף 800 שקל). שוב, השימוש שלי הוא בעיקר וואטסאפ ואינטרנט.. אני מחפש פלאפון שלא אבכה כל הזמן שאין לי סוללה ובאותה מידה גם פלאפון שיחזיק לי כמה שנים.. הגלקסי 3 למשל מחזיק לי קרוב ל4 שנים כבר .

@BreakingBadSuck @Fuck @White Walker @ניר669

אני שכחתי מה זה להתנהל סביב הסוללה מאז שקניתי את הOne plus 3. מטעין פעם ביומיים בערך, לא מסתכל על הסוללה בכלל ולא מסתובב עם מטען איתי אף פעם.
יש לציין שאני בוואטסאפ 24/7 והרבה באינטרנט ובאפליקציות נוספות. גם בימים שבהם השימוש שלי בפלאפון הוא נרחב, אין לי סיבה להסתכל על אחוזי הסוללה הנותרים.

לא מכיר את ה-Z3 ולא אישית את ה-One plus 2, ההשוואה היחידה שלי שאני יכול לעשות היא ביחס לגלקסי 4 הישן שלי, והסוללה חזקה לפחות פי שניים ביחס אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית