עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אני לא יכול להמליץ לך או להגיד הרבה על הZ3 אני כן יכול להגיד שהוא 3 פלאפון ברמה גבוהה מאוד אני בטוח שהוא יחזיק לי הרבה שנים ודרך אגב כן לי היה גלקסי 3 והחלפתי לוואן פלוס לדעתי אתה לא תחרט ואפילו תופתע לטובהבקיצור, מתלבט בין הZ3 (מטעמי סוללה בעיקר) לבין הOP3 (ולהוסיף 800 שקל). שוב, השימוש שלי הוא בעיקר וואטסאפ ואינטרנט.. אני מחפש פלאפון שלא אבכה כל הזמן שאין לי סוללה ובאותה מידה גם פלאפון שיחזיק לי כמה שנים.. הגלקסי 3 למשל מחזיק לי קרוב ל4 שנים כבר .
@BreakingBadSuck @Fuck @White Walker @ניר669
האמת שקראתי עליו ובהנחה שזה פלאפון אמין שיכול להחזיק 2-3 שנים ומעלה זה יהול להיות לי פתרון מעולה.. השימושים היחידים שלי בפלאפון זה וואטסאפ אינטרנט ומצלמה.. בשלושתם קראתי שהוא טוב.. סוללה הבנתי גם חזקה, נשאר רק עניין הכמה זמן הוא מחזיקxiaomi redmi note 3 pro
אם לא הייתי בצבא הייתי קונה אותו, אחלה מפרט, זול, סוללה של 4000 MAH לעומת הONEPLUS 3 עם 3000 MAH ועולה רק 600-800 מחו"ל, בארץ אתה יכול להשיג ב1000.
יש אותו לחבר שלי והוא באמת מעולה אבל אפילו הוא המליץ לי על הוואן פלוסבמחיר של הוואן פלוס 3 אתה יכול לקנות את הנקסוס פרמיום 6 שהוא ממש ממש טוב. ממליץ מאד.
תתחדש*עדכון
קניתי את ה-Xiaomi redmi 3 note pro
בינתיים מבסוט מאוד. ממשק פשוט ונוח, נראה טוב, מצלמה טובה, וכמובן סוללה מטורפת.
אעדכן אם יהיו תקלות או משהו. בינתיים ממליץ בחום 😃
הביצועים טובים מאוד, ביחס למחיר זה מכשיר מעולה.תתחדש
גם אני רוצה לקנות את הפלאפון הזה , איך הוא מבחינת ביצועים ומצלמה (אם תוכל לעלות סתם כמה תמונות שצילמת איתו יהיה נחמד ) ?
יש את ה MI5 ב500 שקל יותרהתאכזבתי מאוד מהשיאומי 3 נוט פרו.
יש אותו לחבר ולעוד חבר מהלימודים.
אומנם אני בכלל לא משתמש במצלמה ועושה אינספור תמונות אבל ממש התאכזבתי מהמצלמה שלו.
אם אתה קונה כזה מכשיר אתה רוצה שהכל יהיה כמו שצריך ולצערי בקטע הזה שיאומי אכזבו.
תקופה ארוכה שאני עוקב אחריו ורק בגלל זה החלטתי לחפש משהו אחר. לצערי אין משו נורמלי באופק.
יש את ה MI5 ב500 שקל יותר
התאכזבתי מאוד מהשיאומי 3 נוט פרו.
אומנם אני בכלל לא משתמש במצלמה ועושה אינספור תמונות אבל ממש התאכזבתי מהמצלמה שלו.
אם אתה קונה כזה מכשיר אתה רוצה שהכל יהיה כמו שצריך ולצערי בקטע הזה שיאומי אכזבו.
תקופה ארוכה שאני עוקב אחריו ורק בגלל זה החלטתי לחפש משהו אחר. לצערי אין משו נורמלי באופק.
אתה צוחק נכון? אם אתה קונה מכשיר ברבע מהמחיר של מכשיר דגל אז אתה יוצא מנקודת הבנה שאתה מתפשר על רמת האיכות בהתאם לצרכים שלך. אם אתה לא יכול להתפשר על משהו שאתה "בכלל לא משתמש בו" ומעדיף לחכות שייצא הפלאפון המושלם בפחות מ-1000 שקל, כנראה שאתה לא באמת צריך/רוצה להחליף טלפון, ורוב הסיכויים שגם בחיים לא תחליף כי כל שנה יצוץ משהו חדש שהסמארטפון בפחות מ-1000 לא יעמוד בו.
התאכזבתי מאוד מהשיאומי 3 נוט פרו.
אני לא יודע מה ראית, אבל המצלמה שאצלי בפלאפון מעולה.אני לא אגזים אם אגיד שהמצלמה של הנוט 3 פרו נראית באותה איכות בדיוק כמו הנקסוס 4 שלי.
לא ציפיתי לאיכות של מצלמת Canon EOS אבל שיראה יותר טוב ממה שהם שמו שם.
יש לו מסך IPSממה שאני רואה כרגע הרדמי פרו נראה דווקא טוב עם מסך OLED 5.5 אינץ וסוללה של 4050 מילי אמפר.
יש לו מסך IPS
IPS אתה מוזמן לבדוק בכל האתרים גם ל 4 וגם ל 3OLED בוודאות
IPS אתה מוזמן לבדוק בכל האתרים גם ל 4 וגם ל 3
Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications
Xiaomi Redmi Note 3 - Full phone specifications